Sweet child o’ mine

Donderdagmorgen zijn we weer vroeg wakker en genieten we van de rust achter op het pooldeck. Het is een rustige ochtend; RJ en ik gaan naar Posner Park om nog wat benodigheden voor het huis te kopen, de kinderen relaxen en onderhouden hun relatie met Wifi.

In de middag krijgen we bezoek van Mark Egbers. Hij is beheerder van de fb pagina Alles uit Amerika en RJ kent hem al lang via het forum. Hij vertelt over zijn leven hier in Amerika en dat is altijd erg leuk om te horen. Dan gaan we onze spullen pakken voor een korte bijzondere trip.

Onderweg naar Tampa is het druk, maar ik kijk mijn ogen uit. De vrachtwagens hier in Amerika vind ik echt prachtig en mijn innerlijke Henk Wijngaard jubelt als er weer prachtexemplaren langsrijden.

Het zit ons deze reis niet mee wat vluchten betreft; onze vlucht met Spirit heeft vertraging en we eten daarom maar een hapje op het vliegveld bij Pei Wei. Later dan gepland gaan we dan toch de lucht in, op weg naar Houston. Met tropische storm Barry op weg naar land en waarschuwingen op onze telefoon ben ik extra blij als we weer op de grond staan.

Daan mag deze keer de auto voor 1 dag uitkiezen en zijn oog valt op een donkergrijze Dodge Charger. Ik maak de grote fout om argeloos te zeggen dat ik dit toch wel al onder de categorie pooierbak vind vallen. Grote verontwaardiging; ik ben af, mag niet door naar start en word vriendelijk doch dringend gevraagd om me niet meer uit te laten over auto’s.

We rijden rechtstreeks naar onze bestemming; het huis van Vincent (broer van RJ) en Leonie voor onze bijzondere ontmoeting!

Afgelopen maand zijn wij trotse oom en tante geworden van een prachtig klein nichtje! Een echt Amerikaans staatsburgertje in de familie! In december heeft Ruud, de vader van RJ, dit nieuws nog trots gevierd. Dat hij er nu onverwacht niet meer is om Kate te verwelkomen in de familie is een groot gemis. Daarom is het extra fijn dat we “even” op en neer kunnen vliegen naar Houston.

Als we laat in de avond aankomen staat Vincent ons al buiten op te wachten. RJ vliegt de auto uit en de broers zijn overduidelijk heel erg blij om elkaar te zien!

We bewonderen het slapende wondertje, drinken een heerlijk glas wijn, eten een stukje van de allerbeste Red Velvet cake uit de omgeving en kletsen bij om vervolgens snel naar het hotel te gaan voor een hoognodige nachtrust. Morgen gaan we uitgebreid op visite.

Om 7 uur staat Vincent al voor het hotel om RJ op te halen, neefje Lucas en nichtje Valerie zijn er ook bij en met zijn vieren gaan ze boodschappen doen voor ontbijt. Ik heb zo even wat langer de tijd om alle plooien en kreukels weer in het gareel te kneden.

Als RJ terug komt, staan wij klaar om uit te checken en we rijden weer naar Vincent en Leonie waar het welkomscomitee al buiten staat.

Nu is het ook tijd om het jongste familielid uitgebreid te knuffelen en te bewonderen.

En nu komt het mooiste deel….. haar naam is KATE!!!! Trouwe bloglezers begrijpen dat ik in de gloria ben!! Het kan ook niet anders dan dat ze haar eerste tasje van mij krijgt! Het is een klein portemonneetje waar we een bedragje in doen. Ik spreek met Kate af dat iedere keer als ik haar zie, ik er wat in zal doen. Stiekem hoop ik dat ze daar haar eerste echte grote damesKate van gaat kopen als het zover is.

Valerie en Lucas hebben de tafel prachtig gedekt en we genieten van ontbijt, van de kindjes, van de family time en veel te snel naar ons zin is het weer tijd om naar het vliegveld te gaan.

Door het noodweer moeten we een uur langer in de lucht blijven circelen totdat we toestemming krijgen voor (een bumpy) landing. Ik ben niet de enige die schietgebedjes doet.

Maar eenmaal weer thuis in de villa toosten we. Op familie, op het nieuwe wondertje, op Kate.

Doe mee met de conversatie

32 reacties

  1. Wat een leuke trip! Schattig baby Kate, zo’n lief toetje en nu al een klein Kate tasje,? geweldig! Mooi dat jullie je familie nog even hebben kunnen bezoeken maar nu weer thuis. Hoop dat jullie niet al teveel last hebben van Barry??

  2. Aaaaah wat een dotje!
    En wat fijn jullie een dag van elkaar hebben kunnen genieten!
    Heel leuk!

    1. Wat geweldig! “Effe” op familiebezoek in Texas. Leuk dat jullie Kate hebben kunnen bewonderen.

  3. Altijd leuk zo’n kleintje. Mama hartjes spreken dan altijd. Alleen dit mama hoofdje schud dan nee, ik niet meer ? proficiat met jullie nichtje Kate ?

  4. Wat een geweldige dag! Wat wonen ze daar in een prachtig huis. Drie lieve kids ook zo te zien die ook heel blij waren met jullie komst.

  5. Wat heerlijk dat jullie dit tripje hebben kunnen maken om Kate te bewonderen. Geweldig die mini Kate tas !

    Nu weer lekker terug in jullie villa om te genieten, verheug me al op het volgende verslag.

    Groetjes,
    Reny

  6. Wat prachtig om deze trip te hebben kunnen doen en wat een prachtige Kate en wat lief een mini Kate tasje. Wat prachtig om te zien de broers.
    Heerlijk nu genieten weer in jullie prachtige villa ????

  7. Wat heerlijk om je broer en familie te bezoeken. Geniet ervan. En voor C “ met de vlam uit de pijp en m’ n tasje er achteraan” ?

  8. Wat een schatje zon mooi meisje met een prachtige naam.
    En een geweldig kraam kadootje.
    Dit was wel een heel bijzonder tripje in jullie vakantie

  9. Wat een super idee. Hardstikke leuk om even op kraamvisite te kunnen gaan en wat is ze een klein snoeppie. En ik ben het met je eens wat betreft de keuze van de auto van Daan. Maar ach, hij bracht je toch maar mooi naar Kate.

  10. Aaahh wat leuk kleine Kate!
    Zooo schattig?

    Wat leuk dat jullie haar in het echt konden bewonderen!

  11. Wat een leuke ontmoeting!!
    En dan die mooie Kate met haar tasje van jou!!???

  12. Ik kon niet wachten op dit verslag na mijn sneak preview van eergisteren! Wat een heerlijke kers op de taart is dit. De familie blij met hun kleine meisje, jullie als trotse oom en tante en alle jongelui blij met elkaar. Hartverwarmend!

  13. Wat een geweldige verrassings bezoek aan Kate, dat zal heel bijzonder geweest zijn en natuurlijk veel te kort. Maar gelukkig hebben jullie een geweldig kraam kado achter kunnen laten. Nu weer terug in eigen huis.

    Gr. Ronald

  14. Familie het belangrijkste bezit .. geweldig dat bliksem bezoek
    En ja ook ik vind de naam KATE prachtig ????
    Een dag met een gouden randje ?

  15. Gefeliciteerd met jullie nichtje, en wat een prachtige naam. Snap dat je daar heel blij mee bent.
    En wat een mooi cadeau, een eerste inleg voor haar eerste Kate 🙂
    Wat een prachtig bezoek zo.

  16. Met een grote glimlach, tranen in mijn ogen en kippenvel jullie verslag gelezen. Wat een bijzondere ontmoeting. Ik weet inmiddels hoe bijzonder het is om een kleinkind te hebben. Dit komt wel heel dichtbij dat gevoel voor jullie denk ik.
    Wij hebben trouwens ook een keer in zo’n zelfde Dodge gereden. Best leuk voor een keer. Wat een gave gameroom hebben jullie toch.

  17. Wat gaaf dat jullie nu de gelegenheid hadden om met Kate kennis te maken, hoe leuk is dat! Mooi om ook hoe blij de broers zijn elkaar weer te zien. Geweldig cadeau voor Kate???.

  18. Prachtig verhaal en wat een mooi weerzien met familie en de kleine. Leuk om weer met jullie belevenissen mee te lezen. Lekker genieten daar in het heerlijke Florida. Wij zijn ook aan het aftellen. Nog 7 weken dan vliegen ook wij weer naar onze favoriete bestemming, ons 2e thuis

  19. Wat een heerlijk bezoek voor jullie allemaal. Zo fijn voor Vincent en Leonie dat er familie op kraamvisite kwam. Jullie stralen gewoon! Kate ziet er zo lief en zo klein uit, heerlijk dat jullie haar echt hebben kunnen zien en vasthouden!

  20. Wat leuk zo’n kraamvisite tijdens je vakantie en wat fijn dat RJ zijn broer weer even heeft gezien.
    Aan haar gezichtje te zien bevalt het Kate heel goed in de armen van Daan.

  21. Wat een heerlijk tussendoortje en wat geweldig de omhelzing van de broers, kan het me zo goed voorstellen dat ze elkaar vreselijk missen!

  22. Wat een prachtige trip naar familie en op kraam bezoek. Heel bijzonder en de broers en iedereen waren erg blij om elkaar weer te zien. Jammer, dat het maar zo kort was. Wel een geweldig kraam cadeau zeg! ? mooie dag morgen !

  23. Wat een leuk verslag weer! En wat een schattige baby en een super leuke naam.

  24. Super lief om “even” op kraamvisite te gaan!!
    Liefs van Imelda?❤️

  25. Wat een bijzondere ontmoeting met de jongste telg uit de familie. Erg leuk. En wat een lief cadeau heb je bedacht, voor door de jaren heen. Dat zal ze later vast leuk vinden.

  26. Wat een heerlijke dag met de familie. Mooie naam ,dat verdient inderdaad een eerste tas.

  27. Ach wat een mupke, de kleine Kate! Wat een bijzonder en mooi bezoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.