Kedengedeng Kedengedeng/ Take me down to the Paradise City

We hebben vannacht geslapen in een treinwagon op een RV-park in Williams. RJ had in eerste instantie een mooi hotel gevonden in de Grand Canyon, maar toen ik “mijn” trein zag, was ik verkocht ! Aankomen met flikkerende lampjes, slechte Wi-Fi, loeiende airco op armlengte van je kussen, niet brandschoon, een smal bed en weinig plek … niet RJ’s finest moment, maar hé, ik heb wel in een trein geslapen !!

In de ochtend gaan we naar Bearizona, een safaripark in Williams.

En daarna, in vliegende vaart door naar Vegas! Hoe dichter bij we komen, hoe blijer RJ wordt. De laatste keer dat hij hier is geweest, is de bijzondere vakantie die de broers met de ouders hebben gemaakt, toen ze hoorden dat hun moeder Agnes niet meer beter zou worden. Ze hebben met zijn vijven hier hele bijzondere herinneringen gemaakt. Mooi om nu weer terug te zijn.

Via Hotwire had RJ een goede deal voor een suite in het Venetian. Maar een ieder die RJ kent, begrijpt dat het altijd beter kan in zijn ogen. Fleur en hij gaan inchecken en na enige tijd komen ze aan … hij wil nog niks zeggen, maar aan zijn gezicht te zien is de upgrade gelukt. Als de (dubbele) deuren van ons verblijf voor de komende 2 dagen open gaan, weet ik gewoon niet meer waar ik moet kijken. Met de kin tot op mijn tenen loop ik de vierdaagse door onze suite. Genoeg ruimte voor jullie allemaal, dus wees welkom!

We douchen, knappen ons op en eten vanavond bij Delmonte Steakhouse. Als engeltjes op je tong….

We lopen door de diverse hotels, maken foto’s, zien de fonteinen van het Bellagio, de meest waanzinnige aankleding, over the top ….. woorden schieten gewoon te kort. Fleur wil hier blijven wonen en Daan heeft de hele vakantie nog niet zo vaak “What the Fuck” gezegd als nu.

Enige tijd geleden, toen we nog gewoon thuis waren, kreeg ik plots mail. Van Caesars Palace, een hotel hier in Vegas, over dat ik Diamond status had. Best apart als je in je hele leven nog nooit in Vegas bent geweest. Wat bleek, er was een truc die RJ uiteraard meteen toegepast heeft. Als je je aanmeldt bij Best Western en daar meteen een “status” hebt, kun je dat matchen met Caesar’s Palace. En zonder dat ik ooit een voet binnen heb gezet, krijg ik $100 dollar tegoed voor een van de restaurants die hierbij aangesloten zijn en 2 gratis tickets voor een show. Je moet er alleen maar 21+ voor zijn, laat ik dat nou net zijn.

Terug in het hotel zeg ik nog: “Maar de trein was toch ook best leuk he…” De kids zeggen niks, maar ik geloof dat ze de keuze van RJ wat meer waarderen …Veni, vidi, vici ….

Doe mee met de conversatie

22 reacties

 1. Haha…. loop je toch nog de Vierdaagse, en nog wel in Vegas …. ik snap de kids wel hoor, dat ze vandaag team RJ zijn ?

  1. Wat een geweldige kamer, laat
   RJ maar even kletsen bij de incheck, komt het best goed. Veel leuke foto’s, ik begrijp Daan en Fleur wel. LV is een geweldige stad.

   Gr. Ronald

 2. Weer eens wat anders in een trein slapen, in ieder geval wel bijzonder ?.Robert-Jan heeft het wel goed voor elkaar met die upgrade van die suite. Ik kan mij voorstellen, dat Daan steeds what the fuck zegt, het is toch ook allemaal absurd en te gek voor woorden, maar wel erg leuk om te zien! Geniet lekker verder met elkaar! Wat een hoop foto’s , zo leuk ?

 3. Nou, ik snap RJ wel haha! Jee wat een kamer joh, absurd!
  Trein ook leuk hoor, daar niet van hihi.
  Las Vegas staat zo hoog op mijn wishlijstje, hoop er volgend jaar, of in 2021, heen te kunnen. Tijdje terug al de Wynn app gedownload, spel waarmee je allerlei gratis dingen bij elkaar kan spelen. Maar weer eens af en toe tijd voor maken.
  Benieuwd wat er op de filmpjes staat, helaas doen ze het niet bij mij.

 4. Zo wat heb jij geluk dat je 21 bent met enkele jaren ervaring ?
  Ziet er weer allemaal mooi uit en heel erg herkenbaar, ik zit hier enorm mee te genieten

 5. Oh wat een mooie kamer. Dat is wel een verschil met de trein maar ik zou daar ook voor gegaan zijn ?
  Een reis met veel mooie ervaringen om nooit te vergeten!

 6. Dat is wel van het ene uiterste in het andere uiterste ??. LV is en hoort over de top, dus helemaal geweldig dit. Ga er lekker van genieten en jullie sluiten jullie fantastische trip met een knaller af!

 7. Heeft die man van jouw het toch wéér geflikt, hoe doet hij dat toch? Je zult in Vegas van de ene verbazing in de andere vallen, geniet
  ervan!!! Ik hoop zelf dat het me lukt om volgend jaar ook weer naar Las Vegas te gaan.

 8. Wow, maar de trein is zeker ook erg apart. En LV live in style. Have fun!

 9. Jullie blijven bijzondere dingen meemaken, maar ik geloof dat deze dagen de overtreffende trap zullen zijn van wat je in Zuid West kan meemaken. Ook leuk om te lezen dat Caroline Vegas en zijn ‘over de top’ kan waarderen… iets waar RJ alleen maar van kon dromen (smile). Nog lekker genieten van de laatste dagen. Wellicht nog een ‘cocktail’ of ontbijt momentje bij Peppermill?

 10. Las Vegas is en blijft zo gaaf en jullie hebben dan ook lekker veel foto’s geplaast , geweldig !!! Bedankt vd tip van Best Western, die ga ik morgen meteen in de praktijk brengen daar wij tijdens onze trip nagenoeg alleen maar in Best Western’s verblijven ( je weet maar nooit 😉 )

 11. whoehahahahahaha ik denk dat die treinwagon in je bibs kan duwen moeders!!!! Die charme haalt het bij lange na niet aan alle pracht en praal van LV. Zeker niet met die GE-WEL-DIGE upgrade die RJ weer voor elkaar heeft gekregen. Please RJ geef een keer een workshop/cursus/seminar en ik stuur zeker Kenneth naar je toe. (geef toe dat ik zelf ook net als Caroline achter de struiken blijf kijken) Wat betreft die uitnodiging om te komen logeren. Ben even aan het kijken wat een binnenlandse vlucht vanuit Nashville doet. Moet haalbaar zijn!

 12. Zeker apart om te slapen in een trein, maar ik moet toegeven dat de upgrade die RJ geregeld heeft wel heel gaaf is. Hoe doet hij dat toch?
  Wat een geweldig dierenpark!! Maar ook de foto’s van Vegas zijn schitterend!

 13. Bed in een trein of in een Royal suite in Vegas, ik zie geen verschil 😉
  Wat een geweldige tijd hebben jullie toch en wat zal RJ naast dat geweldige droompaleis toch veel ‘mixed emotions’ hebben bij het zien van sommige plekken…

 14. Ben helemaal niet jaloers hoor? LV vind ik dus helemaal geweldig en dan zitten jullie ook nog in een schitterend hotel suite, waanzinnig!! Goed geregeld door RJ? Als je daar ook door de hotels loopt zijn de “ooooh’s en aaaaah’s” niet van de lucht. Heerlijk over the top allemaal? Dan nog de mooie winkels waar je wel een dikke portemonnee voor nodig hebt, helemaal geweldig. Wel nog even een gokje wagen hoor? Tip als je nog tijd hebt, ga lekker een hapje eten in het restaurant van Gordon Ramsay in Ceasars Palace, gezellig en lekker? En jullie weten…… “What happens in Vegas stays in Vegas”?

 15. Geweldig! Wat een upgrade maar eerlijk: die trein zou ik ook echt superleuk vinden. Voor 1 nachtje dan….. prachtig Las Vegas met al zijn uitersten.

 16. hilarisch! Ik vond de trein best schattig, maar je hebt altijd baas boven baas…

 17. Hoe geweldig zeg die trein en die hotelkamer ook in Vegas. Gelukkig ben je juist 21 geworden 😉

 18. Wow wat mooi allemaal!
  Een trein is erg leuk maar die suite…????
  En al dat lekkere eten….heerlijke foto’s.

 19. Midden in de nacht in Miami… Thuis weinig tijd gehad en dus nu jullie blog gelezen, heerlijk leesvoer als je niet kan slapen.
  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie en wat een feest van herkenning!
  Veel plezier nog in Las Vegas!

 20. Helemaal bijgelezen vanaf de start van jullie vakantie: naast een geweldige vakantie met het hele gezin in Florida nu een rondreis die een feest van herkenning oplevert! Erg leuk om te lezen en de fotos te zien, zelf net terug van een schitterende rondreis Indonesie maar USA blijft favoriet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.