Time to say goodbye

We starten deze ochtend lekker rustig op, ontbijten op ons gemakje en gaan dan op weg.

De jongens vinden het ontzettend gaaf om bij een shooting range te schieten en uiteraard hebben we daar ook weer een grouponnetje voor gevonden. We komen terecht bij Rieg’s Gun Shop in een beetje apart buurtje waar een stoere ex-militair goede en duidelijke uitleg gaf, alle tijd nam en door de bewondering van de jongens ook nog een demonstratie gaf met het zware geschut.

De kinderen wilden allemaal wel eens schieten, RJ ging fotograferen en ik zat heel goed ontzettend niet op mijn plek te zijn.

De heren daar probeerden het echt; vroegen of ik wat water wilde, maakten grapjes, maar ik werd toch echt in beslag genomen door hoe het daar allemaal aan toe ging. Ik heb nog nooit zoveel mensen met een grille (zo’n gouden hekwerk voor je tanden) gezien als daar. Dus ik bleef rustig in mijn hoekje, me vasthoudend aan Kate, denkende dat ik heeel neutraal aan het kijken was….

De jongens vonden het geweldig, ma was aan een drankje toe en dat deden we in de middag in Celebration bij onze nieuwe ontdekking; Columbia.

De middag brachten we in de villa door en aan het eind van de dag togen we naar Disney Springs.

Ons afscheidsdinertje doen we bij The Edison. Prachtig restaurant , leuke livemuziek en lekker eten. Doordat er iets mis ging bij de bestelling, haalden ze 2 gerechten van de rekening en zetten ze de tafel vol met desserts waar je net overheen kon kijken, wat een service!

Na een heerlijke avond brachten we de volgende ochtend Ian en Virge naar het vliegveld. Zij vertrokken naar Costa Rica voor het vervolg van hun vakantie.

Met de rest van het gezin reden we naar Winter Park waar we een erg leuke scenic boattour deden. In het zonnetje, op het water, met een gids die erg leuk vertelt … Love It ! Gekwijld bij de huizen met hun idyllische plekjes aan het water.

Na een snelle lunch bij Bahama Breeze (laat het daar nou Margaritadag zijn … $5 dollar …. dat is onbeleefd om te weigeren) wilden de kinderen nog even naar de outlet waar de laatste aankopen werden gedaan. De koffers hebben het zwaar..

In de avond eten we samen met Twan, Christel en Jesse bij de outback. Erg gezellig om elkaar nog even te zien!

Wij moeten de laatste dingetjes halen voor in de villa, o.a. de wijntjes die we vaak klaar zetten om gasten te verwelkomen. De opmerkingen als we met de kar door de gangen crossen ….. Walk of Shame hoor !!

Stom toeval wil dat we tegenover een DQ zijn….

En nu zitten we in Detroit te wachten op de vlucht naar SF, zijn Sanne en Roy nu bijna aan het landen in Jamaica en beleven Ian en Virge al prachtige avonturen in Costa Rica.

Doe mee met de conversatie

20 reacties

 1. Wow wat een superdagen weer en wat een prachtige foto’s. Wat zalig dat jullie zo hebben kunnen genieten met elkaar. Meega veel plezier in San Francisco

 2. Heerlijk genieten! Nog effe doorsparen voor een “kwijl”-mansion aan het water. Lijkt me ook wel wat… ‘de 10e kan het gebeuren’ roep ik dan altijd. Ach, Caroline je moet wat te dromen hebben ? Nu lekker jullie ogen gaan uitkijken aan de Westkust. Ook schitterend, weet ik uit ervaring.

 3. Wat een geweldige dagen hebben jullie met zijn allen gehad. Alleen jammer dat de tijd omvliegt! Wat leuk foto’s van Ian en Virge te zien op Costa Rica.
  Veel plezier met deel 2 van jullie vakantie! Xx

  1. Wat een heerlijke week samen met de hele fam. Nu op naar de westkust!

 4. Wat een heerlijke laatste dag met zn allen in Orlando waarin jullie nog veel gedaan hebben. De boottocht in Winter Park is echt leuk om te doen, daar ga je van kwijlen. Bij toevallig en DQ heb ik zo mijn bedenkingen ??. Heel veel plezier aan de westkust met hopelijk heel veel mooie momenten.

  Gr. Ronald

 5. Haha, die shooting range, ook zo niet mijn ding, apart volkje?maar het is vakantie en de kids vinden het prachtig? Die blik van jou op de foto spreekt boekdelen?? Super gezellige week geweest met alle kids (gelijk weer zo stil nu??) maar dan nu weer lekker met z’n viertjes verder naar het Westen. SF is een heerlijke stad, heel veel te zien, te doen en shops genoeg?????

 6. Ook 1 x mee geweest naar een schootging range. Je hebt constant het gevoel dat je goed op moet letten wie er binnen stapt.
  In april tijdens een familieweekend in Nederland bij een schietvereniging geweest. Zag er precies hetzelfde uit alleen zag het publiek er veel gemoedelijker uit. Het schieten met verschillende wapens was best leuk. Had ik nooit verwacht.

 7. Snap je helemaal bij de shooting range. Wat een plezier hadden jullie met elkaar, hier zijn mooie herinneringen gemaakt.
  Veel plezier in CA!

 8. Wat een heerlijk verhaal weer!
  Geniet nu weer lekker met jullie vieren van vakantie part twee
  ????

 9. Wat een geweldige laatste dag met elkaar, een hoop gedaan, alles eruit gehaald. Gezellig gegeten met elkaar en wat een desserts inderdaad! Een foutje lossen die Amerikanen altijd goed op ?. Nu weer met z’n vieren verder. Het westen is ook geweldig, jullie zullen versteld staan! Enjoy !

 10. Ik had jou wel eens willen zien zitten bij die shooting range?
  Kan me voorstellen dat de jongens het geweldig vonden, boys will be boys!
  Dat restaurant in Celebration ga ik onthouden. En wat een service bij dat andere restaurant zeg, geweldig.

 11. Dat schieten is ook zeker niet mijn ding dus kan me goed voorstellen hoe het daar voelde voor jouw. Maar de kids vonden het geweldig dus…… Wat vliegt de tijd voorbij nu ieder weer een andere kant op dat gaat en straks terug in Nederland natuurlijk weer leuke verhalen opleveren! Have fun.

 12. Wat een geweldige week was dit, wat zal je daar nog lang en met een verheerlijkt gevoel aan denken!
  Nu dan alweer onderweg naar de volgende geweldige tijd en ik kan niet wachten op de foto’s…
  Moet wel vreselijk lachen om die foto van jou Caro, die blik zegt genoeg ;-*

 13. Wat een heerlijke dagen hebben jullie achter de rug. En die restaurants zien er top uit.
  Dat van DQ kán gewoon geen toeval zijn haha.
  Veel plezier in SF!

 14. Rieg’s Gun Shop, het hoogtepunt van onze vakantie in mei (voor de jongens dan he!) Wij hebben zelfs nog een rondje door de buurt gewandeld…..#goedplan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.