I’m on the top of the world lookin’ down on creation

We doen deze morgen wat rustiger aan, geen gehaast, wasje doen, alles op het gemakje.

Vanuit Kingman rijden we de Historic Route 66 tot aan Seligman. Het is een mooie route met prachtige vergezichten en ik fotografeer er op los. In Seligman parkeren we de auto, stappen uit en we wanen ons op een filmset.

Na de lunch rijden we verder, langs Williams naar de Grand Canyon. Het moment dat je voor het eerst in de Grand Canyon kijkt, vind ik zo indrukwekkend ! De hoogte is wel een dingetje…ik vind het keukentrapje al heel wat. Sommige mensen halen de meest gevaarlijke dingen uit en klimmen met kind naar de uiterste rand voor een mooie foto, ondanks dat er hekken staan.

Bij het Visitors Centre bekijken we de film over de Grand Canyon en gaan dan op weg naar de verschillende uitkijkpunten om foto’s te maken. Ieder punt biedt weer een ander zicht en de zon en wolken maken er een compleet lichtspel van. Niet op foto’s te vatten, maar dat houdt ons niet tegen om ze wel te maken.

We zoeken een plekje bij Lipan Pointe om de zonsondergang boven de Grand Canyon te zien. Dit is by far de meest indrukwekkende zonsondergang die ik ooit heb gezien. Het raakt me echt en om me heen zie ik dat ik daar niet alleen in ben.

Hier heb ik maar 1 woord voor … WOW !!

Doe mee met de conversatie

19 reacties

 1. GC kippevel, ik stond de eerste keer gewoon met tranen. Supermooie foto’s, wat een pracht!

 2. Ja dit vond ik ook geweldig waar wij waren had je punten dat je fotos kon maken dat het net was of je op de rand zat maar er zat gewoon een verdieping onder .. en seligman zijn we ook geweest .. kei skon ??
  Prachtige dag

 3. Kan me voorstellen dat je camera overuren maakt met al het moois dat er te fotograferen valt. Zonsondergang in de GC is echt een wow moment.
  Wat een mooi appartement was dat trouwens in Kingman.
  Have fun!

 4. Wat een prachtige dag, echt een dag om in te lijsten!
  Ik blijf het zo verrassend vinden hoe divers Amerika is. Geniet nog even met zijn allen!

  1. Leuke plekken langs die Route 66 zeg. Denk dat we nog eens terug moeten… Ja, en dan die Grand Canyon ?We hebben de helicoptervlucht wel gedaan… onvergetelijk! Mét landing, bubbels en ontbijt beneden in de canyon. Ik begrijp je hoogtevrees trouwens. Wat mensen doen voor het perfecte plaatje ?

 5. Wat een GEWELDIGE dag. Al die geweldige foto’s, daar blijf je naar kijken en dan als kers op de taart de Grand Canyon. Een TOP dag omniet snel te vergeten.

 6. Wow, wat een schitterende zonsondergang en als je deze ook nog mee kan maken dan voel je ‘m ook nog. Ik begrijp je wel. Super gaaf, die Grand Canyon. Staat ook nog op mijn lijstje.

 7. Hoe mooi kan de wereld zijn, wat een geweldige ervaring is dit, ik kan me zo goed voorstellen dat jullie daarvan onder de indruk waren.

 8. Schitterend in 1 woord. Idd top of the world.
  Fijn om daarvan mee te genieten.

 9. Wat een geweldige trip zijn jullie toch aan het maken. Met de Grand Canyon als hoogtepunt, en die zonsondergang, wow! Hoop daar ook ooit eens te staan.

 10. Hoe mooi ook de Grand Canyon in de zomer, wij hebben het in de sneeuw gezien was prachtig, echt heel anders, zeker niet minder mooi maar niet te vergelijken. De zonsondergang foto’s zijn heel gaaf! Misschien een idee om van zo’n foto behang te laten maken voor achter je bed bijvoorbeeld hebben wij ook gedaan, het verveeld echt nooit en altijd een mooie herinnering.

 11. Die zonsondergang is zeker om stil van te worden. Wat prachtig!! En die hoeveelheid foto’s, ik weet dat ik aardig kan schieten maar geloof dat jij me nu gaat overtreffen. Wat leuk!!!

 12. Wauw, die Sunset!! zo mooi!! Geweldige dag, met erg mooie foto’s, wat is Seligman leuk, hè. En dan de Grand Canyon, gaaf om daar te zijn geweest, wat zullen jullie genoten hebben.

 13. Prachtige foto’s!!???Weer veel mooie dingen gezien! Heerlijk genieten!??

 14. We zijn weer helemaal bij gelezen
  We hebben het nu gevonden via mijn mac kan ik er in komen en is alles duidelijk zichtbaar
  Jullie genieten vol op dat begrijpen we nu helemaal
  Veel plezier nog verder
  Joke en Gerrit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.