Homeward Bound

De tweede poging om in Florida te komen is inmiddels gelukt. Voordat we vanaf Schiphol vertrokken, kwamen we onderweg Stefan nog tegen in de lounge; gezellig even kort bijgekletst.

Berichten over vliegtuigen die gebotst waren en berichten over airbussen waarvan de vleugels mogelijk haarscheurtjes vertoonden, zorgden dat ik mijn drankje in no time achterover sloeg. Goed voor de zenuwen zullen we maar zeggen.

In Detroit moesten we wegens vertraging in totaal zo’n 4 uur wachten op de volgende vlucht. Maar om half 8 stonden we dan toch veilig en wel met beide pootjes op de grond.

Daan en ik haalden koffers, RJ en Fleur gingen op autojacht (voor de mannen: een nieuwe Ford Expedition met een hoognodig treetje om erin te sjravelen) en zo deden we tegen 21uur dan toch de deur van ons huis open. Heerlijk ! Nooit gedacht dat dit zo ging voelen, maar ondanks dat we het verhuren, voelt dit toch wel als onze Home, Away From Home.

Vroeg in de ochtend staat RJ al te popelen om naar de Walmart te gaan die 24/7 open is. Ik geniet buiten van de natuur die ontwaakt; de geluiden in de bosjes achter het huis, de valk die bij ons huis rond aan het kijken is voor een lekker hapje, konijn, eekhoorn … er is genoeg te zien en te horen.

Dan komt RJ schoorvoetend naar me toe. Ik voel de bui al hangen en ja hoor, tot vandaag geldt bij Calvin Klein 15 % extra over alle kortingen, en een vergelijkbare actie is er bij Tommy. Zou toch zonde zijn om geen gebruik te maken van … de kinderen willen ook … Daan heeft geen zwembroek …. Kortom, ik verlies en om 10 uur staan we bij de outlets, jippie (red RJ: Premium Outlets Vineland).

Ik eis uiteraard wel een bezoek aan mijn persoonlijke snoepwinkel. En nu mag iedereen even gaan staan en klappen; ik heb geen nieuwe BFF gekocht ! Kijke, kijke, nie kopen. Hoe knap !

In de middag rijden we naar Celebration, wat blijft dat toch een heerlijke plek ! We lunchen buiten op het terras van Market Street Diner en oh boy, de salade met ananas en garnalen is er een om het bord bij af te likken ! Thuis genieten we van zon, zwembad en boeken; een lekkere relaxte dag.

Traditiegetrouw is onze eerste avondmaaltijd bij de Outback, ik geloof niet dat RJ gelukkiger kan zijn (red RJ: hij was weer goddelijk !).

Als we even later bij de Walmart staan voor wat extra dingen, maken we meteen weer rechtsomkeer. De drukte is niet normaal, dit hebben we nog nooit gezien !

De Publix dichtbij ons is een stuk rustiger en daar haalt RJ zijn ijs. Sommige verpakkingen zorgen wel voor verbaasde gezichten bij ons en gegrinnik bij Daan.

En omdat ik niks lievers doe dan in een vliegtuig stappen, checken we vlak voordat we gaan slapen in voor een vlucht van morgenavond naar een heel bijzondere bestemming voor een bijzondere ontmoeting…..

Doe mee met de conversatie

33 reacties

  1. Weer lekker in jullie (mooie) huis, dat is lekker thuiskomen. Wie kent het niet, de eerste ochtend gelijk naar Walmart of Oublix voor de boodschappen. Een hele mooie auto hebben jullie gescoord, of moest er even gebabbeld worden ? ???
    Het moet wel een hele bijzondere ontmoeting zijn en er schiet mij wel wat te binnen maar om mogelijk de verrassing niet te verklappen zeg ik maar dat ik geen idee heb ???

    Gr. Ronald

    1. Je begrijpt dat RJ met iets anders naar buiten kwam dan hij gehuurd heeft….

  2. En uiteindelijk zijn jullie dan toch lekker in je eigen huis, mét een mooi verhaal voor later! Wij zijn helemaal niet benieuwd wat er morgen staat te gebeuren hoor, heus niet!

  3. Wat fijn om thuis te zijn…! Ik ga er voor zitten en heerlijk ongeduldig wachten op het vervolg. Spannend!

  4. Uiteindelijk toch aangekomen in het heerlijke Florida.
    Fijn eerste dagje zo. En ben benieuwd naar de ontmoeting.

  5. Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen en heel veel plezier vandaag! ?

  6. Na een niet heel vlekkeloos verlopen reis zijn jullie gelukkig goed en veilig “thuis” gekomen. En jemig Caro moest je je al meteen in het shopgeweld storten en niet eens een nieuwe BFF kunnen scoren. Ach de vakantie is nog jong. Geniet van jullie ontmoeting.

  7. Jullie zijn er gelukkig weer. En broodje met aardbeien kan niet ontbreken! Dat je geen BFF hebt gekocht, ik vind het knap. Ben benieuwd naar ontmoeting van morgen.

  8. Heerlijk dat jullie weer thuis zijn en erg leuk dat we elkaar in de lounge op Schiphol hebben gezien – hoe groot is die kans… Jullie hebben al weer veel leuke dingen gedaan en geweldig die plank trede om in de auto te kunnen klimmen. Weer en prachtige score RJ ?.
    Groetjes Stefan

  9. Gelukkig konden jullie nu toch vertrekken….en een heerlijke start van de vakantie en ja wie laat die 15% extra korting nou aan z’n neus voorbij gaan ?

  10. Jippie jullie zijn er, zalig hoor, dat wordt weer heerlijk genieten.
    De eerste dag was al geweldig dat beloofd weer wat voor de komende dagen ???

  11. Gelukkig is het goed gekomen met de reis en zijn jullie al volop aan het genieten. Een eerste dag die zomaar de onze zou kunnen zijn met de Walmart en het eerste bezoek aan een mall. Een hele fijne vakantie!

  12. Heerlijk jullie zijn er! Wat moet je anders he als je door het tijdsverschil zo vroeg wakker bent, juist naar de Walmart en shoppen. Zo lekker. Ben benieuwd naar de ontmoeting…

  13. Fijn dat jullie er zijn! Een hele reis geweest! En wat heerlijk thuiskomen. En nu lekker gaan genieten…..
    Benieuwd naar de ontmoeting vandaag!

  14. NICE!!! Jullie zijn op ‘t honk. Nu genieten en ik HAAT cliffhangers. Moet ik weeeeer meelezen.??????

  15. Fijn dat jullie zijn gearriveerd. Voelt door de leuke verslaggeving toch een beetje alsof we er bij zijn. Nog iets gescoord bij de outlet?

  16. Qua treeplankjes zit het in ieder geval wel snor en de inwendige mensch is ook prima verzorgd en dan stonden de Banana baby’s nog niet eens op het menu. Goed bezig dus en een kleine verrassing zorgt vast voor nog meer leven in de brouwerij…. !

  17. Fijn dat jullie er weer zijn!
    Haha dat shoppen, zo herkenbaar! “Eerste dag rustig aan” maar meestal lopen we ook al in een outlet rond te stappen?

  18. Hoppa, niks rustdag, gelijk shoppen? Bikkels!?
    En een cliffhanger, ben reuze benieuwd?
    Enjoy!

  19. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Stoer, meteen shoppen. Veel plezier vandaag en geniet van jullie ontmoeting!

  20. Hoe heerlijk, lekker voor dag en dauw naar de Walmart(doen wij ook altijd hihi) Ach (bijna)alles is zo leuk en lekker daar en vooral relaxen bij je eigen pool!
    Hè jeetje, je maakt het wel weer spannend met een cliffhanger
    ?

  21. Ik krijg spontaan kriebels om toch weer eens richting de USA te gaan. Zal vast niet de enige zijn! Ik wil nieuwe jurken, die heb ik destijds maar 13 gekocht daar. Ze worden wat bleekjes ?

  22. Wat heerlijk om weer thuis te zijn en een tree plankje is altijd handig hoor, bij elke auto 😉
    Ik ben trots op je om niet meteen ‘los’ te gaan in de candy store…
    Heel veel plezier morgen, ik denk dat je daar zeker nog wel een vliegreisje voor over hebt!

  23. Ooo wat leuk dat jullie steef nog even gezien hebben.
    En wat heerlijk om weer in je eigen mooie huis te zijn.
    RJ weer een mooie auto geregeld en dat lachje in het filmpje is zo grappig?
    En jawel gelijk goed geshopt en lekker gegeten top dag

  24. Heb je het shoppen gelijk maar gehad, Caroline. Die kunnen jullie afvinken. Gelukkig maakte Celebration het dan toch weer een heerlijke Floridadag!!

  25. Gelukkig, iets later dan gepland, in jullie heerlijke huis aangekomen. Ben benieuwd waar jullie heen gaan vliegen, zal vast iets bijzonders zijn. Geniet er in ieder geval van!

  26. Fijn dat jullie weer heerlijk kunnen genieten van jullie eigen paradijsje in het relaxte en zonnige Florida!
    Heerlijk om weer mee te mogen genieten van jullie vakantie middels het blog.
    Geniet ervan met zijn alle!

  27. Welkom thuis….;)
    Fijn dat de reis verder goed is verlopen….
    Maar wellicht heb ik iets gemist , maar vanwaar de aankomst op Tampa?
    Wat fijn hè, s morgens vroeg al shoppen..dan hou je nog een stukje dag over 🙂

    Ben benieuwd waar morgen de reis naartoe gaat….

  28. Het heeft dan wel langer geduurd dan gepland, maar uiteindelijk zijn jullie toch op Solterra aangekomen. Mooie auto gescoord ( ideaal he, die ‘ automatic running-boards’ , Petra was er ook zeer content mee ) en verder hebben jullie de eerste dag prima doorstaan 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.