Dag 15 en 16 Golf, natuur en shoppen

Dag 15 Relaxen, golf en shoppen

Er zijn van die dagen dat je opstaat en na een uurtje kleien met de kreukels in je gezicht weet dat dit een dag wordt waarbij vastzetten met ducktape de enige optie is. Gelukkig hebben we een relaxdag ingepland. Dat betekent dat ik met boek aan het zwembad ga zitten en RJ door Fleur ‘rondgekneurd’ wordt tijdens 9 holes.

We maken nog even een pitstop bij the Mall of Millenia. Nooit lang genoeg naar de zin van RJ maar ik vind dat ik me er goed doorheen sla.  Fleur daarentegen kan er inmiddels ook geen genoeg van krijgen. Waar we ons vorig jaar nog in tweevoud steunend en kreunend door winkels sleurden, veert ze nu op zodra ze woorden hoort die met winkels te maken hebben.

We melden ons rond 17uur bij Cheesecake Factory, en er is een wachttijd van een uur. Maar je kan die tijd gewoon in de Mall rondbrengen, als je je een kwartiertje van te voren meldt. Ideaal wat RJ betreft, dus ik sla me nog even door 45min shoppen … Maar het smaakt weer geweldig ! We waren net op tijd, want om 18uur was de wachttijd al 2uur …

Verder is het vooral pool, relax dus weinig nieuws te melden. We gaan ook op tijd naar bed want we hebben een vroege start morgenochtend.

Dag 16 Vroeg op, natuur en shoppen

Om 6 uur gaat de wekker want net als de Moolenschotjes hebben wij ook de tip van Ron gekregen om eens een bezoek te brengen aan Lake Apopka Wildlife Drive.  Het is alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag dus vandaag is eigenlijk onze laatste kans.

Fleur vond 3- 4 uur alleen blijven toch wat lang dus besloot mee te gaan. Met de nodige hulpstukken bij zich..

 

Iedereen geniet op zijn eigen manier…

Het is een paradijs voor vogelspotters. We zijn er om even over 7 en je hoort de natuur gewoon ontwaken. Overal hoor je geluiden van vogels, gekwaak van kikkers, gebrom van aligators en in het groen kruipt zo te horen ook van alles.

De mensen die hier op dit tijdstip zijn, zijn de echte die-hards.  Gewapend met camouflagekleding, verrekijkers en serieuze fotoapparatuur overleggen ze met elkaar. Een blik op ons zegt hun dat wij er niet bij horen ondanks dat ik me Safari-Jane voel op dit tijdstip.

En als deze schattige familie met kleintjes wilt oversteken en alle professionals klaar staan, flip flop ik snel naar een goed plekje. Het geklak van mijn slippers verstoort de stilte en er draaien wat hoofden mijn richting op. Oeps momentje in the pocket..

Een prachtig gebied en met de juiste apparatuur veel te zien en vast te leggen.

De rest van de dag regent het…..regent het…en regent het.

Florida Mall biedt uitkomst en er wordt druk geappt met het thuisfront. Door je even lid te maken van de club krijg je nog eens 20% extra op de kortingen bij de Abercrombie, bij Macy’s extra 20% als buitenlander en zo wordt het goed inkopen voor de hele familie.

En de volgende pitstop is bij DQ waarna we richting huis rijden.

Onderweg zie ik echter een bordje met Historic District er op. Daar word ik altijd erg blij van! Helaas weet ik dat dat gevoel op de achterbank niet gedeeld wordt en ik fluister het tegen RJ. En waar puber normaal nooi, nooit, NOOIT iets heeft gehoord van wat ik zeg, reageert ze nu meteen! Cultuur is not done..

Het bordje schijnt te verwijzen naar het oude deel van Kissimee, althans dat denken wij, want verder zien we niks.

Maar we vinden het wel erg leuk om zo eens rond te rijden en de wat minder toeristische delen te zien.


Het wordt proppen komende week, maar alle kids zijn nu voorzien!

 

21 antwoorden op “Dag 15 en 16 Golf, natuur en shoppen”

  1. Gezellig voor RJ dat Fleur wel heel graag de buggy wil besturen?
    Mooie dagen weer en toch ook veel gedaan, gewoon relaxed verder vakantie vieren ??

  2. Mooi hoor die wild drive en daarvoor zo vroeg uit de veren, chapeau ?. Kissimmee historic district is geen bal aan, the mall of millenia, dat is pas mooi ?

  3. Weer 2 lekkere dagen zo te lezen. Jammer van het weer, maar volgens mij zijn de malls daardoor ontstaan ?.

    Volgens mij ben jij ook nog geslaagd bij je BFF

  4. Lekkere dagen weer! En wat offer jij je toch geweldig op om met die twee shopverslaafden op pad te gaan. Ik hoop wel dat dit beloond is met lekkere cocktails aan het eind van de dag.

  5. Die foto’s van de DQ komen wat mij betreft iets te vaak voorbij ??

    De kids worden weer verwend aan al die tasjes te zien. Hoop dat de koffers nog sluiten.

  6. Ik liep een beetje achter maar ben nu weer helemaal bij ?

    Leuke verslagen weer! Jammer van de regen maar dan is shoppen een hele leuke tijdsbesteding! Jullie zijn goed geslaagd ? Heerlijk hoor de Cheesecakefactory , echt onze favoriet! ?

  7. Jammer van de regen, shoppen is wel geslaagd. Vrachtvliegtuig gehuurd voor de terugreis??

  8. Heerlijk dag weer, vroeg op en erg veel ondernomen en gezellig geshopt?. Fleur rondtoeren, Robert Jan golfen en jij heerlijk relaxen??. Leuk trouwens dat Historic District.Veel plezier verder.

  9. Heerlijke dagen weer en Yammie eten bij de CCF. Shoppen is ook aardig gelukt??

  10. Heerlijk om te zien en lezen dat Fleur en RJ 2 handen op 1 buik zijn. En wat een blij ei als ie kan shoppen langs DQ kan gaan.
    Volgende keer gewoon weer je Skechers aan als je op stap gaat hé , zo jaag je alle wildlife weg, tenzij dat mss de bedoeling was ….? ?

  11. Petje af hoor al om 07.00 op zoek naar wild…en dat op je flip flops, was het incl Bff? 😉
    Maar goed dat jullie zo’n grote auto hebben voor al die extra bagage!

  12. Haha die Fleur op de achterbank compleet met kussen en deken.
    Goed bezig met shoppen zeg!

  13. Fleur met dat beddengoed de auto in hahaha! En jij met die slippers, bijna de vogels weg jagend…. oeps zeker ja haha!
    En wow wat een tasjes, leuke merken zitten er tussen.
    Heerlijk geshopt! Kan het ook uren, wat zeg ik, dagen!

  14. Hahaha ik hoor jou al flip floppend over de weg lopen daar en die gekken in camo!! De kids hier zijn echte nature lovers en vinden dit geweldig. Het shoppen gaat jullie goed af….je mket er wat voor over hebben Caro ??.

  15. Zo goed geshopt jullie.
    Straks ga je het ook nog leuk vinden Caroline..
    De familie zal blij zijn met al jullie aankopen.
    En wat leuk dat jullie ook naar het park zijn geweest en jeetje nog vroeger dan ons!!!
    Was anders een goede tip geweest van fleur om een kussen en dekentje mee te nemen:)

  16. Weer heerlijke dagen beetje jammer van het weer maar dan ga je gewoon SHOPPEN hier dus ook;) fijn dat je voor iedereen wat gevonden hebt en ja om het weer mee in de koffer te krijgen is altijd een klus

  17. Lake apopka is altijd leuk on heen te gaan, zo vroeg is iets om te onthouden! Goed geshopt! Grappig hoe Fleur in een jaar kan veranderen, qua shoppen?.
    I Love the shoes op de foto ???

  18. Zie ik nou twee shopdagen achter elkaar? Wat een feest voor Robert Jan en Fleur.
    Wel een goede invulling van de dag als het regent.

Reacties zijn gesloten.