Dag 17 Disney Hollywood Studios

Vanwege storm Emily zitten we wat te wikken en te wegen wat we zullen doen. Maar als we naar buiten kijken, besluiten we het risico te nemen en gaan we naar Disney Hollywood Studios waar voor vandaag weer een aantal fastpasses gereserveerd staan.

Maar het weer doet goed zijn best en met een graad of 25 is het veel beter te doen dan vorige week. Dat dachten meer mensen overigens ….

Weer zie je hoe mooi en gedetailleerd Disney alles maakt, alle details kloppen, alles ademt de juiste sfeer uit en je komt ogen te kort.

In de Disneyparken staan fotografen die foto’s maken als je je pasje geeft. Naderhand krijg je ze via een app binnen. Fleur is heel blij met ons…

Bij Tower of Terror staat er een die echt zijn best doet en ons allerlei dingen vraagt te doen. Waar RJ en ik volop in onze rol opgaan, staat Fleur ons in gedachte jeuk met te korte armpjes te wensen of een enkele reis Noordpool.

RJ en Fleur gaan in de Rock ‘n’ Roller Coaster terwijl ik op de tassen pas. Oke … alleen BFF is mee, maar die laat ik echt niet alleen. Naast me zit een mijnheer die uitgebreid zit te boeren, misschien had ik toch beter mee de achtbaan in kunnen gaan …

Als we verder lopen zien we dat de parade van Star Wars begint en we hebben een mooi plekje. Er wordt een heel nieuw stuk gebouwd om dit thema heen en ze doen er alles aan om mensen al goed in de stemming te brengen.

We gaan in The Great Movie Ride en neurien mee met Singin’ in the rain, the Wizard of Oz en Marry Poppins.

We worden overvallen en onze begeleider wordt gekidnapped. Het wordt zo slecht geacteerd dat het op mijn lachspieren werkt maar ik doe braaf mee met alle Ohs en Ahs. I love it!!!

Buiten is RJ weer blij met een (Mickey) ijs en maken we ons op voor een topscore in Toy Story … let the games begin !!

Mocht je nog een kleine of grote boodschap willen achterlaten, nodigt deze naam toch zeker uit!

Even rillen in de sneeuw … en in kerststemming komen. Dan is het tijd om verder te lopen richting de Indiana Jones show.

Ook bij deze show wordt volop medewerking van het publiek gevraagd en terwijl we de actiesecenes zien, klappen we, juichen we en joelen we.

Voor ons trouwen hadden we van de Somertjes en Hans en Meta bonnen gekregen van de Outback. Jongens, het was heerlijk, RJ heeft weer van zijn steak genoten en we hebben getoost op jullie, dank jullie wel ! 

En 1 iemand in dit gezin sluit af met een toetje terwijl we “Helemaal het einde” kijken voor we naar bed gaan …

23 antwoorden op “Dag 17 Disney Hollywood Studios”

  1. Ziet er uit als een prima dag, keurig de storm getrotseerd… kan niet wachten tot wij over 10 dagen ook mogen!! Zeker ook naar de Outback!

  2. Een prima dag zo te zien met weing of geen regen. Een dagje parken met 25 graden is zalig.

  3. Welja joh, stop er nog een porterhouse bij! ? Waar laat je het! Wel lekker dat de temperatuur eens niet de hele dag rond de 35 graden is, dan is het tenminste uit te houden!

    Respect voor Fleur dat ze al dat fotogeweld zo gelaten ondergaat!

  4. Oke, het waren ook héél wat groepsfoto’s Hahaha, arme Fleur, lachen als een boerin met kiespijn 😉
    Geweldige dag en volgens mij zie ik toch dat de straten wel nat zijn maar hopelijk zijn jullie droog gebleven!

  5. Volgens mij hebben jullie bijna alle attracties kunnen doen en volgens mij weinig last gehad van de storm. Hoe fijn! En ik heb echt wel een beetje te doen met Fleur, maar ze slaat zich er kranig doorheen.

  6. Heerlijke dag, fijn dat het niet zo heet was. En verder gelukkig aardig droog zo te zien.
    Leuke foto’s weer!

  7. Emily heeft geen roet in jullie eten gegooid, lekker hoor. En dat het misschien niet zo warm was maakte het alleen maar beter. En dan die steak bij de Outback, het water loopt al langs mijn mond.

    Gr. Ronald

  8. OMG Fleur….Laura snapt jou helemaal!! Ik lig helemaal in een deuk en vind je moeder en RJ zeer fotogeniek hahaha. Leuke dag weer. Knuffels uit Cape Coral….

  9. Weer een lekkere dag, de studio’s zijn leuk, een voordeel van wat bewolking is dat het wat minder warm is 🙂

  10. Wat een super leuke foto’s!!! Ja fleur echt waar ze zijn hilarisch jullie gezichten soms:)maar wat een lol hebben jullie gehad.
    En tja dan ook nog een lekkere outback we love iT!!! En tja dat toetje ik denk….. fleur!!!!!!

  11. Pfff arme Fleur! Maar wel weer een top dag met zijn drietjes, lekker niet zo warm.
    Outback als afsluiter is natuurlijk ook heerlijk , waar laat RJ al dat vlees, poehee!

  12. Superleuke dag weer en de foto’s zijn erg grappig! Heerlijk zo’n gekregen etentje ?

  13. Goed dat jullie toch de gok hebben genomen om te gaan en is het een hele leuke dag geworden. Disney Hollywood Studios ook een hele leuke ‘photo-spot’.

  14. Wat een geweldige dag! Ik hoor Fleur gewoon brommen. Die wenste jullie inderdaad heul beul jeuk!!! Heerlijk he?! Als je je even kan laten gaan. Jullie hebben duidelijk genoten. Het straalt van elke foto af. Ik had trouwens wel een foto van jou verwacht bij Gonzo binnen. Was wel heel benieuwd hoe het daar met de privacy zou zijn.

  15. Je bent er mooi klaar mee Fleur hahahaha
    Goed dat jullie de gok hebben gewaagd, wat een lekkere dag zeg !

  16. Heerlijke dag, je voelt je toch ook weer een beetje kind als je daar rond loopt. Temperaturen zijn ook prima. Btw. Fleur staat prachtig op de foto’s !
    En dan de dag weer afsluiten met zo’n giga steak, hoe krijgt R.J. hem toch altijd weer op en voor wie zou die “toet” toch zijn geweest……. 😉
    Mooi verhaal weer Carolien, vind het zo humoristisch hoe je e.e.a. beschrijft en dan ook nog grappige/mooie bijpassende foto’s.
    Top dag!

  17. Super al die foto’s van die fotografen in het park !!! we maken er ook lekker gebruik van. Heel herkenbaar de reactie van Fleur. We hebben er ook zo eentje bij ons…. Hihi. Leuk om jullie verslag te lezen we hebben het zelf ook nog op het programma taan deze vakantie.

Reacties zijn gesloten.