Dag 19 en 20 Relaxen, steak en Magic Kingdom

Dag 19 Relaxen, steak en shoppen

Vandaag stond in het teken van Niks, Nada, Noppes. We voelen de terugvlucht naderen en plonzen nog maar eens in het zwembad, draaien de wasjes en rijden nog even rond om wat wijken in de omgeving te bekijken.

Aangezien Ian hier in de US nog steeds jarig is, vindt RJ dat we dat moeten vieren. In een restaurant. En omdat het om een verjaardag gaat, reserveert hij bij Ruth’s Chris, volgens Zagat het beste steakhouse in Orlando. Hij is te goed voor deze wereld …

Bij Ruth’s Chris aangekomen, blijken ze daar valet parking te hebben. Een jongen haast zich naar mijn deur om die galant te openen. Misschien zitten degene die mij kennen nu al met samengeknepen billen … en terecht.

Ik heb in mijn BFF een keurig klein discreet blikje waar ik mijn persoonlijke hygienespulletjes (zeg ik het netjes genoeg?) op discrete wijze altijd bij me heb. Bij het uitstappen valt BFF echter uit mijn handen en van alle spullen die uit mijn tas kunnen vallen …. Juist, het discrete blikje en de inhoud vliegen over de valet parking plek. Ik had gewoon beter de hele dag thuis kunnen blijven, wat een genante vertooning.

Het restaurant blijkt inderdaad erg goed te zijn en we proosten op Ian. RJ gaat voor de verandering voor … een porterhouse, 26oz deze keer. Naar zijn mening/ervaring; heel erg hoog op lijstjes met beste kwaliteit.

Heel toevallig ligt dit restaurant vlakbij de Mall of Millenia en heel toevallig heeft RJ nog een kortingsbon die ingewisseld moet worden en zo staat hij even later te stralen bij de mooie winkels en kan ik echt geen winkel meer zien. Het laatste stukje haak ik dan ook af en ga bij de rest van de mannen zitten op een plek met wifi. Omgekeerde wereld maar dat is dan maar even zo.

En ik durf het bijna niet te zeggen …. op de terugweg naar huis klaagt RJ dat hij nog geen toetje heeft gehad en weinig DQ. Waarna hij na een pitstop terugkomt met de mededeling dat hij niet kon kiezen….

Dag 20 Zwemmen en Magic Kingdom

Vandaag is echt de laatste dag in de villa aangebroken. Het is weer prachtig weer en we gaan naar Disney’s Blizzard Beach waterpark. Ze zijn hier nu aan het experimenteren met een fastpass systeem. Helaas zien we geen fotograaf en hebben we onze mobiel niet bij ons. Dus we keren fotoloos naar huis.

Onderweg stoppen we nog even bij de Hobby Lobby, een geweldige winkel voor mij om eens rond te lopen. Ik zou alles wel mee willen nemen …

We eten wat vroeger en gaan dan naar Disney’s Magic Kingdom. Hier wordt sinds enige tijd een nieuwe vuurwerkshow gegeven die “Happily Ever After” heet. Helemaal ons kostje dus! Als we het parkeerterrein naderen, zag je RJ al een beetje ongemakkeld schuifelen in zijn stoel; $ 20 betalen voor parkeren voor alleen de avondshow … Maar wat blijkt, de hokjes zijn inmiddels niet meer bezet en we kunnen vanavond ‘gratis’ parkeren; RJ toch weer blij 😉 !

We vinden een goede plek en kijken met open mond. De lichtshow icm muziek en vuurwerk is zelfs ontroerend en zowel RJ als ik krijgen een brok in de keel.

We lopen nog wat rond, gaan in de PeopleMover en RJ en Fleur nog in Space Mountain, terwijl ik nog getracteerd word op een optreden van een Frozen show bij het kasteel. Dan is het tijd om naar huis te gaan en als we rond middernacht in bed rollen zijn we het er helemaal over eens dat dit een mooie afsluiting in Orlando is.

32 antwoorden op “Dag 19 en 20 Relaxen, steak en Magic Kingdom”

  1. Het zit er weer op!
    Heerlijke verslagen, op naar huis.ook weer lekker.
    Spreek je gauw!

  2. Wat een prachtige foto’s!
    Maar dat shoppenverhaal…….. ik kan er met mijn verstand niet bij.
    Ik zou echt geen tijd hebben om bij de andere mannen met wifi te gaan zitten.
    Goede terugreis en tot snel!
    Carola

  3. Weer genoten van jullie verhalen en prachtige foto’s.
    Goede thuisreis.

  4. Wat een heerlijke dagen. Ik kan me je gevoel zo goed voorstellen wanneer je BED een duikeling maakt en alles over straat komt te liggen. Dan wil je inderdaad niet meer uit de auto komen. Maar ach, ik denk dat hij nog veel ergere dingen heeft meegemaakt hoor. Schouders ophalen maar. Jullie hebben weer een top vakantie gehad met een geweldige afsluiting. Veilige reis naar huis. Dank je wel voor alle leuke en gezellige verslagen. Het was heerlijk lezen.

  5. Ooo wat is de tijd toch omgevlogen.
    Maar jullie hebben een heerlijke tijd in Orlando gehad.
    En wij hebben genoten van onze avondjes uit met jullie,wat was het gezellig.
    En tja dan die afsluiting bij magic kingdom een woord WOW!!!!!!!

  6. Prachtige verslagen weer, en wat hebben jullie, en wij, genoten! Goede terugreis!!

  7. Verjaardagen moeten gevierd worden, haha, en waar kan je dat beter doen dan in een goed steak house. Mooie afsluiting bij Disney.

    Bedankt voor de leuke verhalen van deze vakantie. Goede reis terug.

    Gr. Ronald

  8. Wat een heerlijke verhalen weer. Dit is echt een super afsluiting van jullie vakantie. Jammer dat t alweer over is! Ook voor ons. We kunnen nu niet meer meegenieten van jullie belevenissen en jouw heerlijke schrijfstijl.
    Een goede vlucht en welkom in Nederland!

  9. Jammer dat het er weer op zit maar zo te lezen hebben jullie weer een fantastische vakantie gehad.

    Moest toch zo lachen om jouw opmerking “Het laatste stukje haak ik dan ook af en ga bij de rest van de mannen zitten”
    Inderdaad, de omgedraaide wereld :).

    Schitterende foto’s van het vuurwerk en het kasteel!

    Bedankt dat we een beetje mochten meereizen !

  10. Ik hoop dat BFF niet gewond is geraakt bij de duikeling? Kan me voorstellen dat het voor jou een vervelende ervaring was BFF en alle spulletjes op de grond.
    RJ heeft zich niet ingehouden zie ik aan het lapje vlees op zijn bord.!
    Vuurwerk ziet er weer prachtig uit. Moeten wij binnenkort ook maar weer eens gaan bekijken.
    Leuke verslagen weer, waarvoor dank!

  11. Haha, begint al weer hilarisch. Zo iets bij die valet parking zou mij ook kunnen overkomen? Kan me een beetje voorstellen hoe je je voelde. De laatste dagen van jullie vakantie zijn goed afgesloten zo, met lekker eten en schitterend vuurwerk. Daar kun je weer even op teren als je straks weer thuis bent. Ik vond het weer heerlijk om met jullie me te mogen lezen en kijk nu al uit naar de volgende reis? Goede reis en veel geluk!

  12. Heerlijk verslag weer, hoop dat BFF Ok is en dat shop-gedrag van jou moeten we nog maar eens bespreken.
    We wachten met smart op de laatste daagjes, goede reis alvast!!

  13. Je hebt Kate toch wel even toegesproken dat dit soort fratsen niet meer gaan gebeuren, …zomaar openspringen 😉
    Wat hebben jullie weer heerlijke dagen en wat een mooie foto’s in MK, zo lief jullie samen <3
    Succes met de reis naar huis en ik hoop dat RJ een scherp scheermes heeft 😉 🙂

  14. Leuke verslagen weer! Zo leuk om mee te lezen en die foto’s van het vuurwerk in het Magic Kingdom; wow! ??

    Goede reis naar huis!

  15. Weer een topvakantie, Disney magic is zelfs voor de oudere jongeren te gek!! Het vuurwerk is er magisch, zo mooi..

    WOW

  16. Die Kate, ze had een stout momentje! Wat een heerlijke vakantie was dit, van alles wat, maar bovenal genieten en vrolijkheid.
    Het was weer een top verslag, dankjewel. Wel thuis en tot snel!

  17. Echt jullie hebben een heerlijke vakantie gehad en wij hebben meegenoten met jullie erg leuk geschreven blog! Dank daarvoor.
    Magic Kingdom altijd mooi en wat een prachtige afsluiting van de vakantie. Welkom thuis voor straks.

  18. Wat een lekkere dagen hebben jullie weer gehad.
    Beetje jammer dat je bff je zo voorschut zet zeg ….?
    Oohhh dat vuurwerk …echt prachtig en die brok in de keel heb ik ook altijd ?

  19. Wat een fijne laatste dagen van een geweldige vakantie! Hoop dat jullie een goede en veilige terugvlucht hebben. Was weer een feestje om jullie te volgen??

  20. Zeker een passende afsluiting voor een vakantie in Orlando. De disney sfeer blijft toch altijd iets aparts hebben.
    En 2x ijs. Dat wordt door eten 🙂 voor mij blijft de dipped cone toch wel de favoriet. Een DQ in Nederland dat zou nou eens een goed iedee zijn.
    Bedankt weer voor het meelezen en tot een volgende maar weer. Of wordt het toch Frankrijk 🙂
    Voor nu succes met de was en jetlag.

  21. Eat een leuke fotos .. vooral die van jullie samen ..?was weer leuk jullie te volgen op deze mooie reis .. goede vlucht en veilig thuis

  22. Wat een leuk verslag weer! Kan me heel goed voostellen hoor over dat winkelen hoeft voor mij ook niet zo. Een goede reis naar huis en bedankt voor het delen van de vakantie zo zijn we er toch nog een beetje bij.

  23. Waarom gaat de tijd in Glorida toch zo akelig snel. Balen dat het alweer voorbij is, maar snel plannen maken voor een nieuwe trip. Wat eennsupermoiie foto’s van jullie, zowel samen, met Fleur en natuurlijk ook het prachtige vuurwerk.

  24. ??? wel dubbele comsumptie’s bij DQ maar geen $20 dollar voor het parkeren willen betalen wat is RJ toch heerlijk Nederlands ( en gelijk heeft hij)
    Jammer dat het er weer op zit goede reis terug

  25. Beste Caroline en EN, graag zou ik een onderonsje willen reserveren met EN. Hoe kan hij na t eten van al dat lekkers zo slank blijven…… verder een super thuisreis gewenst en tot ziens….

  26. Bedankt voor jullie blog, ik heb Florida weer even beleefd.

    Wat een prachtige laatste avond hadden jullie bij het Disney vuurwerk….
    Ik ken het gevoel wat het oproept! (Blij dat ik niet de enige ben)

    Goede reis naar het mooie Nederland , tot de volgende keer.
    😉

  27. Weer een heerlijke vakantie geweest,vond het erg leuk om jullie belevenissen iedere dag te lezen en te kijken.
    Dirk

Reacties zijn gesloten.