Dag 4 en 5 Nassau en Castaway Cay

Dag 4 – Nassau, Bahama’s

Als we in de ochtend wakker worden, zien we Nassau al liggen. Vorig jaar zijn we hier geweest en als we heel eerlijk zijn, viel het ons nogal tegen.  Op het schip is genoeg te zien en te beleven dus ons hoor je niet klagen.

En aangezien Fleur onder geen voorwaarde van het schip af wil maar richting haar vrienden in de Vibe, plannen wij met zijn tweeën een lunch bij Palo. Op dit schip zijn 2 restaurants voor volwassenen; beiden met een spectaculair uitzicht op zee en alle rust.

We weten niet wat we zien als we de kaart en het buffet zien…wat een keus, wat mooi gepresenteerd en vooral…wat vreselijk lekker!! Voor iemand iets gaat zeggen….we hebben daarna heel wat kilometers afgelegd op het schip..

Wijn-/champagnebars, discogedeelte, lounge-/muziekbar, zwembaden, bioscoop, fitness, een spa waar je allerlei behandelingen kunt boeken; als je je op dit schip verveelt, ben je een knappe!

Om alles gezien te hebben, loop je heel wat. Op iedere hoek is er wat te doen en te beleven.

Prinsessen blijven leuk, zelfs (of zeker ;-)) voor volwassen mannen.

En altijd leuk…wat is er in de avond gevouwen van de handdoeken?

Wat Fleur betreft…haar hebben we deze dag zo’n anderhalf uur gezien. Ze amuseert zich kostelijk en Daan heeft na het lezen van het blog al gereageerd dat ze bij thuiskomst onderworpen wordt aan een grondige check.

Maar zolang het hangover slaapmasker nog vergezeld wordt door haar beren, maak ik me er maar niet te druk over.

Dag 5 – Castaway Cay

Na een goede nachtrust horen we buiten het geluid van motorbootjes die op en neer varen van het schip naar het eiland. We zijn aangemeerd bij Castaway Cay, het privé eiland van Disney.

We gaan redelijk vroeg aan land, in gezelschap van Fleur die omarmd wordt door Knabbel en Babbel.

Het eiland is een groot Caribisch feest met vrolijke kleuren en reggaeklanken. De hoeveelheid kleuren blauw van de oceaan is prachtig om te zien.

Na een paar 100 meter staat Jack Sparrow en FLEUR wil toch weer even op de foto met hem. We maken wat grapjes met hem en hij zegt tegen RJ dat hij ons wel leuk vindt en of hij ons kan houden. Tot mijn grote schrik hoor ik daarop een heel raar meisjesachtig giecheltje waarvan ik toch hoop dat dat niet uit mijn mond kwam. De blik van Fleur echter doet het ergste vermoeden. Maar snel doorlopen…

We zoeken een plekje en met boek en wat drinken genieten we van uitzicht en zon. Fleur is al weer verdwenen nadat een jongen die ze kennelijk ook van gisteren kende haar heeft gevraagd om mee te gaan naar de teen’s hide out. Strikt verboden voor ouders en voor het eerst deze vakantie denk ik dat het even goed is dat Daan er niet bij is.

Naarmate de dag vordert, wordt het steeds warmer en om half 3 gaan we in de koele bioscoop de nieuwe film van Pirates of the Caribbean – Dead Men Tell No Tales kijken.

Tegen een uur of 5 moet iedereen aan boord zijn en worden beneden op de kade alle handdoeken, restanten van de bbq en andere benodigdheden weer aan boord gebracht. Het is toch een enorme logistieke uitdaging om dit allemaal goed te regelen.

Fleur komt snel melden dat ze niet mee gaat eten met ons, maar met de club en ook het (Pirates of the Caribbean) vuurwerk gaat ze met haar nieuw verworven vrienden kijken. Wij reserveren dus snel voor Palo en gaan samen genieten van de Italiaanse keuken met bijbehorende wijnen en geweldig uitzicht.

Sasha, die onze ober is vanavond, hoort dat we 2 maanden geleden getrouwd zijn en komt nog met dit mooie bord.

Na het berichtje van Fleur….kort maar krachtig…wordt ons heel duidelijk dat we deze cruise vooral samen doorbrengen..

24 antwoorden op “Dag 4 en 5 Nassau en Castaway Cay”

  1. Wat een leuke verslagen weer! Leuk om de foto’s van het mooie grote schip te zien, wij hebben alleen nog maar op de twee kleinere schepen van Disney gecruised. Mooie foto’s ook van Castaway Cay ? Geniet ze nog!

  2. Die Fleur!!! Die zorgt gewoon voor een hele leuke Honneymoon voor jullie 2-en. Wat lief toch dat ze zo attent is en zichzelf zo onzichtbaar mogelijk maakt. Dan doen echt niet heel veel tieners hoor. Jullie boffen maar!
    Maar ik heb in ieder geval wel even de Palo lunch op mijn to-do list voor de volgende Disney Cruise gezet. Bedankt voor die heerlijke foto’s.

  3. Wat een pracht verhaal weer, geweldig! Was je nog bijna door Jack S gekaapt? Fleur vermaakt zich prima, dat is toch ook wel fijn, kunnen jullie even lekker samen genieten van al dat lekkers. Het eten ziet er waanzinnig lekker uit zeg!?
    Enjoy!???

  4. Wow wat een heerlijke gerechten, ik zou van alles wat hebben genomen. Die Fleur, wat fijn dat ze zich geen seconde verveelt en jullie zulke romantische momenten gunt ?. Geweldige foto’s!

  5. Ooo witzijden jullie aan net genieten.
    En wat fijn dat fleur het weer zo naar d’r zin heeft.
    Zo hebben jullie gewoon een tweede honnymoon!!!!
    En wat ziet dat eten er heerlijk uit zelfs de cappuccino is in micky style!!!! Ongelofelijk…

  6. Wat hebben jullie het goed! Fantastisch dat Fleur zich zo ontzettend vermaakt. Dat wordt straks weer afzien als ze weer alleen met jullie zit opgescheept..

  7. Het ziet er allemaal geweldig uit!
    Die Fleur toch, ineens de hort op en lijkt het echt een honeymoon te worden!
    Lekker genieten!

  8. Wat ziet het er allemaal WoW uit. Leuke foto’s ook. En we zeggen altijd, als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben wij dat ook en dat geldt voor jullie ook wel zo te zien.

    Gr. Ronald

  9. Jeetje wat een geweldige cruise en dat buffet niet normaal. Gezellig QUALITY TIME voor jullie samen bij Palo en fleur die zich opperbest vermaakt, wat wil je nog meer (buiten Jack Sparrow dan als extraatje)?. Veel plezier nog!

  10. Het ziet er allemaal geweldig uit.
    Wat een schip, en wat een eten…..
    Geniet lekker van al dat moois,
    En wat Fleur betreft, het is maar een fase…….. ha ha.

  11. Wat fijn dat Fleur zich zo enorm vermaakt en dat jullie daardoor even wat quality time samen hebben?
    De ‘echte’ Jack vind ik toch eigenlijk een heel stuk leuker?
    Wel weer jaloersmakende foto’s op het eiland en een cursus vouw je handdoek is ook niet verkeerd?

  12. Wow. Palo. Lijkt wel het Wynn buffet. Dus Caroline, daar moet je dan toch maar eens een als vergelijkingsmateriaal!

  13. Geweldig n tienerdochter mee…… maar geniet maar lekker saampjes

  14. Hmmm lekker volop genieten van de cruise en de paradijselijke omgeving. Ben niet jaloers hoor ?

  15. Wat een heerlijke dagen weer. Maar dat komt altijd wel goed bii disney. Vakantie met een hoofdletter V. En leuk dat fleur haar eigen gang gaat. Wat dan voor jullie ook weer extra opties geeft. Los laten, toch ? ?

  16. Wij hebben Palo niet geprobeerd, maar dat ziet er ook heerlijk uit. Ik wil echt nog eens met een Disney Cruise! Geniet er nog lekker van!

  17. Wat een paar heelijke dagen en wat een top restaurant die Palo.
    Ach gezellie met zijn 2en is toch lekker. Fleur vermaakt zich prima

  18. Fijn om te horen dat ook jij, eindelijk achter mijn keuze staat?

  19. Omg dat eten geweldig. Nou ja, alles is eigenlijk geweldig daar volgens mij. Zelfs de handdoeken worden elke avond tot kunst verheven.
    Have fun!

  20. Ooooh dat eten. Ik moet het maar niet doen zo’n cruise. Ik ben bang dat ik mijn stoeltje voor dat toetjesbuffet zou zetten en niemand me daar meer weg kreeg.

  21. Wat een paradijs! En ook nog goddelijk eten, het lijkt wel een tweede huwelijksreis! Heerlijk dat jullie zo genieten! En aan Fleur hebben jullie geen kind meer…. dat “komt goed” krijg ik van onze puber ook zo vaak als antwoord ?? maar jullie genieten allemaal ??

  22. Wat een heerlijke dagen beetje jaloers wel ? En wat heerlijk dat Fleur zich zo goed vermaakt (gelukkig gaat ze nog mee kan je een klein oogje in het zeil houden) dat eten ziet er geweldig uit ik zou denk ik 5 kg. Zwaarder van board gaan.

  23. Afzien hoor, daar op Castaway Cay! Denk toch dat ik mijn liefste Maar eens van een cruise moet overtuigen!

    Geniet er maar van!

  24. Echt superleuk om jullie verhalen te lezen. Hierdoor krijgen wij nóg meer zin in onze Disney Cruise over 2 weken…

Reacties zijn gesloten.