Dag 5/6 – Driving home for Christmas

Op deze laatste dag staan allerlei regelzaken gepland. Na het laatste ontbijtje in ons huis, zorgen we dat er al wat kerstsfeer is in huis voor onze volgende gasten die al onderweg zijn.

Voor klanten van Florida Fun 4 You wil ik nog op een resort (Storey Lake) gaan kijken en we rijden ook even langs kantoor voor wat regelzaken.

We stoppen voor een snelle lunch bij Red Lobster en vertrekken dan toch echt naar Miami.

RJ haalt me over om onderweg toch nog eens een keer de DQ te proberen, maar ik blijf bij mijn standpunt; geen geshop en ook geen ijs voor mij.

We overnachten bij Karin en Laurens Zieren in The Diplomat Beach Resort en krijgen een heel warm welkom, hoe lief is dat!!

We hebben afgesproken om 19.00 uur voor diner in the Diplomat Prime en hebben een super gezellige avond. Laurens, Karin en Marloes, dank je wel voor jullie tijd en gastvrijheid!

De volgende ochtend worden we weer verwend met een prachtige zonsopgang. We ontbijten, hebben een late check out. De slippers en korte broek worden verwisseld voor warmere kleding, want we moeten er echt aan geloven.

Totdat we horen dat er vertraging is en het wel even tijd kost om te kijken of we uberhaupt nog kunnen vliegen vandaag. Delta doet echt weer zijn best en we worden omgeboekt naar een vlucht via Londen naar Brussel met Virgin, voor ons voor het eerst met deze maatschappij. De inrichting is wel heel hip en bij binnenkomst zien we een bar waar tijdens de vlucht gewoon gebruik van wordt gemaakt alsof je de plaatselijke kroeg binnenstapt.

We kijken terug op een heerlijke week, zo gezellig dat jullie weer met zovelen mee zijn gereisd! Dus terwijl ik de kerstspullen gewoon nu al naar boven ga halen, sluiten we zingend af:

Het is tijd,

De hoogste tijd

U wordt bedankt voor weer een reis gezelligheid

Dag mevrouw en dag mijnheer, u komt hier toch weer?

20 gedachten aan “Dag 5/6 – Driving home for Christmas”

 1. Welkom thuis in het koude Nederland waar het toch ook weer fijn is,om bij de kids te zijn.
  Heb weer genoten van je verslag.
  Tot de volgende reis.

 2. Het nuttige nog even met het aangename verenigd vandaag. Het was wel een drukke trip volgens mij. Snel nog maar een keer en dan wat langer??? Bedankt weer voor het bloggen, was weer een genot om mee te lezen.

 3. Mooie afsluiting zo in Miami. Wat een prachtig hotel aan het strand, even bekeken, maar snel weer weggeklikt… haha!
  Wat een heerlijke week hebben jullie gehad, lekker even naar de warmte, en kerstsfeer opsnuiven.
  Heb zelf niks met kerst, maar wel met de verlichting, dus heb net ook alvast wat verlichting opgehangen 🙂
  Bedankt weer voor de leuke verslagen, welkom thuis uiteraard, en graag tot een volgende keer!

 4. Het was zeker een heerlijke week ? boor ons geen DQ helaas. Die is schaars rondom Orlando. Maar zo veel anders lekkers. Wij nu op de luchthaven en van het weekend ook dr kerstspullen van zolder halen ? tot een volgende keer maar weer ?

 5. Dank je wel voor dit superblog. Ons opwarmertje voor onze komende reis met enorm veel overeenkomsten. Alleen MK wordt bij ons Universal (we hebben wat Harry-Potter fans hier). Wat is Florida toch léuk!

 6. Tsjee…heb ik net het blog gevonden…zijn jullie al weer lang en breed thuis om de kerstslingers op te hangen. Nu “moest” ik alles in een keer lezen dus wat een mazzel dat het geen reis van drie weken was…..!

 7. Wat vliegt zo’n week voorbij he, ik weet er alles van.
  Maar weer mooie belevenissen achter de rug waar jullie hopelijk weer even op kunnen teren.
  Welkom thuis!

 8. Veel te kort?maar wel leuk om weer even mee te lezen. Wat hebben jullie een prachtig huis, en heerlijk nog even wat zon en warmte snuiven voor de winter?? al was het maar kort. Fijne kerst??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *