Dag 1 – Homeward Bound

Woensdagochtend vroeg vertrekken we na uitgebreid zoenen met kinderen en hond (die laatste vindt dat beduidend minder erg) naar Brussel. Een flink ongeluk houdt de gemoederen wel even bezig, maar 5 minuten voor sluitingstijd komen we met de tong op de grond van het rennen bij de balie en checken we onze bagage in. Heerlijk, living on the edge…

De vlucht verloopt soepel, op een medepasagier na. We hadden hem al ontdekt in de rij, bij iedere beweging liet hij een doordringend geurspoor na. We zeiden nog … Arme mensen die daar bij in de buurt zitten … Als ik op kijk wie er in de stoel voor ons komt zitten, is meteen duidelijk wie die arme mensen zijn …

Laat in de avond landen we op Miami, halen we de auto op en rijden door naar het hotel. Sinds mijn treinwagon van afgelopen vakantie heb ik een strict verbod op overnachtingen uitzoeken. En als verrassing heeft RJ een goede deal weten te scoren bij een prachtig hotel in Boca Raton. Bij de balie word ik enthousiast gefeliciteerd met de anniversary …. ik heb totaal geen benul, maar RJ heeft kennelijk wat doorgegeven. En zo krijgen we een upgrade naar oceanview met terras en toosten we met de champagne die klaar staat. Op wat ? Op 2,5 jaar getrouwd, je moet het maar met droge ogen kunnen zeggen.

Ontbijt de volgende ochtend is met een prachtig uitzicht en verse aardbeien en al vroeg maken we een wandeling over het strand.

We checken uit en gaan naar Gumbo Limbo, een natuurcentrum dat zich inzet voor het behoud van zeeschildpadden en het herstel van zieke/gewonde zeeschildpadden. Entree is gratis, ze vragen een vrijwillige donatie voor hun goede doel. We lopen een trail en na het zien van een spin zo groot als een kinderhand en zijn vriendjes die om ons heen bungelen, laat ik de tweede trail graag aan me voorbij gaan.

Hierna rijden we door naar Lion Coutry Safari waar we een safaritour doen door het park. Naast deze tour biedt het park ook veel leuks voor kinderen en denken wij dat het zeker een aanrader is. Check wel online, daar vind je vaak goede aanbiedingen.

We volgen de route binnendoor langs Lake Okeechobee naar Davenport. Een mooie route, een stop bij de DQ, WalMart en traditiegetrouw bij de Outback en dan komen we heerlijk bij ons huis voor een paar dagen.

De bingo is bijna rond: aardbeien, DQ, Steak ….. de vierde voor BINGO moet bijna DE tas zijn maar daar zijn de meningen nog over verdeeld …

29 gedachten aan “Dag 1 – Homeward Bound”

  1. Heerlijk hoor, toch een blog!
   Wat een prachtige kleuren hebben jullie van zonsopkomst vast kunnen leggen. En wat veel al gedaan en gezien op weg naar jullie ? huis!

 1. Ow jongens! Wat heerlijk, die blije gezichten. Tenminste, meestal. Gelukkig geen geur-smartphone ? Knap van die ene trail, snap heel goed dat je de 2e geskipt hebt! Geniet, ik lees weer mee!

 2. Hier had ik me weer op verheugd, het volgende reisverslag en Caroline, die spin………….. die had ik ook links laten liggen. Veel plezier in jullie huis 🙂

 3. Pittige start wel zo op het nippertje? Ik zou al helemaal in de stress zijn? Maar goed, waar zou je je druk om maken, alle tijd en heerlijk genieten. Mooi hotel, weer goed geregeld van R.J.?? Nu lekker genieten van jullie prachtige huis?? en ??????

 4. Ahh, leuk weer een blog! Spannend vertrek begrijp ik, gelukkig wel gehaald.
  Een hotel aan het strand is helemaal top natuurlijk. Whah, een upgrade voor 2.5 jr huwelijk, hoe krijg je het voor elkaar. Lekker veel gedaan al op de 1e dag. Ik snap je helemaal dat je niet meer verder wilt na het zien van zo’n enorme spin.
  Enne, ik stem voor Kate.
  Have fun!

 5. Lekker begin van de vakantie om in een file te staan waardoor je net op tijd bent op het vliegveld. Maar vliegtuig gehaald en nu lekke tinnier warme Florida. Mooie dierentuin btw.

 6. Lekkere relaxte start (in de file) van jullie vakantie. Maar de reis is verder goed verlopen, jullie zijn er en RJ heeft zich weer van zijn beste kant laten zien ?? bij het inchecken in het hotel. Petje af, het lukt het wel iedere keer.

  Inmiddels lekker in jullie huis, is de eerste DQ en Outback al gescoord en gaat het genieten verder.

  Gr. Ronald

 7. Wat leuk dat we weer mogen meelezen!
  Prachtige foto,s weer!
  Nog van ❤️ met jullie 2.5 jr trouwdag????
  Ik lig in een deuk!
  Heel veel plezier gewenst..❤️?❤️?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *