Dag 4 – Jingle all the way

Vandaag staat een bezoek aan Disney Springs op het programma. De Christmas Tree Trail hebben we vorig jaar bezocht dus die slaan we over; geen tijd helaas …

We hebben voor lunch gereserveerd bij Morimoto Asia, na goede berichten van Hans en Meta. Geen woord te veel gezegd, we likken onze vingers af en de sashimi is gewoon een kunstwerk!

Dan met vliegende vaart naar Celebration waar we afgesproken hebben met Gerrit en Marion voor een drankje. Een minder gezelllige serveerster, maar een erg gezellige afspraak waar we door het drukke kletsen vergeten een foto te maken! Gerrit en Marion, dit moet dus een keer in de herhaling 😉 !

Door de korte tijd dat we hier zijn, hebben we een strak programma en we nemen dan ook afscheid om naar Mickey’s Very Merry Christmas Party te gaan in Magic Kingdom.

Bij de parkeerplaats blijkt dat de automaat bij onze parkeerman kapot is en hij brengt de blijde boodschap: “Parking is on me today”. Hij had RJ niet blijer kunnen maken!! Huppelend vervolgen we onze weg en zingend stappen we in de monorail.

Mainstreet is geweldig versierd, overal klinkt muziek en we kopen een mickey ketting die licht geeft in verschillende ritmes. No Shame! At All!!!

Door het hele park kun je op speciale plekken (gratis) warme chocomel, kerstkoekjes en appelcider halen. Wij komen echt voor de sfeer, de parade en vuurwerk en kijken onze ogen daarbij uit.

We hebben een perfecte plek op Mainstreet waar we in de “sneeuw” de parade en het vuurwerk kunnen zien.

Ook het vuurwerk is weer prachtig

Maar voor Florida begrippen was het wel echt koud, zo koud dat ik een Mickey deken met armen heb gekocht. En ja, met deken en lichtgevende ketting heb ik het laatste uur in Disney doorgebracht. Zoals ik al zei … No Shame ! At All ! En iets zegt mij dat mijn kinderen deze foto juichend opslaan voor wanneer ik over een paar jaar 50 word ….

21 gedachten aan “Dag 4 – Jingle all the way”

 1. Hard werken, zo’n vakantiedag! Maximaal hard gaan, gelukkig wel tijd voor een cocktailtje zag ik ? Prachtige foto’s, alweer.

   1. Wat een leuke sfeer daar! En ja die foto komt zeker nog eens naar voren over een paar jaar haha, maar die zal jij ook wel genoeg van hun hebben 😉

 2. Jullie hebben het maar druk met vakantie vieren.?
  De Disney deken staat helemaal niet verkeerd hoor.
  Disney weet wel hoe ze een kerstfeestje moeten bouwen. Het is echt geweldig mooi!

 3. Even vier dagen gelezen. Van al die foto’s en video’s word ik als lezer ook heel erg blij. Die kerst parade is zo leuk. Bedankt weer voor de leuke blogs. Ik geniet mee! ?

 4. Die deken ziet er erg comfi uit, heerlijk voor ‘s avonds op de bank thuis!
  Heerlijk dagje, het enthousiasme straalt van je verslag af, leuk.

 5. Oooh zo’n deken wil ik ook die is geweldig ?. Staat je goed hoor en he Disney zorgt ervoor dat je je kind blijft voelen dus daar zijn ze weer prima in geslaagd.

 6. Wat een heerlijke dag, en die Disney sfeer om jaloers van te worden….en wat een uitkomst zo’n deken en die kettingen zijn geweldig…..

 7. Dan hadden jullie een koudere avond dan wij. Wij hadden het zonder jas nog kunnen redden.Hier dus geen foto voor als ik 50 word ?. Ik had nog gezegd een matching pyama te kopen ?? Goede vlucht vandaag weer naar huis. Helaas moeten wij morgen ook volgen.

 8. Wow wat een geweldige dag en die sfeer in Disney is helemaal top. wat kan het schelen joh die deken en die ketting, juist leuk! Goed benutte tijd, zo haal je alles eruit!

 9. Heerlijk verslag.
  We zijn ooit naar de Mickey not so scary Halloween party geweest, dat was geweldig maar Disney met Kerst………….onbetaalbaar! Staat op mijn to do list!

  Die deken (met lampjes) staat je geweldig Caroline, erg stijlvol 🙂 🙂 🙂

  Groetjes,

 10. Wow. Toppunt van leuk/genieten /sfeer… Geweldig! Jammer dat het alweer voorbij is.. Maar het zal vast niet de laatste keer zijn. Dus weer wat om naar uit te kijken. Liefs! Xx

 11. Mooi verslag weer hoor. Beetje jammer van de weinige foto’s ?? En inderdaad, de volgende keer zoeken we een andere serveerster. Was erg leuk. Goede reis terug.

 12. Die sashimi ?, je zou het bijna niet op durven te eten! Wat ziet het er super sfeervol uit bij Disney en deze periode! Echt super om in het echt te zien, lijkt mij. Die verlichte ketting is té leuk ? ?. Jullie hebben hiermee geen kerstboom meer nodig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *