Dag 6 – So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye

Inmiddels zijn wij weer lang en breed terug in Nederland na een goede terugvlucht.

En we hebben de warmte van Florida verruild voor het mooie Limburg waar het ook heerlijk is. Al missen we dit uitzicht wel een beetje …

De kinderen waren zowaar blij dat we terug waren en hadden voor een heerlijk welkomstdiner gezorgd. Sanne heeft iedereen in de watten gelegd dus hulde voor haar, want zonder haar zou ik niet thuis weg gaan.

De laatste dag hebben we gebruikt om een bankrekening voor mij te openen voor mijn nieuwe uitdaging; de huizen die ik mag gaan verhuren kunnen jullie al bekijken op www.choosemyvacationhome.com (stuur rustig een berichtje als je meer info wilt) en zodra mijn eigen site klaar is,  laat ik dat meteen weten.

Ook werden de laatste spullen voor in de villa ingekocht, nog een pitstop bij de Mall at Millenia met weer prachtige kerstversiering en de beroemde carpaccio van Brio.  Voor thuis ladingen, maar dan ook echt ladingen M&M’ s ….. die we bij de douane allemaal uit de trolley hebben moeten halen om te laten controleren op explosieven …

Ook vandaag is het weer warm … tegen 32 graden

en een eenzame figuur is zo zo zo klaar met shoppen dat ze braaf bij de kerstboom blijft wachten …

En de carpaccio bij Brio, gigantisch !

De aankopen bij Bath & Body Works worden ingezet bij een leuke winactie van Villa A Touch of Dutch dus houd de pagina in de gaten als je ook mee wilt doen!

Nieuwe plannen om weer te gaan, zijn al langzaam in de maak en als het goed is, komen Sanne en Ian met partner dan ook weer een weekje waarna zij allebei verder reizen om zelf ook meer van Amerika te ontdekken. Mooie ontwikkelingen dus !

Rest ons niks anders dan jullie weer ontzettend te bedanken voor het meereizen en de supergezellige reacties!!!! So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye!

21 thoughts on “Dag 6 – So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye”

  1. Was erg leuk om jullie belevenissen weer te lezen!
    Bedankt daarvoor , succes met de nieuwe uitdaging en tot een volgende keer!Renee

  2. Wat fijn dat er door Sanne zo goed voor het thuisfront is gezorgd en een welkomstdiner is helemaal top.
    Ben heel benieuwd naar je nieuwe site hoor!
    Bedankt weer voor het bloggen, het was weer een genoegen om mee te lezen.

  3. Jullie bedankt voor het delen met ons allemaal. Ik vind je blog altijd een feestje om te lezen. Ik moet soms zo lachen zoals je dan schrijft, lekker veel humor. Ik hou daar van? Lijkt me leuk om deze periode in Florida mee te maken, overal die kerst sfeer, gezellig.
    Succes met je nieuwe job, dat gaat je zeker lukken??
    Bedankt en tot de volgende blog?‍♀️

  4. Wat een leuke ontwikkelingen zo, met de verhuur, bankrekening daarvoor openen. Heel veel succes!
    En fijn thuis komen zo, en mooi zo aan komen vliegen aan de westkust (mijn favoriet haha)
    En prettig natuurlijk dat je het thuis allemaal met een gerust hart achter kon laten. Brio wil ik toch ook eens proberen. En sorry, maar moest zo lachen om die foto van jou beneden op het bankje, het shoppen zo zo zo zat, hihi.
    Wat een leuk pakket zeg, ik hou jullie in de gaten,mijn favoriete merk 🙂
    Bedankt voor de leuke verslagen weer, en sterkte met wennen aan de kou!

  5. Wat een heerlijk weekje hebben jullie gehad en ook al weer nieuwe plannen. Lekker dat de kids het thuis ook goed hebben gehad. Bedankt voor jullie leuke verslag.

    Gr. Ronald

  6. Het was reuze leuk om de afgelopen week weer met jullie mee te lezen, en wat gaaf dat je een verhuursite gaat beheren. Heb natuurlijk meteen op die site gekeken en zag al gauw een voor ons zeer bekende villa voorbij komen 😉 Leuk dat ook bij jullie, net als bij ons, inmiddels al weer plannen ‘borrelen’ en dat ongetwijfeld goed komen 😉

  7. Het was weer een feestje om me te lezen/leven. Het leven is wel zeer goed voor jullie. Behalve die verd#%$%%$% winkelcentra natuurlijk ??.
    Op naar de nieuwe plannen!

  8. Was weer een feestje om jullie te volgen. Veel succes met de villa verhuur, zal de website in de gaten houden!

  9. Jullie blog was het heerlijke voorafje, volgende week het hoofdgerecht genieten van jullie prachtige villa en daarna nog nagenieten van het nagerecht, de gekochte kado’s.
    Fijn dat we weer mee mochten lezen!

  10. We hebben weer genoten van jullie verhalen
    Jammer dat het er weer op zit maar we begrepen dat het al weer zat te borrelen
    Nou hier borrelt het ook hoor ruim drie weken
    Bedankt dat we mochten mee genieten en graag tot de volgende keer

    Groet
    Joke en Gerrit

  11. Alles in één ruk gelezen en wat heerlijk is die kerstsfeer daar toch!
    Succes met je nieuwe job, echt leuk.
    Groeten uit Rotterdam,
    Angela

  12. Wat een leuk blog hebben jullie er weer van gemaakt.Heerlijk zo in je eigen villa en zo Gezellige die kerst sfeer. Gefeliciteerd met je nieuwe Job veel succes !! Krijg na het lezen en de leuke foto’s steeds meer zin om weer te gaan maar onze datum komt gelukkig ook in zicht. Goodbye tot de volgende keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.