Dag 1 – We zien ze vliegen

Om zes uur gaat de wekker en RJ staat meteen klaarwakker naast het bed. Ik heb even tijd nodig om mijn gezicht weer in model te kleien en vooral niet te vrolijk te doen en om 7 zitten we dan gewassen en gestreken in de auto. De rit naar Brussel verloopt snel en soepel (lees: RJ rijdt flink door …) en ondanks dat er veel beveiliging is in de vorm van gewapende militairen, kunnen we op het vliegveld verrassend snel doorlopen en hebben we dus genoeg tijd voor ontbijtje in de lounge.

20160813_084137

20160813_084213

20160813_102200

Bij het controleren van de stoelen gisteren, bleek er toch het een en ander fout te zijn gegaan. RJ had Comfort+ geboekt voor hem en Daan na vorige vlucht klem te hebben gezeten met zijn lange benen, en voor het gewone volk (lees: Fleur en ik) twee Economy stoelen vlak achter hen. Doordat we omgeboekt waren naar een andere vlucht, bleek nu dat we vier stoelen hadden achter in het vliegtuig naast elkaar. Bellen, bellen en uiteindelijk, na dik een uur aan de lijn, hebben we twee stoelen bijbetaald en zitten we met zijn vieren Comfort+. Onze oorspronkelijke boeking was, hoewel ‘confirmed’, niet terug te krijgen. Maar goed, beenruimte dus voor de mannen en gintonic voor mij om me rustig te houden … We amuseren ons prima met wifi en films en ik mag hand vasthouden met Daan bij het landen en dalen, terwijl hij normaal nog niet dood gevonden wil worden zo.

20160813_104543

20160813_120627  IMG-20160814-WA0011

20160813_174247

IMG-20160814-WA0009 IMG-20160814-WA0010

IMG-20160814-WA0021

Door de douane in New York waar we, onvoorstelbaar, overal zo door konden lopen en zo halen we met gemak de aansluiting naar Miami die precies anderhalf uur later vertrekt.

20160813_175851 20160813_180223

Bij het verlaten van het vliegtuig staat de bemanning iedereen dag te zeggen. De steward kijkt mij na en roept ten overstaan van iedereen.. Hey, you look like Adele!  Daan zucht en trekt een verachtelijk gezicht, maar ik hou van Amerika!!! Dat heb ik die Fransen nog nooit horen zeggen!

20160813_185846
en ja hoor….:-(

20160813_190348

Bij National vraagt RJ of ze iets groots hebben; nou, met de Ford Expedition gaat die wens in ieder geval in vervulling! Wat een bakbeest! En nee, ik rijd niet. Het duurt even voor de Ford voorgereden wordt en we krijgen tijdens het wachten een praatje levenslessen van de aardige man bij de verhuur. You gotta live your life YOUR way, not what everybody else wants, it doesn’t matter what people think or not think, is de boodschap.

IMG-20160814-WA0017

20160814_073238

Weer wat wijzer rijden we naar de Outback waar we toosten op de vakantie en RJ gelukzalig zijn eerste steak krijgt (red RJ: een overheerlijke sappige NY Strip; en Caroline “gelukzalig” haar eerste cocktail krijgt).

 

20160813_194215

20160813_195055

20160813_195547

20160813_203516

Om vervolgens doodop neer te vallen in het overigens prachtige hotel voor de komende nacht. Adele is hard aan haar schoonheidsslaapje toe….

20160814_080955

20160814_091013_resized

IMG-20160814-WA0016

41 gedachten aan “Dag 1 – We zien ze vliegen”

  1. Oh wat heerlijk en je was vroeg genoeg wakker om je huiswerk te maken 🙂
    Wat een soepele reis en dan ook nog eens gezellig naast zoonlief en niet alleen zijn hand vasthouden maar ook nog eens gekke foto’s samen maken…vergelijking Adele is dan natuurlijk weer net ff té!
    (Ik hoop dat de kaartjes voor jou concert een stuk goedkoper zijn…)
    Natuurlijk een bakbeest van een auto, ik had niet anders verwacht en dan nu onderweg naar CC, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en belevenissen, Have Fun!

  2. Wat een soepele reis, een mooi begin van de vakantie. Iedereen blij, met cocktails, een grote auto, juicy steaks en de kids lekker vrolijk.
    Fijne dag, ben benieuwd naar de villa 😉

  3. Heerlijk! Jullie zijn er weer en kunnen starten met genieten. Dat is natuurlijk al bij Outback begonnen. Ik moest zo lachen…….een Ford Expedition. Hahahahaha, das nog erger dan die van ons. Ik snap dat je daar niet in gaat rijden. Erin klimmen is al een ding. Ik lees weer lekker mee!

  4. Heerlijk, dag 1 van jullie blog. Vliegtuigmaatschapijen doen maar en je mag van geluk spreken als alles gaat zoals je geboekt hebt.

    Beter voor RJ zijn humeur zo’n auto, maar dat heeft hij wel weer mooi geregeld. ?

    Die kieren op het toilet, vreselijk. Ik heb veel aan Caroline moeten denken als ik op het toilet zat en heel de goe gemeente naar je zat te kijken, vreselijk met een hoofdletter V. Dat ze daar niets aandoen.

    Gr. Ronald

  5. Dat heb je weer vlot geschreven Adèle, nu nog een moppie zingen.
    Voorspoedige reis en een grote auto, wat wil je nog meer.
    Have fun!

  6. Nogmaals hello…..wat was je vroeg wakker. Gelukkig een goede reis gehad en Daan weet nu ook dat een baardje hem leuk staat….uuhhh Caroline doe maar niet hahahaha. Goede trip naar Cape Coral!!

  7. Yeaahh jullie zijn er gewoon ?
    Lekkere soepele reis achter de rug zeg …top !
    En gelijk al de eerste steak achter de kiezen, heerlijk .
    Hele fijne dag vandaag !

  8. Yes jullie zijn er ook!!
    Naar een goede reis ook een mega bak.
    Tja mannen en auto’s he.
    En gelijk door naar de outback we love iT!!
    Moest wel lachen om jullie grappige foto’s in het vliegtuig.
    Demi is er ook heel de dag mee bezig..
    En nu genieten goed luisteren naar de man bij de auto’s caroline?

  9. Wat een soepele reis zeg. Even wat stress vooraf maar ja alles voor een gin tonic. Dat baardje staat Daan best, jou iets minder. En ik had niet anders verwacht hoor dan zo’n bakbeest van een auto. Laat jij je maar lekker rijden, doe ik ook. Gelukkig is de eerste cocktail ook al gescoord. Ik zeg prima begin! Heb je trouwens iedereen nog in slaap gezongen gisteren Adele?

  10. HA…weer fijn om mee te mogen reizen met jullie 😉
    Zo , de kop is eraf….en als alles zo voorspoedig verloopt als de reis komt het helemaal goed.
    MOrgen naar Cape Coral..? Ik heb daar leuke herinneringen aan…mooie huizen aan het water…bootje huren…manatees …strand…heerlijk vooruitzicht…Enjoy!

  11. Lekker zo’n vlotte reis! Geen wonder dat je zo vroeg wakker was, als Adèle moet je wel je fans tevreden houden! Nu snap ik waarom voor jullie deze villa in Cape Coral hebben gekozen …. Heerlijk dat jullie er zijn, en die auto is echt enorm!! Veel plezier in Cape Coral.

  12. Haha mooi verslag van de reisdag. En die kieren in die toiletten, tja… op een gegeven moment wen je er wel aan vind ik. Heerlijk dat jullie in Florida zijn, geniet er lekker van!
    En wat een bakbeest van een auto zeg!

  13. Hier ben ik dan weer niet blij mee: En dan zomaar, gelijk, ik zal dat ventje in Spanje even laten zien, onmiddellijk, met een grijns………… Naar de outback……moest verboden worden………..maar Adèle je kan het goedmaken met extra rijstenvlaai…… Nog veel steak plezier???????

  14. Comfort+, een de Explorer, een steak, een cocktail en een zoon die je hand vast houdt. Dat het wel weer snor zit deze reis, bewijzen de foto’s!

  15. Ideaal zo’n vlotte reis én een vlotte auto! Wij bloglezers hebben wel de primeur zie ik: Adèle heeft de baard in de keel! En ja, de wc’s met de zintuigelijke optimale ervaring! Krijg je er allemaal gratis bij!

    Veel plezier in het mooie Florida! X

  16. Ha,Ha, ik lig nu al in een deuk, je schrijft het zo grappig !
    Vlotjes verlopen de reis en dan ook nog eens de look a like van Adèle, wat wil een vrouw nog meer 😉
    Have Fun!

  17. Whoehoe, jullie zijn er, heerlijk! En nog soepeltjes ook en een Ford Expedition, daarvan kunnen wij nu ook zeggen, die rijdt heerlijk! Ik zou er mijn voordeel mee doen als ze je op Adèle vinden lijken..!
    Hopelijk inmiddels goed aankomen in jullie Rock Villa, kijk erg uit naar jullie eerste foto’s!
    Veel plezier!

  18. Heerlijk jullie zijn er weer, na wat gebel toch verder heel soepel verlopen. Nu kan het genieten gaan beginnen met die grote bak kan het voor RJ al nier meer stuk have fun!

  19. Een super fijne vakantie samen … Ik geniet weer lekker met jullie mee ??
    En ik ben reuze benieuwd wat je van de cruise vind …

  20. Ik weet niet waar al die luchtvaartmaatschappijen mee bezig zijn op dit moment, maar ik wordt er niet vrolijk van. Al met al zijn jullie goed aangekomen en een mooie Expedition gescoord, pas wel op met de airco die in de stoelen is ingebouwd, vooral als je bezweet bent!

    Tot morgen !

  21. Wat heerlijk dat jullie er weer zijn Caroline! En geef toe, het is hier toch veel leuker dan in Frankrijk? We hebben hier weer eens in een deuk gelegen om je verslag, wat schrijf je toch ontzettend leuk en beeldend! We gaan jullie belevenissen weer volgen hoor. Groetjes van ons allemaal en heel veel plezier natuurlijk!

  22. Fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad. Dank weer voor de glimlach tijdens het lezen… ” in model kleien ” vraag me af of ik hiermee punten scoor als ik deze thuis opper :-).

    Enjoy. Thnx voor het mee laten leven met jullie trip.

    Gr Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *