La Douce Fra….eh…sweet Florida

Officieel zouden we dit jaar naar Frankrijk gaan, om en om was de deal. Dus als we op een winterse zondagmiddag lekker bankhangen vind ik dat een perfect moment om spijkers met koppen te slaan en samen te gaan zoeken naar een leuke Franse villa.

Officiele afspraken gelden kennelijk niet voor de pubers des huizes want ze vormen 1 front…. als we naar Frankrijk gaan, blijven zij wel bij oma … Not amused draai ik me richting RJ die net zijn mond open gaat doen. Mooi denk ik nog naief … hij zal ze wel eens op hun plaats zetten. Triomfantelijk kijk ik weer naar Daan en Fleur; RJ zal ze leren. Hij schraapt zijn keel en ik hoor tot mijn stomme verbazing de legendarische woorden “tja, de ticketprijzen naar Miami zijn wel heel goed nu” …

Terwijl de droombeelden van lavendelvelden langzaam uit elkaar spatten, wordt er door de Heilige Drieëenheid druk gehighfived, tickets vastgelegd en zo zitten we nu een week voor vertrek naar Florida.

frankrijk-provence

De blogs van de afgelopen weken hebben ons al in vakantiesferen gebracht en de plannen zijn globaal gemaakt. We vliegen naar Miami, waar we ’s avonds overnachten in het via priceline geboekte Intercontinental At Doral Miami, vlak achter het vliegveld.

De volgende dag gaan we richting Mexicaanse Golf waar we een week in een villa in Cape Coral blijven.

capecoralwelcome

Vervolgens 9 nachten naar Orlando / Reunion Resort en dan varen we nog 5 dagen met de Disney Dream mee vanaf Port Canaveral.

WW1650px

Door een foutje in het boekingssysteem van Alamo hebben we, net als de helft van het forum, voor een schijntje een auto kunnen huren. Dus als het goed is, hoef ik niet meer onder het dashboard te kruipen omdat RJ allerlei capriolen uithaalt met grotere auto’s …. deze keer gewoon legitiem de garage uitrijden (red RJ: kan altijd groter, ik zeg ‘upgrade’).

Ook hebben we wel al plannen wat we willen doen. Daan en Fleur hebben, hoe kan het ook anders, al een duit in het zakje gedaan … Niks waar je ons weer iets mee wilt leren …. 

b1915904c7d9c9464509baf397bbcb6f

We zullen zien, maar Florida, over een weekje komen we er aan!

img_0225

43 gedachten aan “La Douce Fra….eh…sweet Florida”

  1. Wow wat super gaaf, ik wens jullie weer een meega fijne tijd, en wat heerlijk dat wij jullie weer kunnen gaan volgen
    grtjes Mineke

  2. Tsja, de keus is ook inderdaad enorm moeilijk tussen Frankrijk en Florida… 🙂
    Maar ik ben maar wat blij dat er weer een blog te volgen is en ook ben ik blij dat het grappige plaatjes virus is over geslagen, voegt soms meer toe dan woorden en al helemaal als het over pubers gaat 🙂
    Nog een paar dagen te gaan en nóg meer zin opdoen door de blogs die erbij zijn gekomen, ik ben benieuwd naar alle 3 de verschillende vakantie stijlen die jullie gaan beleven…zin in!

  3. Lekker genieten van Amerika en zeker van de cruise. Dus toch niet op dezelfde cruise als Sonja en ons. De Disney Dream is ook heel leuk. Lekker genieten.

  4. Oh jaloers!!!!!!! Wat een heerlijke reis en dan eindigen met de Disney cruise is natuurlijk helemaal top. Dat wordt flink genieten. Lees weer heel graag mee met alle belevenissen.

  5. Leuk om jullie weer te volgen!! Alvast sterkte met het inpakken van de koffers, want dat vergt ook veel geduld met pubers:)

    En ik heb medelijden met je, datje niet naar France mag, maar naar Florida moet…….hihi

  6. Moeilijk kiezen hoor tussen Frankrijk of Florida 🙂 De kids zijn gewoon voor eeuwig verpest en RJ blijft toch het grootste kind 😉

  7. The Story of our life: eerst gidsen, folders, sites en reviews over fantastische vakanties in Frankrijk, Engeland, Denemarken, Noorwegen,Italië, Kroatië, Istrië en Dubai doorworstelen om uiteindelijk in Florida uit te komen!

  8. Tja ze zeggen niet voor niets dat Florida verslavend is!!!
    Maar ik denk dat je snel over te halen was hihi.
    De reis ziet er weer goed uit,en jullie gaan ook nog met de love boat mee.
    Super gaaf .
    Ben weer benieuwd naar jullie verhalen x

  9. Kom kom Caroline…..Frankrijk is er volgens jaar ook nog….of niet hahahaha. Ga lekker genieten van jullie reis, geniet ik met jullie mee. Ben benieuwd hoe jij en de kids de cruise gaan vinden.

  10. Die puperen lavendel velden zijn mooi, maar de Golf van Mexico ook, veel mooier, Florida forever
    ;-). Wat een heerlijk vooruitzicht, drie vakanties in één. Nog een paar dagen en dan genieten!

  11. Ooo wat gaaf zeg! Alhoewel ik ook wel nieuwschierig was geweest naar een Frankrijk verslag aangezien de kans voor ons volgend jaar groter is dat we daarheen gaan dan naar de USA, hihi.

    Heerlijk vooruitzicht hoor en leuk, weer een blog !!!

    Succes met pakken en goede vlucht

  12. Hahahah dag Frankrijk ..Hello Florida ? Ik snap RJ en de kids wel hoor .
    Jullie gaan een geweldige trip maken ..leuk dat we mee mogen genieten !
    Succes met de laatste loodjes .

  13. ???ben nu al aan het genieten van je verslag, dat wordt straks dan ook weer heerlijk genieten van je verhalen. Sterkte en succes met het inpakken van de koffers??.

  14. 3 verschillende bestemmingen in 1 vakantie hoe lekker is dat!
    Benieuwd wat jullie van Cape Coral en de cruise vinden.
    Have fun!

  15. Heerlijk vooruitzicht hoor Florida,altijd goed en jullie gaan mooie trip maken met Disney Cruise er ook nog bij! Top
    Gewoon in het voorjaar 2017 een week naar Frankrijk Carolien.
    Succes met de verdere voorbereidingen,we gaan jullie volgen.
    Martin,Richard en Linda

  16. Ha ha, volgens mij was jij ook heel makkelijk over te halen. Leuke combi hebben jullie gepland. Ik ben heel benieuwd hoe jij en de kids de cruise vinden. Ik verheug mij al op het blog. X

  17. Wow niet verkeerd. Gewoon ook nog cruisen met Disney, zo gaaf. Pas op ook daar ben je zo aan gewend.
    Veel pleziermet het laatste stukje voorpret!

  18. Oooooohhhh, dat klinkt goed!! Dat geeft zeker voorpret! Heerlijk om weer naar Florida te gaan en ik ben zeer benieuwd naar jullie cruise aan het einde. Vervelend zo’n Heilige Drieëenheid. 😉
    Je schrijft zo leuk! Heerlijk om straks mee te mogen lezen. Zo verleng ik mijn Florida vakantie lekker met 3 weken.

  19. Hahahaha ik zie het al helemaal voor me. Het zou me ook niets verbazen als RJ je stiekem al wat ingefluisterd zou hebben.
    Maar Florida blijft dan ook een geweldige bestemming.
    Heel veel plezier en geniet nog even van de laatste voorpret.

  20. Wat heerlijk! Het scheelde wijnig ? 😉

    En cruisen, mét Disney, wat wil je nog meer!?! Genieten en wij ontkurken een flesje heerlijke zuid-franse rouge terwijl we met jullie meegenieten!

    Have fun!
    Xx Hanneke

  21. Tja Frankrijk of Florida, moet je niet aan mijn kinderen vragen, die willen niet vliegen. Gelukkig heb ik daar dan ook nog wat over te zeggen…
    Hilarische puber pyramide en we zijn er wijna, die houden we erin! Here’s to the Flip flop wijn !
    Hele fijne vakantie allemaal, we lezen gezellig mee!

  22. Ooh ooh oh wat een lekkere trip zeg. Lekker cruisen. Super. Coral Cay, super en Orlando wauw. Wol je echt niet Caroline dan kun jij ook wel bij opa en oma blijven. Maar volgens mij ben je er niet rouwig om. Have fun.

  23. Hahaha geweldig toch die pubers en ik had eerlijk niet verwacht dat RJ de kids over zou halen om toch naar Frankrijk te gaan. En wat een heerlijk reis hebben jullie samengesteld. Nog heel even en dan mogen jullie ook!

  24. He, geen Frankrijk maar Florida dit keer en dan ook nog een geweldige route in het vooruitzicht. Lekker hoor, nog een weekje, het aftellen is begonnen.

    Succes met het blog, kijk er nu al naar uit.

    Gr Ronald

  25. Het begint allebei met de F, en dan komt Florida toch eerder in het woordenboek voor ?. Als jullie aan de kust zitten kunnen we zwaaien, wij zitten dan in de Panhandle. Nu aftellen!

    Groetjes,
    Danielle

  26. Tja meeste stemmen gelden…..maar ik denk dat je het niet heel erg vind. Alvast veel voorpret en natuurlijk ga ik weer lekker meegenieten.

  27. De keuze Lavendel of Florida nou dan zou ik het ook wel weten 😉 en dan ook nog lekker cruise met Disney …..Helemaal Top..
    Veel plezier lees weer lekker mee..

  28. Ik heb helemaal geen tijd voor alle blogs die momenteel verschijnen met de Olympische spelen maar vanavond alles een beetje bijgelezen dus ook jullie blog weer tegen gekomen. Ik snap de kinderen en Rober-Jan wel hoor. Wat een top planning weer. Wij lezen graag weer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *