Gecancelled …

Met Kerst kreeg ik van RJ een megacadeau; tickets voor het laatste concert van de huidige tour van Adèle !! Na tig mislukte pogingen voor de concerten in NL en Belgie was het uiteindelijk gelukt om kaartjes te bemachtigen.  En qua datum zou het ook nog aan het eind van de wittebroodsweken zijn. Als toppunt van liefde had RJ ook nog eens geregeld dat we veilig met de trein onder het Kanaal doorgingen en ik niet in het vliegtuig hoefde te stappen.

Ideaal dus zou je denken……

Totdat zaterdagochtend het bericht kwam dat het concert GECANCELD was! NEEEEEEEEEEEE!!!!

Maar hotel/reis was al geregeld dus we zijn wel gegaan en oh boy wat heeft Londen zijn best gedaan om ons te troosten.

Leuke wijkjes:

   

    

Prachtig hotel waar we de eerste avond troost vonden:

  

En een bomvolle zaterdag met bezoek aan het British Museum. Helemaal gratis, net als in Washington. Wat een prachtig museum en wat een indrukwekkende collectie.

De Rosetta Stone, door de drie verschillende talen is het door deze steen mogelijk geworden om hiërogliefen te ontcijferen. Daar kan ik zo ongelooflijk enthousiast van worden ! Beelden van het Parthenon, van de Paaseilanden…wat een geschiedenis.

  

   

   

    

Na een heerlijke cider in een stralende zon doorgelopen naar Covent Garden met de vele straatartiesten. En een concert waar je u tegen zegt. Who needs Adele…

 

  

   

Daarna door Chinatown en Soho, troost zoeken bij Choccywoccydooda, bekend van TLC. Een sprookjeszaak annex chocoladewalhalla.

  

  

   

Regent street waar iedere zondag in de zomer de straat alleen voor voetgangers toegankelijk is en overal gezellige optredens zijn. En ook hier bood Londen weer troost..

Oh oh…..niet doen, doorlopen…..
Ze keek gewoon te lief. Ze zal echt zo’n lief vriedinnetje zijn voor BFF en sisterwife.. En tenslotte heb ik nog steeds wat verdriet door Adele…

 

En als afsluiter een heerlijk diner bij een restaurant van Gordon Ramsey ! Hij zegt minimaal even vaak F.ck als Adèle dus we blijven in de juiste sfeer.

   

    

Adèle has cancelled, long live Adèle!!