Overwegingen

En zoals gebruikelijk op mijn weblogs, hierbij nog een afsluitende post met overwegingen waar iemand misschien nog iets aan heeft

- Een hele tijd geleden deze vluchten geboekt, en dat bleek geen verkeerde keuze want goedkoper zijn de tickets zeker niet geworden. We vlogen heen met Continental via Houston en terug met United via Washington. De vluchten verliepen heel soepel, alles keurig op tijd, behalve wat vertraging op de terugweg vanwege Schiphol (we mochten niet voor 7uur in de ochtend landen). De vlucht naar Houston met Continental in een 767 was prima verzorgd, mooie plekken. De vlucht met United vanaf Washington was in een ‘kleine’ 757, wat ouder toestel. Wel hadden we veel beenruimte en stroom-aansluiting in de stoelen. Ook begreep ik van de medereizigers dat we onderweg flink wat turbulentie hadden. Ik had een slaappil en heb gelukkig de hele vlucht geslapen, vooral door de lekkere beenruimte vermoed ik !

- Het hotel deze vakantie op de Strip via Mobiel Reisadvies in Limburg (Nancy) geboekt, omdat ik zelf niet een goede prijs kon vinden … Nooit gedacht dat ik nog iets via een reisbureau zou boeken, maar weer een nieuwe ervaring dus ! Nancy, dank voor het prachtige Aria hotel tegen een mooie prijs ! De laatste nacht op Los Angeles Airport gelukkig voor een hele goede prijs op priceline kunnen regelen. Het Aria was geweldig mooi, al blijf ik persoonlijk net wat meer de voorkeur geven aan Wynn en Encore. Maar dat deed niets af aan deze ervaring hier, geweldig mooi ! Het Hilton LAX was een prima hotel, lekker dichtbij het vliegveld en prima kamers voor deze lage prijs.

- Natuurlijk wilden wij graag weer een grote Amerikaanse auto huren en zijn we dus weer voor een Fullsize SUV gegaan via Alamo; net als tijdens de zomervakantie werd dit een geweldige GMC Yukon (net een Chevy Tahoe); superauto en erg goed bevallen. Kan wel weer zeggen dat ook Alamo prima bevallen is, allemaal heel soepel, inleveren en ophalen ging overal razendsnel.

- We hebben heerlijk gegeten weer tijdens deze vakantie. Zowel bij de Outback (eerste en laatste avond), als bij diverse andere restaurantjes; allemaal goed bevallen en prima prijzen. De Texas de Brazil, Braziliaans steakhouse, is weer erg goed bevallen en de steak bij Del Frisco’s, een echt topsteakhouse, was subliem ! Het ontbijt bij Wynn was helemaal geweldig weer, voor $ 20 p.p. kan je hier zoveel lekkers eten, in een prachtige omgeving, dat is echt niet normaal. Dat moet je zeker niet elke dag doen hier ;-) ! Daarnaast natuurlijk weer lekker ijsjes op bij Dairy Queen, volgens mij elke dag …

- Als we iets veel gedaan hebben op deze trip, dan is het wel shoppen geweest ! We hebben beide Premium Outlets gezien, zijn in verschillende malls op de Strip geweest (Fashion Mall, Miracle Mile Shops, Caesars Palace Forum Shops en veel andere shops in de verschillende hotels) maar ook off Strip en onderweg in LA. De credit cards hebben afgelopen week flink moeten afkicken ;-) ! We hebben dus ook veel gekocht, heel veel zelfs, maar het was allemaal zo leuk en zo goed betaalbaar ;-) !

- Het weer is wisselend geweest; de eerste dagen overdag rond de 28 graden (maar in de vroege ochtend wel wat fris), maar later in de week richting de 20 graden (en dus nog frisser in de ochtend) tot zelfs regen op onze laatste dag in LA. De korte broeken die ik bij me had, heb ik uiteindelijk helemaal niet aan gehad, al had dat de eerste twee dagen best gekund.

Bedankt iedereen weer voor het meelezen en de vele leuke berichtjes die jullie hebben achtergelaten; dat is altijd weer erg leuk om te lezen. Voor deze week alweer bijna 8.000 hits en ongeveer iets van 6.000 hits in de week zelf, dat is dus best veel !

Inmiddels zijn we alweer een week thuis, is het lekker druk op kantoor (net zoals het tijdens de vakantie ook was …) en is de vakantie voorbij gevlogen (alhoewel nog wel vers in het geheugen natuurlijk) … Velen vroegen al of er alweer iets op de planning staat, en inderdaad, over 2 maanden (eerste week januari) zitten we alweer in het vliegtuig; we gaan dan een weekje samen (kinderen laten we lekker thuis) naar Miami/Orlando ! Daar zal ik ongetwijfeld wel weer een verslag van bijhouden. Als je je per email aanmeldt op deze blog, word je tegen die tijd ook weer op de hoogte gebracht van het nieuwe verslag !

2 thoughts on “Overwegingen

  1. Jullie hebben de smaak te pakken zonder kids! En.de wintersport wordt over geslagen in 2012 of is die ook nog in de planning.
    Bedankt weer voor het meelezen. Kreeg wel geregelg een fout melding bij het plaatsen van een reply en kon dan dus ook neits plaatsen.
    Veel plezier weer met de volgende voorbereidingen.

  2. Volgens mij weer een prima week geweest en leuk dat je het live hebt gedeeld, maar ook de overwegingen achteraf zijn altijd zinvol. Je weet maar nooit wanneer deze info weer van pas gaat komen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>