Laatste bericht vanuit Nederland

Na een lange, drukke dag, inmiddels nog maar 1 nachtje te gaan, voordat we richting Las Vegas gaan ! Vanmorgen al online ingechecked voor onze vlucht; alle (paspoort)gegevens zitten in het systeem. De boardingpassen krijgen we toch pas morgen op het vliegveld, maar dat is geen probleem. Omdat we bij United/Continental nog net Gold zijn dit jaar, mogen we de rijen langs voor het inchecken en boarden, mogen we de lounge in en komen onze koffers hopelijk ook weer snel de band af. Omdat Yvonne en ik allebei een gast mee mogen nemen, kunnen Pascalle en Ronald hier ook gebruik van maken, niet gek dus !

Voor de liefhebbers, hier kunnen onze vluchten morgen ‘live’ gevolgd worden:

Vlucht CO59 Amsterdam – Houston

Vlucht CO1257 Houston – Las Vegas

Als je op ‘Track Flight on Map’ klikt, zie je het vliegtuig gewoon door de lucht vliegen (nog een keer op Track drukken als daar om gevraagd wordt). De weersverwachting is een beetje raar voor de komende dagen; we beginnen met 27 graden en eindigen uiteindelijk met 20 graden, ook in LA. Maar gelukkig niets anders dan een zonnetje, dus geen klagen ;-) !

Deze keer laten we niet alleen onze huisdieren thuis, maar ook onze kids, wat dan weer als voordeel heeft dat zij op de huisdieren kunnen letten en ze verzorgen …. Zou dat echt goedkomen ? Gelukkig komt grote zus met aanhang ook bij ons in huis, want of onze kids het echt alleen aankunnen; ik heb zo mijn twijfels ;-) !

Inmiddels zijn we bezig met de koffers en morgen staat de wekker op 5:30 … We willen om 6uur wegrijden zodat we om 6:45 op Schiphol zijn, precies 2uur voor onze vlucht. Maar omdat we vannacht een uurtje extra hebben, is dat nog wel te doen ;-) ! Pascalle en Ronald zijn als het goed is net iets voor 6uur bij ons thuis, zodat we daarna langs Joey kunnen rijden die ons zal afzetten en daarna gelijk onze auto inneemt. Bij Pascalle en Ronald zitten haar ouders in hun huis, wel zo makkelijk voor de kids. Nou, snel even de laatste spullen de koffers in en dan zo lekker naar bed !! Morgen is het zover !

11 thoughts on “Laatste bericht vanuit Nederland

 1. Precies goed toch dat weer!
  Gelukkig hebben jullie het ” vee ” in goede handen achter gelaten.
  Have fun!

 2. Ook namens een goede vlucht en een super week toegewenst!
  Wij gaan jullie nauwgezet volgen, ivm onze trip komende zomer.

  groet Harm em Christa

 3. Een hele goede reis met zijn alle.[en misschien een upgrade] en een fijne vakantie.

 4. NOU. ik BEN ER OOK KLAAR VOOR. kOM MAAR OP MET DIE MOOIE VERRHALEN MET PASCAL EN RONALD ERBIJ. WAT ZULLEN ZIJ OOK GENIETEN ….Mannen hebben toch weleens meer alleen voor de dieren gezorgd, dat zal beter gaan dan misschien hun huiswerk???? haha en het weer ziet er ook geweldig uit……Ik spreek je misschien nog even voor je gaat vliegen, anders vast goeie vlucht. Liefs

 5. Heerlijk, het is zover!! Weerbericht ziet er toch super uit met al die zonnetjes. Fijne vlucht en veel kijk- en leesplezier. Kijk uit naar het eerste verhaal vanuit de USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>