Kleine update

Met nog maar 3 (!!) nachten te gaan, zijn er nog een paar kleine nieuwtjes. In de US zijn ze zich namelijk aan het voorbereiden op onze komst, getuige onderstaande grafiek van de laatste maand, en dan vooral de laatste dag (vandaag):

Er schijnt ook binnen Europa nog overleg te zijn geweest, maar ik hoor uit betrouwbare bronnen dat de stijging van de Euro toch voornamelijk ingegeven is door een daling van de dollar om ons straks genoeg te kunnen laten uitgeven. De waarheid zal waarschijnlijk ergens in het midden liggen, maar in ieder geval zijn wij erg tevreden met de huidige koers.

Daarnaast is het gisteren ineens gelukt om tegen een (hele) mooie prijs een hotel op Los Angeles Airport (LAX) te boeken. Al een tijdje aan het proberen, maar tot $ 80 geen prijs. Ook op hotwire had ik al gezien dat er weinig beschikbaarheid was met 4ster hotels in dat gebied. Maar gewoon rustig afwachten en een alternatief achter de hand hebben, zorgden ervoor dat ik gisteren ineens voor $ 60 het Hilton LAX Airport gewonnen heb. Twee kamers dus en lekker dichtbij het vliegveld (vanwege onze vroege vlucht weer terug “nog niet aan denken”), en natuurlijk een fantastische prijs !

Tenslotte hebben we de iPads weer voorbereid op onze reis en dus weer wat leuke films en series erop gezet. Voor Yvonne zijn dat:
- Cars 2
- Johnny English Reborn
- Mr Poppers
- Rango
- Shrek Forever After
- Yogi Bear

Voor mij staan op mijn eigen iPad:
- Fast Five
- Killer Elite
- Real Steel
- The Adjustment Bureau
- Seizoen 1 Big Bang Theory

Meer dan we waarschijnlijk kunnen kijken (en de batterij van de iPads volhouden), maar liever te veel dan te weinig. Daarnaast nog aardig wat tijdschriften bij me, dus genoeg om te lezen ook. Alhoewel het weer lange vluchten zijn, gaan we die vast prima doorkomen.

13 thoughts on “Kleine update

 1. Wij kijken momenteel ook weer elke dag naar de dollar koers, hopelijk blijft het nog even zo.
  Jullie nogmaals goede reis en heel veel plezier.

 2. Dat wordt shoppen!
  Een hele goede reis en ontzettend veel plezier in Las Vegas.
  Ik kijk weer uit naar je reisverslag en jullie hebben genoeg op de planning staan dus dat gaat helemaal goedkomen.
  Geniet lekker met z’n viertjes,
  groetjes
  Anita

 3. Das tock well lekker hoor, die Amerikanen zijn de overtreffende trap van klantvriendelijkheid. Voor hun vaste klanten zorgen ze gewoon dat de dollarkoers gunstig voor hen staat.
  En jullie behoren absoluut tot de topklanten!! Dat heeft Priceline natuurlijk ook bedacht, zo’n goede klant willen wij niet kwijt ;) ).

  Nu nog even de laatste loodjes en dan genieten van een heerlijke tussendoor vakantie!! Het is jullie van harte gegund!

 4. Die stijging van de Euro komt goed uit voor jullie, in de States zijn ze nu klaar voor de big shoppers! Heel goede vlucht, veel plezier en good luck!

 5. Vergeet die extra lege koffer niet mee te nemen., en nu nog maar 2 nachtjes. heerlijk he. Liefs

 6. Nooit de goden verzoeken als het om de dollarkoers gaat. Recht voor je uitkijken en net doen of het de gewoonste zaak van de wereld is….;-). Heel veel plezier daar. En geluk natuurlijk…..

 7. Nog maar drie nachtjes, dat schiet lekker op. En wat zien de hotels er weer schitterend uit. Dit wordt vast weer een super trip.

 8. Leuk, misschien nog even bij Coolblue in Rotterdam een hypermac Mien kopen. Accu van 7200 mA kan je aardig goed mee opladen, heb hem zelf ook ennis helemaal geweldig.

 9. Ha, dat is precies wat ik vanochtend dacht toen er een akkoord over Europa was: gunstig voor de dollarkoers ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>