Laatste ontwikkelingen

En zo vliegt de tijd voorbij en zijn we inmiddels 3 weken verder terwijl het idee was elk weekend een update te plaatsen hier. Maar omdat we de afgelopen weken met andere dingen bezig waren EN omdat er eigenlijk niet heel veel te melden was, heeft het even op zich laten wachten. Maar met inmiddels nog minder dan 2 weken te gaan, wordt het tijd om toch nog even wat te laten horen hier.

Gisteren hebben we de vanaf eind van de middag bij onze mede-reizigers doorgebracht, lekker bijkletsen, lekker eten en natuurlijk veel over Las Vegas (en Los Angeles) gepraat. Wij zijn inmiddels al redelijk ervaren reizigers dus we hebben het hele schema doorgenomen; vanaf het vertrek thuis, tot Schiphol, de vluchten, inchecken, etc. Alleen de terugreis hebben we nog niet besproken, daar willen we het niet eens over hebben uiteraard.

Het idee is om 6uur bij ons thuis te vertrekken, zodat we rond 6:45 op het vliegveld zijn. Gelukkig wil Joey ons brengen, zodat zij onze auto hebben, dus dat is altijd makkelijk. Om 8:45 moeten we vliegen dus dat geeft ons nog tijd even op Schiphol door te brengen, de lounge in te gaan en op ons gemak te boarden. Klein voordeel is dat we een uurtje extra hebben, omdat die nacht de klok een uurt terug zal gaan; gelukkig maar ! Eigenlijk niet uitgezocht hoe ze dat in de US doen dat weekend, of dat zij nog een weekje wachten. Op de heenvlucht zitten we in een prima 767 van Continental, met goed eigen entertainmentsysteem/schermpjes (al staan 4 iPads wsl vol) en hele mooie plekken met extra beenruimte. Zo komen we deze 11uur durende vlucht hopelijk goed door. Dan hebben we in Houston iets meer dan 2uur overstaptijd, voordat we doorvliegen naar Las Vegas met een vlucht van 3,5uur zodat we daar rond 17:30 aankomen. Ook op deze vlucht hebben we weer prima plekken met extra beenruimte.

Dan nemen we de shuttlebus naar de autoverhuur waar we bij Alamo hopelijk een mooi groot bakbeest mogen meenemen, waarna we even wat simpels gaan eten (beetje in het ritme komen), hopelijk een Dairy Queen kunnen vinden en daarna nog wat drinken en snacks inslaan om vervolgens in het Aria in te checken. Daar hebben we inmiddels de boeking definitief gemaakt, want betere aanbiedingen zijn helaas niet meer voorbij gekomen. Hopelijk houden we het dan tot 20:30 – 21:00 uit waarna we waarschijnlijk in slaap storten, in een hopelijk erg comfortabel bed ;-) ! Maar alles zo horende, zal dat vast goed gaan komen. Over wat op de planning allemaal staat de dagen ter plekke volgend weekend meer.

We hebben gisteravond nog geprobeerd via priceline een hotel te boeken op Los Angeles Airport, maar helaas nog niet gelukt (zelfs tot $85 gegaan, wat ik al hoog vond). Maar dat gaat nog wel goedkomen verwacht ik; zal toch niet weer bij Mobiel Reisadvies in Limburg (Nancy) uitkomen voor deze laatste nacht … ? Daarnaast hebben we ook ESTA voor Pascalle en Ronald ingevuld en beiden zijn toegelaten tot de US ! Dus ook dat moet goedkomen. We hebben er allevier verschrikkelijk veel zin in en de tijd is echt voorbij gevlogen. Nog 13 nachtjes ….

11 thoughts on “Laatste ontwikkelingen

 1. Hallo Luitjes,

  Jullie zijn inmiddels al in Las Vegas!! Dat gaat weer een mooie week worden daar en in Los Angeles, met die prachtige hotels die je weer hebt weten te bemachtigen!! Geweldig, geniet er maar lekker van!!

  Have Fun! groetjes van Aggie

 2. Zo, de planning is rond! Tot de DairyQueen aan toe! Heerlijk hoor, misschien moeten jullie hier een franchise beginnen!

  Wat lekker om in deze tijd van het jaar op stap te gaan. We zijn erg benieuwd naar de verslagen van LV en LA, hoe het bevalt en wat er te doen is. Wij verheugen ons op jullie vakantie, bizar eigenlijk!

  Veel voorpret gewenst deze krappe twee weken!

 3. Wat een mooie planning zeg! Alle details zijn doorgesproken tot en met dairy queen aan toe. Ik zou voor de zekerheid een adres ervan opzoeken……. :-) En ik ben heel benieuwd wat jullie van het Aria gaan vinden. Misschien wel een nieuwe favoriet…..Hoewel de locatie wellicht iets minder is in vergelijking met Wynn/Encore. En wat zijn de overnachtingen duur in LA! Hoewel, het kan ook heeeel goedkoop kan ik uit ervaring zeggen ;-)

 4. Tis alweer bijna zover! Lekker hoor!
  Ik ga jullie natuurlijk weer volgen.

  Veel plezier gewenst, alvast!

  Groetjes
  Davina

 5. Dat lijkt ons nou ook heerlijk; begin november eens even de boel de boel laten……;-)) En de zomertijd? Die eindigt daar pas een weekje later op 6 november. Bonus: een uur langer pret!

 6. Ik kijk natuurlijk met alle plezier naar jullie laatste nacht ;-) Geef me even een datum door? Het gaat nu hartstikke snel en dus voor ons ook….heerlijk vooral als ik hoor dat het hier begin November écht winter gaat worden!!

 7. Veel plezier. Ik heb jullie vorige verslag met veel plezier gevolgd! Hoe doen jullie dat in het vliegtuig met de iPad? Die is toch ook een keer leeg (de batterij bedoel ik)?

  Nici

 8. Nog maar 13 nachtjes, dat schiet al aardig op. Lekker hoor.
  Sterkte met de laatste loodjes.

 9. Zo nog eventjes en dan ga je weer. Las Vegas trekt nog altijd maar kan niet zonder Orlando. Succes met het wachten voor je het weet is het voorbij.

 10. Komt al lekker dichtbij! Ik ben ook nog druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie naar o.a. Las Vegas, vlak na die van jullie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>