Toch hotel geboekt ?

Na 2 weken rondzoeken (en nog precies 5 weken voordat we vertrekken), puzzelen en gefrustreerd raken door de hoge prijzen, lijken we nu toch een goede keuze gemaakt te hebben. Ik kon veel aanbiedingen en codes vinden online, maar elke keer weer golden deze codes niet in precies deze week als wij er zitten, heel frustrerend dus. Totdat ik via Mobiel Reisadvies in Limburg (Nancy) een heel uitgewerkt advies kreeg en, nog wel het meest belangrijk, een supergoede prijs die ik nergens online kon vinden !

Ik twijfelde nog tussen 5 dagen Off-Strip, 2 dagen Strip en 3 dagen Off-Strip en 5 dagen echt buiten Las Vegas. Alles scheelt in de prijs (met de laatste optie het goedkoopste), maar uiteindelijk zitten we nu 5 dagen op de Strip voor een nette prijs ! En niet in het minste hotel, maar het Aria City Center; ook echt een tophotel dus (van horen zeggen). Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat bevallen. Natuurlijk eerst overlegd met Pascalle en Ronald, wat zij vonden van de verschillende opties en verschillende prijzen, maar nadat zij ook even online gezocht hadden naar het Aria hotel, waren ze gelijk verkocht. Ik houd nog een slag om de arm (wie weet kom ik nog een betere prijs tegen), maar dit lijkt ons wel erg mooi. Bedankt Nancy ! En bedankt Martijn voor het meedenken over de verschillende opties en hotels !

9 thoughts on “Toch hotel geboekt ?

 1. Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen!
  Ik weet zeker dat jullie gaan GENIETEN en wij vinden het jammer dat we elkaar net mislopen.

  Groetjes Nancy

 2. Ziet er goed uit, ligt volgens mij naast/achter cosmopolitain. Dus prima lokatie op de strip. Veel plezier met aftellen.

 3. Toch een hotel op de strip. Super zeg!! Fijn dat het toch gelukt is in deze dure periode. Van wat ik heb gezien lijkt het mij een fantastich hotel op een supergoede locatie op de strip. Als je maar niet te ver naar achteren (van de strip af) zit. Want dan is het nog een eind lopen. Maar dat kun je goed aan jou overlaten, een mooie kamer op een hele mooie plek krijgen…
  Volgens mij gaat dit helemaal geweldig worden!

 4. Wow, dat is een mooi hotel.
  Daar zullen jullie het wel een poosje uithouden.
  Is dit ook niet het hotel wat gebruikt werd in het programme The bacholerette?
  Volgens mij herken ik de lounge sets bij het zwembad.
  Groetjes
  Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>