Weblog online

Nou ja, online stond hij al langer, maar vandaag, met nog 47 nachtjes tot onze reis, maak ik hem publiek bekend ! De website is deze keer ‘eenvoudig’ maar toch strak en netjes, denk ik zelf. Op deze manier kost het me weinig tijd om te onderhouden tijdens onze trip. De bedoeling is de komende weken elk weekend een update te plaatsen, als er tenminste echt nieuws is. Maar ik denk dat dat wel gaat lukken.

Zoals jullie in de voorgaande berichten kunnen lezen (druk op ‘Home’), is eigenlijk het meeste al geregeld voor deze reis, behalve … de hotels ! Dat is natuurlijk altijd wel mijn ‘stokpaardje’ met mooie prijzen via priceline of hotwire. Alleen gaat dat allemaal niet lukken deze reis, want precies als wij er zijn, is er een conferentie in het Palazzo/Venetian van de ‘Automotive Aftermarket Industry Week (AAIW) Co-located with AAPEX and SEMA’ met … 120.000 verwachte bezoekers … Dat is dus een vervelende planning van die mannen, want dat betekent dat we een kamer in het Palazzo/Venetian wel kunnen vergeten en dat de rest van de hotels op de Strip erg duur zullen zijn. En dat blijkt ook inderdaad.

Dat betekent dat we momenteel nog geen hotels geboekt hebben staan. Ik hoop stiekem een beetje dat ik op het laatste moment nog via priceline of hotwire wat kan regelen, maar weet eigenlijk al dat zoiets niet gaat lukken. Dat betekent dat ik zelfs op dit moment naar hotels ‘Off-Strip’ zit te kijken. Want voor een leuke prijs in een luxe hotel zitten, dat is wel wat ik Ronald en Pascalle eigenlijk ‘beloofd’ had. De komende weken dus veel zoeken en rondkijken, waarschijnlijk komende dagen in ieder geval iets boeken wat ik nog kan annuleren, want het lijkt alsof de prijzen alleen maar doorstijgen.

11 thoughts on “Weblog online

 1. Dat wordt weer een leuke trip. Het is wel jammer dat de hotels zo duur zijn. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Maar ook off strip zijn erg mooi hotels te vinden en met een auto erbij maakt het allemaal ook niet heel veel uit. Alhoewel……;)

  Geniet ervan!

  Groet,

  Jaap

 2. Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik ga jullie zeker volgen.
  Gelukkig gaan jullie pas als wij terug zijn :) , heb ik meer tijd om jullie verslag op mijn gemak te lezen!
  Veel plezier met voorbereiden, ben benieuwd in welk hotel jullie belanden.
  Groetjes,
  Reny

 3. Ziet er weer strak uit. Zou er zelf wel onrustig van worden om op het laatste moment hotel te moeten boeken. Zal so wie so wel wat beschikbaar zijn, maar het gaat er natuurlijk ook om dat het weer helemaal volgens je eigen ‘norm’ is :-)
  Succes en we gaan je volgen!

 4. Dat ziet er allemaal weer ‘gezond’ uit. Jammer dat de congresgangsters de markt verzieken. Maar dat maakt het wel weer spannend; het wordt zoeken naar een spend in de hooiberg. Nou ja, herberg in jullie geval. Hoe dan ook, wij volgen!

 5. Dat wordt weer een leuk reisje!!
  Heb net zelf ook de tickets geboekt en LV daar wil ik ook wel een paar dagen verblijven. Je verslag van afgelopen juli was ook erg leuk!
  Veel plezier alvast met de voorpret, maar dat zal wel lukken ;-)

 6. Hoi,

  Heb je ook al eens naar het cosmopolitane gekeken. Erg goed hotel.
  Maar ik denk dat het zo en zo wel goed gaat komen. Veel plezier met de laatste planning.

 7. Whoow jullie ook naar weer naar Vegas, jammer dat het net niet goed uitvalt met de hotels, maar je vindt vast wat moois!
  Voor ons nog 20 nachtjes…

 8. Lekker vooruitzicht en het schiet al weer aardig op.
  Jammer dat er zoveel mensen op dezelfde tijd ook een hotel nodig hebben maar jou kennende gaat het vast wel lukken iets leuks en met veel luxe te vinden.
  Gr. Paula

 9. Heerlijk vooruitzicht naar Vegas in november. Hebben jullie wel eens gekeken naar The Signature at MGM Grand, echt super appartementen. We hadden er ooit een geweldige tijd met een aanbieding met ontbijt in MGM Grand. Geweldig uitzicht met balkon over de strip.
  Succes, ben benieuwd wat jullie gaan beleven.
  Groetjes
  Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>