Huurauto

Als we een maandje verder zijn, het is inmiddels eind februari, bedenk ik dat we ook maar de huurauto eens vast moeten leggen. Wij zijn wel van het rondrijden in grote SUV’s in de US, maar deze keer moeten we natuurlijk even overleggen met onze reisgenoten. Om nou naar Las Vegas te gaan en 2 huurauto’s te nemen, dat is wat veel van het goede natuurlijk. Ik overleg weer even met Pascalle, en die vindt het ook gelijk een prima idee om een groot gevaarte in te schakelen voor onze trip. Ik ga dus weer op zoek naar een mooie prijs en vindt iets wat aan onze wensen voldoet; we huren weer een Fullsize SUV die we op Las Vegas Airport oppikken en in Los Angeles weer op het vliegveld inleveren !

Via alamo.com kunnen we ook al onze informatie alvast invullen via SaveTime en als Insider bij Alamo betekent dat hopelijk dat we snel via de kiosken kunnen inchecken bij Alamo en dus snel in de auto zitten op weg naar ons eerste hotel ! Dit zijn een paar van de modellen die we mee kunnen krijgen:

Chevrolet Tahoe

GMC Yukon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>