Vliegtickets zijn het belangrijkst

Mij kennende, had ik al vrij snel hele mooie tickets gevonden, zowel wat betreft prijs als vliegtijden. Ik overleg even via sms met Pascalle en die stuurt gelijk terug “DOEN”. Dus gelijk de tickets maar geboekt ;-) ! Op 28 januari hebben we dus de tickets geboekt en vliegen we met Continental/United op zondag 30 oktober 2011 heen via Houston naar Las Vegas (vertrek om 8:45 vanaf Amsterdam, aankomst 17:20 in Las Vegas) en op zaterdag 5 november vliegen we om 7:45 in de ochtend vanaf Los Angeles via Washington met United vluchten naar Amsterdam, waar we om 6:15 aankomen op zondag 6 november. Voor dit alles betalen we € 540 per persoon, niet slecht, zeker niet als ik de prijzen in de gaten blijf houden en de prijzen alleen maar omhoog zie gaan !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>