Time is running out

We hebben zo’n vol programma nu de kids hier zijn, dat blog bijhouden wel een uitdaging is. We vinden het zo gezellig dat jullie weer zo meelezen, dank daarvoor ! Vorig jaar heeft RJ, na een klacht, extra 6 toegangskaarten voor Universal gekregen. Aangezien wij niet van die waaghalzen zijn die overal in gaan vinden we 370 dollar voor 2 man die op tassen passen wel erg veel geld. We zetten de kinderen dus af met de uitdrukkelijke afspraak dat ze veel foto’s maken … Laten we het erop houden dat de kids een ander idee hebben bij veel dan wij, althans waar zij op staan …

RJ en ik hebben nog allerlei dingen te regelen voor de villa. Na ons komen de volgende gasten weer en er moet toch wel eens iets vervangen worden etc. Zo hebben we bv in november vorig jaar (!!) kerstartikelen gekocht waarvan bij 1 item de verlichting kapot bleek te zijn. RJ vindt dat hij dat drie kwart jaar later, zonder bon, rustig kan ruilen en terwijl ik verdekt opgesteld sta (no way dat ik daar bij ga staan) gaat RJ vol goede moed naar de dame van de service balie. Tussen de rekken door zie ik een staaltje vakmanschap; er wordt gepraat, gelachen, handbewegingen gemaakt en nog eens gelachen en terwijl mijn kin tot op de grond gaat, staat RJ even later met het retourgeld in zijn handen voor me …

In de middag gaan we voor lunch naar Celebration. We hebben een Spaans (tapas) restaurantje gezien wat we graag willen uitproberen. We kiezen wat gerechtjes en smullen echt. We zitten heerlijk buiten waar de eekhorntjes en vogels eventuele kruimels goed in de gaten houden; Columbia komt op de lijst!

Terwijl de kinderen de ene enge achtbaan na de andere trotseren hebben wij een rustige middag. Ik doe uiteraard de was en zie hoe inventief Daan en Fleur een eigen wasmand hebben op hun kamer. Aan het eind van de dag halen we ze op; ze kunnen nog net wat eten en als we thuis komen liggen de kinderen voor de verandering eerder in bed dan de ‘ouwelui’.

De volgende ochtend staat de wekker op 6.15 uur. RJ heeft overleg gehad met Martijn en zo is er een geweldige lens voor op de camera bezorgd. Ik wil daarmee heel graag nog een keer naar Lake Apopka. We sluipen het huis uit om de bloedjes niet wakker te maken en met de opgaande zon rijden we de natuur tegemoet.

We hebben weer geluk ! De dieren zijn volop aan hun ochtendritueel bezig en we maken de ene foto na de andere.

Op enig moment zien we een paar gators aan onze kant van de weg in het water liggen. We lopen er naar toe en met lens en mobiel staan we klaar. We proberen nog wat dichterbij, want ja, ze liggen toch in het water. We maken geweldige foto’s en je ziet Gator kijken: als ik die snap, heb ik meteen mijn hele voorraadkast vol. Opeens, razendsnel, zet hij zijn poten op de kant en wil naar boven grijpen. Het scheelde een metertje … En wat blijkt, ik kan rennen, en nog verrassend snel ook nog.

In de middag gaan we, in de brandende zon, naar de outlets en de Mall of Millenia. En ja, Annie heb een tassie!!! Kate keek weer lief dus dan ga je overstag, iedere gek heb zijn gebrek.

Bij de Mall of Millenia zien we een verlaten tasje staan op een bankje; er staat groot Rolex op … Het zal toch niet … We maken het open en iemand heeft thuis wat uit te leggen. Een dameshorloge ligt te pronken zonder de rechtmatige eigenaar in de buurt. We waarschuwen beveiliging en zien er op toe dat het tasje met inhoud veilig afgeleverd wordt; hopelijk vindt het zo de weg naar huis. Goede daad voor vandaag is weer verricht!

We splitsen op en er wordt druk geshopt. Met Fleur ga ik Victoria Secret in en kom en na een dik uur bijna overspannen weer naar buiten, wat een expeditie.. De tassenberg in de auto groeit en groeit. Na zoveel shopgeweld eten we heerlijk bij The Cheesecake Factory en delen de kinderen zelfs nog 2 cheesecakes als dessert.

Laatste stop is Old Town, de autos staan klaar en de kinderen kijken hun ogen uit.

Om half tien komen we thuis aan en beseffen dat we nog maar 1 dag met zijn allen hebben. We hebben de eerste dagen wijntjes etc gekocht en dat is natuurlijk zonde om dat niet op te maken. Dus we kwijten ons nog aan een zware taak. Bloed, zweet en tranen, maar volle flessen weggooien is verspilling.

Proost, op het leven kun je niet genoeg toosten.

Doe mee met de conversatie

21 reacties

  1. Déjà vu op en top. Heerlijk mee ‘smullen’ hier in Einighausen met jullie. Als het een beetje mee zit pakken wij in November toch nog een keer de ijzeren vogel om naar Florida te vliegen. Het blijft thuis komen.
    Geniet, geniet zolang het kan met de kroost?

  2. Proost mensen, wat hebben jullie het goed. Ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen. Jammer dat het alweer afgelopen is met de kinderen. Het genieten spat echt van het scherm af.
    Kan me voorstellen dat je met vervangende schaamte hebt staan kijken wat betreft die lampjes, maar laten we eerlijk zijn……..iedereen wilt wel een workshopje bij RJ volgen over hoe hij het toch elke keer weer voor elkaar krijgt.

  3. Wat een gezellige dagen zo met z’n alle bij elkaar. Ik vind het niet gek hoor dat RJ die lampjes terug brengt, ik heb dat met Skechers gedaan maar dan een jaar later?. Geniet nog even met alle kids samen!

  4. Wat een heerlijke blog! Geweldige foto’s, hilarisch verhaal over die gator, lieve Kate. En die lampjes, echt he, hoe doet hij het???

    Geniet nog even met z’n allen!

  5. Hap hap, gelukkig was je de gator te snel af, zal je gebeuren. Gelukkig hebben we dan de foto’s nog. Lekker shoppen en een leuk tasje van tante Kate. En RJ die zijn geld gaat terughalen zonder bonnetje, ???Heerlijke dag dus. Geniet nog lekker van de laatste volle dag met zn allen.

    Gr. Ronald

  6. Wat hebben jullie heerlijke dagen gehad met de kids.
    En wat je mannetje betreft, honds brutaaal?hoe krijgt ie het voorelkaar. ?.
    Geniet nog eventjes met z,n allen.

  7. Hoe flikt RJ dat toch iedere keer, 6 gratis kaarten voor universal, geld terug zonder bonnetje. Ik vind het knap!
    Wat een mooie foto’s bij de wildlife drive(lijkt wel een blog van Rick en Mandy) Oh die gator, dat was vast flink schrikken.
    Nog even genieten met alle kids en ik snap helemaal dat die flessen dan leeg moeten.
    Have fun!

  8. Yes, weer een blog 😉
    Ik snap wel waarom RJ de lampjes terug ging brengen, zo had hij weer geld genoeg voor Kate :’-)
    Rennen voor je leven, daar zijn wij héél goed in!
    Geweldige foto’s weer van de Bloedjes, wat zal het stil worden in huis….

  9. Knap hoor, dat je evengoed nog tijd maakt voor de blog met zoveel gezelligheid. En gefeliciteerd met je tas. En jemig, die Rolex zeg…
    Wat een prachtige foto’s, en heerlijk zo vroeg al naar Lake Apopka. Wat een giller, die gator haha!

  10. Weer een paar heerlijke dagen. Wat een prachtige tas heb gekocht, een plaatje!
    En ja, foto’s maken mét een extra lens levert mooie plaatsjes op.

    Ik ga straks ook maar weer een (of meer) wijntje(s) drinken….ook wij moeten op het leven blijven toosten!
    Proost 🙂

  11. weer een mooi verslag en die lens doet goed werk! Keep your distance wat betreft die alligators 😉

  12. Héérlijk, ik zie zoveel gezelligheid voor me. Genieten. En ja, RJ heeft een uitstekende leermeester gehad. Ruud was hier ook zo goed in… Onschuldig lachen…grapjes maken…maar ondertussen een missie hebben. Moest je wel van hele goede huize komen wilde je niet toe geven…??. Broertjes Hamersma kunnen er alle 3 wat van…??

  13. Wat een prachtige foto’s!! Je maakt er weer een hilarisch verhaal van, rennen voor Gators en een tas die mee moest. Het is genieten daar zo te lezen. Wij tellen de laatste 8 nachtjes af voordat we ook die kant op komen.

  14. Dat klinkt als genieten…….en hoe afwezig ben je als je een tasje met een Rolex laat staan ? en ik herken ook de lange tijd die je met dochters moet doorbrengen inVictoria ? geniet nageven van de laatste dag samen.

  15. Wat een heerlijk verslag!
    Heerlijk genieten.
    Mooie foto’s van de dieren in de vroege ochtend!
    ??

  16. Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk! Genieten! Genieten! Genieten!
    Wat een geweldige tijd hebben jullie daar met z’n allen!
    Jullie proosten op het leven, ik proost altijd op mijn eeuwige schoonheid. Gevolg: ik blijf drinken!

  17. Onvoorstelbaar dat mensen een Rolex kwijt kunnen raken die ze net gekocht hebben. Wat een mooie foto’s hebben jullie weer gemaakt. Mag ik vragen welke camera en type lens jullie hebben?

  18. We zijn weer bij gaat niet zo makkelijk op de phone maar we zijn er
    Maar jullis genieten met z’n allen
    Ga zo door wij genieten op afstand mee

    Joke en Gerrit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.