We’re the kids in America (whoa)

Dinsdagochtend is al vroeg appel; ik had nog gehoopt dat ik met pan en deksel de kamers op moest, maar iedereen is op tijd op ! En zo gaan we met de wagen volgeladen op weg naar Boggy Creek Airboat Rides.

Het is meteen al goed warm; zo warm dat de alligators hun heil zo diep mogelijk onder water zoeken. We zien een enkele keer wat ogen boven water, maar ze zijn niet in poseerstemming. Vorig jaar waren we mee gegaan met Marsh Landing Adventures, die vonden wij een stuk persoonlijker, met meer uitleg. Oke, de margaritas en bier aan boord waren ook een pre, maar helaas kon je hier niet met meer dan 6 personen op een boot.

Een bezoekje aan de Walmart en op naar huis waar wij afspreken met Annette van de management company. In de tussentijd app ik met Marianne die Shy ontzettend in de watten legt ! Heerlijk om te weten dat ze het zo fijn heeft.

Dan vertrekken de oudste kids naar de outlet, de kortingen riepen heel hard. RJ zit nog even te draaien, maar de outlet zonder hem … dat gaat niet ! Samen met Fleur geniet ik van het zonnetje op het deck. Ze doet wat kunstjes en ik bewonder. En het antwoord is: nee Fleur, ik kan dat niet.

In de avond eten we bij Ford’s Garage in Lakeland. Ook als je geen liefhebber van burgers bent, kom je goed aan je trekken. Virge, Sanne en ik hebben alle drie een andere salade en ze zijn allemaal even lekker.

De kinderen gaan nog naar de communitypool waar ze met een hele groep volleyballen. En pa en ma….die liggen om even na tienen doodop in bed..

Woensdagochtend hebben we een segwaytocht in Celebration. Aangezien helmen verplicht zijn, hoeft niemand echt wat aan hun coupe te doen dus we hebben tijd extra. De gids weet veel over Celebration en vertelt honderduit ! En zien jullie het kopje van alli in het water?

De huizen zijn mooi, mooier, mooist, maar het hoogtepunt vind ik twee buurmannen die een wedstrijdje “wie heeft de langste” hebben gedaan.

Voor alle duidelijkheid, het ging om de glijbanen die vanaf de verdieping het zwembad in gingen. Raise your hand als je aan iets anders dacht…

BOYS WILL BE BOYS

Dan is het lazy river en pooltijd bij het resort.

Als de kinderen terug komen, hebben ze, zonder dat wij het weten, een lekkere fles champagne gekocht waar we mee toasten op de vakantie en nemen zij ons mee uit eten om ons te bedanken dat ze mochten komen. Ik geloof echt dat kinderen geen idee hebben hoe fijn ouders het vinden dat ze überhaupt willen komen!

Thuis drinken we nog een lekker glas wijn en gaan de kinderen op tijd het bed in omdat morgen een dag Universal op de planning staat. Sanne is voorbereid, het is gewoon genetisch bepaald. Hoe trots kun je zijn als moeder!

En terwijl de rust neerdaalt over Villa A Touch of Dutch, bekijk ik het resultaat van de afgelopen twee dagen: volle koelkast die in no time leeg raakt, 3x een draaiende vaatwasser en 4 machines gewassen en gedroogd … YES, De KIDS ZIJN ER!

Doe mee met de conversatie

28 reacties

  1. Wat een heerlijke dagen! Super de foto van alle kids op een Segway. De volgende keer moet je de airboatride bij Midway in Christmas eens doen. Die hebben wij al 3 x naar volle tevredenheid gedaan.

  2. Geweldig zo met de kids!? en super lief van de champagne en het etentje? Dan neem je de was en lege koelkast gewoon voor lief? Filmpjes en foto’s zijn hartstikke leuk? Segway en airboat zijn eigenlijk een “must do” in de vakantie, altijd leuk?

  3. Gezellig, en sssssssst niet zeggen dat we het leuk vinden als ze komen. Misschien willen ze dan niet meer!????

  4. Weer een mooie dag samen gehad!
    Caroline, ik lees met een smile op mijn gezicht…
    Wat schrijf je toch mooi!
    Heerlijk zo samen he moeke!!!?????????

    1. Twee dagen vol genieten. De kinderen zijn thuis. Hoe blij kan je daar van worden. Dan vergeet je dat je daardoor weer veranderd in huiself. Geniet van Harry!!! Samen met je dochter wordt het dubbel zoveel pret.

  5. Super leuke blog weer, zo leuk geschreven!
    Gezellig zo met zijn allen op stap! Jammer dat er weinig alligators te zien waren!

  6. Heerlijk zo’s huis vol gezelligheid. Weer een mooie dag en een super mooie Segway tour waar je Insight krijgt aangaande lengte’s ?

  7. Wat een heerlijke dag hoe fijn is het als je zo met de kids samen kan genieten…..en het slot is heeeeeel herkenbaar lege wasmand? Nog nooit gezien ?

  8. Nou, wat Fleur kan kan ik ook niet hoor haha. En wat een gezelligheid met zijn allen. En ja, dat brengt ook aardig wat werk met zich mee. Neem aan dat de kinderen helpen 😉

  9. Wat is het toch machtig mooi om zo met de kids te genieten, want genieten dat doen jullie. Straalt van de foto’s af en ik hoor het dwars door je verhaal heen.

  10. De zin: ik geloof dat kinderen geen idee hebben hoe fijn (groot) ouders het vinden dat ze überhaupt komen is zeker ook voor ons van toepassing.
    Heel veel plezier vandaag in
    Universal!

  11. Wat een mooie club mensen bij elkaar en dat jullie genieten is goed te zien. Pff die Fleur in die hitte soepeltjes de meest moeilijke poses doen! Have fun bij HP!

  12. Jammer dat er amper gators waren, maar die houden idd niet van warm weer. Zoooo, wat is Fleur lenig. Je bent niet de enige hoor die dat niet na doet! Wat heerlijk om zomaar een fles champagne te krijgen van de kids. Jullie zijn heerlijk aan het genieten. Vooral zo doorgaan zou ik zeggen.

  13. Wat een heerlijke dagen met de kids waarin jullie veel hebben gedaan. Jammer dat er geen alligator wilde poseren, misschien een volgende keer. Leuke tocht door Celebration, wat een huizen. Ook nog gezellig met zn allen eten, ziet er goed uit. Zo te lezen gaat het daar heel goed, lekker mee doorgaan ??

    Gr. Ronald

  14. ???? ze zijn er ja .. ondanks al dat extra werk … genieten .. van het hoogste nivo .. ??

  15. Wat een heerlijke en gezellige dag hebben jullie weer gehad. Zo heerlijk met de kids.
    De filmpjes tussendoor zijn schitterend.
    Groetjes van Yvonne.

  16. Wat een gezellige boel zeg! Daar doe je het voor toch, lekker met de hele zooi genieten!

  17. Wat een gezelligheid allemaal, en jeetje wat is fleur lenig. Zo lief dat jullie getrakteerd werden op champagne en een etentje.

  18. Heerlijk dagje en wat is het genieten met z’n allen.
    Ik mis alleen de foto van jou met helm. 🙁

  19. Dat waren weer 2 heerlijke dagen met de hele club van Lub!
    Geniet lekker verder met ze alle in Universal, we genieten graag weer mee naderhand.

  20. Voor mams geen probleem die volle vaatwassers, wasmachines en lege koelkast. ? heerlijk de hele family bij elkaar. Ga lekker door met genieten. Leuk om mee te lezen met jullie avonturen. Veel plezier nog

  21. Eindelijk ben ik helemaal bijgelezen. Ik kan me goed voorstellen dat je blij bent om alle kinderen weer even compleet te hebben, heerlijk! Wat een leuke dagen hebben jullie er al weer opzitten, maar ook een mooie rondreis nog in het verschiet. Geniet ervan, dan geniet ik verder van de leuke verhalen.
    Groetjes Ilse M (AA)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.