All together now

Kleine wasjes, grote wasjes, je doet ze in de wasmachien. Nu er meer gezinsleden onderweg zijn, moet beddengoed verwisseld worden, handdoeken en overig linnen gewassen; hausfrau is weer an die arbeit.

In de middag shoppen we bij Lake Buena Vista Factory Stores; Fleur heeft een bikini nodig dus we moeten wel. We houden flightradar goed in de gaten en om de tijd te doden, gaan we nu toch eens kijken bij Showcase of Citrus. Met de Florida Resident pas (die alweer verlopen is, maar een kniesoor die daar op let) scoort RJ 50% korting. In een soort monstertruck worden we rondgereden over het terrein, krijgen uitleg over de citrusvruchten die er groeien en de dieren die op het terrein lopen. Door het weer wordt de tour eerder afgebroken, maar we zijn er niet heel rouwig om.

We zien dat het tijd is om naar het vliegveld te gaan, waar we eerst Hans en Franciska naar buiten zien komen. Na snel even gedag gezegd te hebben, gaan zij richting car rental en even later komen de kinderen dan eindelijk!

Geinspireerd door het lounge verhaal van de kinderen, gaat RJ over op les 2, voor gevorderden. Met de mannen gaat hij een auto uitzoeken en de heren komen dolblij naar buiten met een Ford Mustang ipv de gereserveerde midsize.

Thuis aangekomen springen ze met zijn allen in het zwembad. Ik schenk wat te drinken in en tel mijn zegeningen; Ma heeft haar kuikens weer bij elkaar!

Doe mee met de conversatie

22 reacties

  1. Heerlijk dat de rest van de kids er ook zijn en wat een leuke auto, ze leren toch wel een hoop van RJ! Geniet met elkaar!!

  2. Zo het huis weer aan kant en de hele familie weer bij elkaar, heerlijk toch. Dat geeft een moeder altijd weer een fijn gevoel? De les met de autohuur heeft ook weer goed uitgepakt? dat is voor de kids wel cool rondrijden in een vette bolide?
    Enjoy and have Fun met z’n allen!

  3. Leuk om jullie gezien te hebben op MCO.
    We zijn om 23:00 in de villa aangekomen met Dodge RAM Hemi. ?
    Mooie mustang gescoord ook. ??
    Geniet lekker van jullie gezin in jullie mooie villa.
    Groetjes Francisca & Hans.

  4. Tòk tòk tòk…. heerlijk toch alle kuikens op het nest. Altijd spannend, zo’n reisdag van de kinderen, hoe “groot” ze ook zijn! Verwen ze maar lekker, komt vast goed. Ow ja… en die Mustang… Koen’s droom!! We hebben ze 2 jaar geleden geteld rondom the Griffith Observatory in LA… niet te doen ?

  5. Wat fijn dat je alle kuikens weer op het nest hebt. Geeft RJ ook les aan niet familieleden? En zo ja, dan ook in Barendrecht. Ik denk dat een workshop altijd handig is voor onze meiden.

  6. Als wij langs citrus World of showcase rijden denken wij ook altijd zou dat nou leuk zijn. Maar ik begrijp dat het dus een beetje tegenvalt. Dat wordt lekker toeren met de Mustang gave bak zeg. Veel plezier met alle kids!

  7. Gaaf zeg de Mustang! Kan ik mij ook inschrijven voor een RJ workshop ???

  8. Even gauw een paar dagen bijgelezen. Wat een heerlijke trip baat Texas, en wat een lef op de luchthaven, om dat nog even dunnetjes over te doen bij de car rental. Haha.

    Maar mams is weer gelukkig! Iedereen is er. Geniet ervan!!!!

  9. Heerlijk alle kids op het nest, geniet ervan, jullie hebben mooie plannen. Die tour wilden we ooit nog doen, nu weet ik het niet hoor. In ieder geval moet de bovenkant dan worden ingesnoerd?

  10. Een rustig dagje, alles op orde brengen en dan weer alle kids in de arme vallen die samen met RJ les 2 toepassen. Hele mooie auto, die zijn vast geslaagd voor deze les ?? Thuis met zn allen in de pool en moeders zorgt voor haar kuikens, hoe mooi kan het zijn.

    Gr. Ronald

  11. Fijn dat de kinderen er zijn. En wat een gave auto zeg! Mij boeit een auto nooit maar deze vind zelfs ik mooi.
    Veel plezier met zijn allen.

  12. Mooi zo, jullie zijn weer compleet! Geniet van elkaar in het geweldige Florida.

  13. Wat heerlijk om je gezin weer compleet te hebben en hoe krijgen ze het voor elkaar, die mooie mustang. Nu lekker genieten met z’n allen komende week!

  14. Die filmpjes??
    Nou ja, kun je ook weer van je lijst afstrepen?
    Heerlijk nu weer een huis vol herrie, ga er maar volop van genieten?

  15. Ik denk dat we allemaal maar een keer een lesje moeten volgen bij RJ.
    Een Ford Mustang i.p.v. een midsize SUV is niet verkeerd natuurlijk. Wat is het toch fijn om de kinderen bij elkaar te hebben. Geniet ervan!

  16. Moeder kloek, kan me voorstellen dat je het weer heerlijk vindt, dat de kids er allemaal zijn.
    Doe ze de groetjes van ons.
    Veel plezier met z,n allen.

  17. Altijd gaaf zo’n “Pony Car” om heerlijk mee te cruisen 😉 Geniet van elkaar !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.