Summer night city

We starten de dag lekker rustig; ontbijtje met vers brood van de Publix, zwembad, lezen. We willen tenslotte ook nog van het huis genieten. We vullen de zwembadspullen weer aan want op een of andere manier verdwijnen die telkens als sneeuw voor de zon.

In de namiddag rijden we naar Tampa met de foute lijst van Q-Music keihard aan. Nu weet ik niet hoe dat bij anderen gaat, maar wij gaan nog net niet in polonaise door de auto. Meezingen, zwaaiende armen, kortom; no shame at all, op eentje na…

In Tampa parkeren we de auto bij het Convention Center, vlakbij de Tampa Riverwalk. We vinden een leuk restaurantje, Harpoon Harry’s Crab House, waar we heerlijk eten.

Dan lopen we naar de Riverwalk waar we een sunsettour door de baai hebben geboekt. Waar ik mezelf al bevallig zag poseren bij de ondergaande zon voor een bouquetreeksfoto, schrikt moeder natuur zich daar een hoedje door en zet snel wat wolken voor de zon zodat dat feest niet door kan gaan.

We maken wel foto’s van de prachtige huizen (waaronder de grootste van Derek Jeter, top oudspeler van de New York Yankees), de baai en de rivier. De kapitein vertelt veel en met een lekker briesje op het water is het goed uit te houden. Op een gegeven moment gaat zelfs de muziek (hard) aan op de boot, inclusief verlichting.

Na de tour lopen we nog een stukje en krijgt RJ een appje van Harm die zijn eerste Dairy Queen heeft gegeten. Tegen zoveel ijsgeweld kan ik niet op en even later zitten we in de auto, op weg naar de DQ waar een overgelukkige RJ nu dan toch echt zijn USA-bingo bij elkaar heeft.

Ondertussen zijn Sanne, Ian, Roy en Virge op weg. Ze zitten in Frankfurt te wachten op de volgende vlucht en tot mijn stomme verbazing zitten ze in de lounge waar ze eigenlijk geen recht op hebben. Ze hebben “een RJ” gedaan; naar binnen gegaan en vriendjes gemaakt met de dame achter de balie. Die vervolgens, na een charme-offensief, de fantastic four als introducee van andere vliegers naar binnen heeft gelaten!!

Doe mee met de conversatie

23 reacties

  1. Eh… ik voel langzaam toch wel vlinders komen… Florida… Toch maar eens doen…? ? Geniet van: 1). het in verlegenheid brengen van je kinderen ? 2). de prachtige omgeving ?3). het heerlijke eten ? 4). alle ijsjes ???

  2. Slimme kids om in de lounge te komen. Zo zie je maar weer, beetje flirten beetje paaien en het is voor de bakker. ? Hilarisch dat auto momentje, jullie konden zo aansluiten bij ons. Prachtige momenten alleen bij ons zingt alles mee ( zo gek als een deur ).???

  3. Heerlijke rustige start van de dag. Wat zijn de borden mooi opgemaakt in het restaurant. Wat een giller dat de kids een ‘RJtje’ gedaan hebben, war zal hij trots zijn?.

  4. Wat een heerlijke dag weer en je verslag is weer geweldig, van de video tot de schermafdruk van het what’s app gesprek , herkenbaar 😉

  5. Geweldig! Maar Caroline, ik zou het ook niet durven.
    Wat gaaf, die sunset tour. Die gaat ook op mijn lijstje!! Geniet lekker verder…. En wij ook een beetje! ?

  6. Wat een leuk idee die Sunset boottocht, mooie foto’s ook.
    Haha, wat een goede truc van de kids met die lounge. Ik zou het ook niet durven denk ik.
    Have fun!

  7. Hahaha goed voorbeeld doet goed volgen!
    En Fleur, I feel yah. Dat is toch niet te harden???

    Nee hoor, ook hier gaat de feestneus op, POLONAISE!!

  8. Haha van wie zouden ze dat toch hebben? Goed geregeld!
    En heerlijke dag zeg, Harpoon Harry’s ben ik even binnen geweest, andere filiaal in Punta Gorda, als ik terug ben ga ik daar een keer eten. Komende februari ga ik daar ook zeker weer een keer naar toe, wat was het daar leuk.
    Veel plezier met zijn allen!

  9. Haha, wat een verhaal weer! Je hoeft inderdaad niet te vragen wie er wel “shame” bezit 😉 Wat een heerlijke dag zeg en wat een super leuke boottour hebben jullie gemaakt, prachtig ook zo in de avond.
    Nou de kids ook al weer onderweg, ze hebben veel geleerd van RJ zo te lezen, haha!

  10. Wat vliegen de dagen zo voorbij, en wat kun je in Florida toch veel leuke dingen doen op één dag!

  11. Leuk om weer jullie leuke blog te lezen. Wij gaan volgende week weer en komen al helemaal in de stemming?

  12. Geweldig dat filmpje van jullie zang en dans talent in de auto !!!! Echt Hilarisch.

  13. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zit bij “kamp Fleur”. ? Mooie boottocht geboekt, altijd leuk om te doen. RJ zijn dag kan niet meer stuk, alle kids hebben zich de lounge in gebabbeld.

    Gr. Ronald

  14. Wat lees ik nu, DQ competitie tussen de mannen… ha, ha! Gelukkig laten wij ons niet zo gek maken, hê… ?. Wat heerlijk, de kids zijn onderweg…. en hoe ???.
    Heerlijke dag en erg leuke foto’s!

  15. We zijn weer helemaal bij gelezen
    We hebben heel wat omwegen moeten doen om er te komen
    Als we op de ipad via de email staat alles door elkaar foto en tekst
    Maar via onze iphone is het goed te lezen en we lezen dat jullie inmiddels kompleet zijn en even op bezoek bij broer zij geweest
    Ga zo door en we gaan jullie volgen
    Groetjes
    Joke en Gerrit

  16. De Tampa-Riverwalk is zo leuk om te doen en ik ga zeker nog een keer terug voor een avondfoto-sessie 😉

  17. Het foute uur….. zo heerlijk als ik mijn huis aan het schoon maken ben en dan ongegeneerd los gaan ??‍♀️ Dus zo herkenbaar. En verder weer een heerlijke dag op en rond het huis met zo te zien een heerlijk diner

  18. Haha geweldige actie van de fantastic four! RJ zijn streken worden goed gebruikt! ?Ook weer erg leuk om jullie blog te lezen. Moet altijd erg om je lachen! Veel plezier nog!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.