Dag 11 – One of these nights

Vandaag is het dan toch zover, de laatste dag in onze villa. We hebben het er toch wel een beetje lastig mee want het voelt nu anders dan vorige jaren. Maar … er komen hele lieve mensen in nu dus dat is ook weer fijn. We maken alles zover mogelijk in orde om ze welkom te heten en gaan dan op pad. Dag huis, dag tuin, dag opbergschuur ….

Sanne en Ian moeten nog inkopen doen voor thuis dus Walmart it is en we stoppen zelfs nog even bij de Florida Mall.

Dan gaan we door naar het hotel voor vannacht … Via hotwire (red RJ: een website waarbij je van te voren niet weet welk hotel je krijgt, maar wel welke klasse en in welk gebied;  alleen dan voor een veel lagere prijs) hebben we een hotel geboekt en we geloven onze ogen niet … Het Waldorf Astoria op het Disney terrein is oogverblindend, bij aankomst worden de koffers uitgeladen en de auto geparkeerd voor ons, en nadat RJ zijn praatje heeft gedaan hebben we een upgrade gekregen naar 2 suites met prachtig uitzicht, met gratis ontbijt en een glaasje prosecco in de bar … De kids zitten met open mond alles te bekijken. Het pooldeel is heerlijk met genoeg bedden om heerlijk te zonnen dus daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Het is een en al verwennerij hier en we raken niet uitgekeken!

Geen idee wie mr Tristac is, maar de chocolaatjes zijn heerlijk! Thnkx Mr. Tristac!!

Om half zeven vertrekken we naar Disney Springs, het shopping en uitgaansgebied van Walt Disney World. Een heerlijke sfeer, overal muziek en weer nieuwe restaurants die er prachtig uitzien!

Omdat het de laatste avond is van Sanne en Ian, en Ian volgende week jarig is, hebben we gereserveerd bij Maria & Enzo, een nieuw italiaans restaurant waar we werkelijk verrukkelijk hebben gegeten!

Service was top en omdat RJ had gezegd dat Ian jarig is, werd er onder luid gezang nog dessert gebracht en kregen we ook nog limoncello die we moesten proeven.

We hebben getoost op de laatste avond en op een geweldige week waarbij mijn ogen al wat waterig werden. Als Sanne en Ian ons dan ook nog met lieve woorden en een superlieve kaart bedanken, is dat het einde van mijn make up … wat een watje …

We lopen verder langs de diverse optredens, bewonderen de lichtjes en aankleding, lopen door de winkeltjes en halen een chocolaatje bij Ghirardelli. Je wilt dat deze avond blijft duren, we maken foto’s, we willen niet weg, maar om 23.00 uur is het toch tijd om te gaan slapen.

 

Ze hebben in de suite waar de kinderen slapen een bed bijgezet, Daan met zijn lange lijf past net maar het ligt heerlijk. En zo eindigt de laatste avond; wat een cadeau om met de kids hier te zijn, met zijn allen bij elkaar. Wat een perfect einde van een perfecte week!

24 antwoorden op “Dag 11 – One of these nights”

 1. Wat een prachtige laatste dag met zn allen! Dat hotel…jemig! En zo sfeervol de Disney Springs foto’s. Kan niet wachten tot wij daar ook weer rondlopen! Goede terugreis voor Ian en Sanne en jullie nog lekker genieten op jullie roadtrip!

 2. OMG, RJ heeft het weer geflikt. Het Waldorf Astoria of all places, niet te geloven!
  Kan me voorstellen dat je het niet droog hield bij het lezen van de kaart. Wat ontzettend lief.

 3. Ik word er ook emotioneel van wat een afsluiter … een dream week was het .. met op de laatste dag het mooiste vuurwerk
  Prijs je rijk met dit mooie gezin .. het is jullie zo gegund lieve mensen ????

 4. Wat een mooie dag om met zijn allen deze fantastische week af te sluiten. Veel plezier met jullie roadtrip !!

 5. Heerlijk! Wij vierden ons vijfjarig huwelijk ooit in het Waldorf Astoria in Londen ? Je kan er zomaar aan gewend raken!

  Prachtige dagen hebben jullie gehad met Sanne en Ian erbij ??

 6. Wat heerlijk zo met z’n allen … beter wordt het niet toch? En de upgrade… niet slecht ?

 7. Zo’n kaart is toch het mooiste cadeau dat je kunt krijgen? Wat een fijn Hotwire hotel. Kers op de bloedmooie taart.

 8. Wat maken jullie er elke keer weer een feestje van! De schrijfwijze is hilarisch soms! Geniet van elkaar en van t mooie Florida.

  Dank voor t mee laten lezen 🙂

 9. Fantastische foto’s weer vooral van de kids en jullie saampjes ! ?
  Bij zo’n kaart zou ik het ook niet droog houden, maar ja, ik jank al bij de KPN reclame ?
  Op naar het volgende hoofdstuk: roadtrip!!

 10. Wat een geweldige laatste dag met z’n alle, prachtig om op terug te kijken. Geniet van het vervolg!

 11. Wat een geweldige laatste dag met de kids en wat een lieve kaart! Nou of ze genoten hebben is wel duidelijk, die zijn om?.
  Jullie zullen de twee oudsten wel missen straks, het was zo’n heerlijk samen zijn. Ook raar, dat jullie nu uit de villa moesten, maar RJ heeft weer wat prachtigs geregeld! Fijne rondreis naar het diepe Zuiden en de kids een goede reis naar huis.

 12. Wow, wat een mooie afsluiting zeg, van de eerste fase van jullie vakantie. Kan bijna niet mooier!

 13. Wat een geweldige laatste dag zo met z’n allen. En wat een mooie en lieve woorden op de kaart. Kan me voorstellen dat de mascara op je bovenlip zit. Maar wat een cadeautje is deze week geweest!

 14. Wat hebben jullie er een fijne tijd opzitten zo met elkaar .
  Wat een geweldig hotel ? echt een mooie afsluiter !
  Erg lief de kaart van Ian en Sanne , heerlijk dat jullie dit met elkaar hebben kunnen doen .

 15. De week is veel te snel gegaan.
  Een week waar jullie nog vaak aan gaan terug denken.

 16. Wat een heerlijke dag en wat lief van Sanne en Ian.
  Ik vond het super dat jij je kwartet een keer compleet had in Florida maar dacht er ook meteen aan dat je halverwege de vakantie afscheid moet nemen van 2 van de 4. Eventjes slikken, traantjes wegpinken, diep ademhalen en weer genieten!

 17. WoW, wat een heerlijke week met de kids, die zul je nooit meer vergeten, en wat een schatten om zo’n mooi briefje te schrijven? je zult ze ontzettend gaan missen straks ? maar gelukkig zijn jullie nog met z’n viertjes straks en dat wordt ook heerlijk genieten?

 18. Wat een mooie laatste dag met z,n allen.
  Sanne en Ian, heel goede terugreis gewenst, en voor jullie nog een heel mooie tijd.????

 19. Wat een waardevolle fantastische tijd om op terug te kijken! Herinneringen maak je samen, dat heb jullie met overgave gedaan! ??

 20. Wat een geweldige dag is dit voor jullie, lekker met zn allen. Een geweldig hotel, lekker eten en afsluiten in Disney Springs. Voor Sanne en Ian alvast een hele fijne reis terug gewenst.

  Gr. Ronald

 21. Leuk verslag! Heb alweer heimwee
  Ook fijn dat de kids het zo leuk hebben gehad.
  Anderen besmetten met het Amerikavirus is altijd leuk

 22. Wat een heerlijke laatste dag zo met z’n allen, daar hebben jullie volop van genoten. Wat fijn dat Florida voor iedereen fantastisch is geweest dat beloofd meer mooie familievakanties. Voor Sanne en Ian goede reis terug en voor jullie een mooi vervolg van de vakantie ik blijf het volgen…..

 23. Ooh jongens wat een prachtige week. En ik kan me de opzwellende tranen voorstellen hoor! Nou en of, hoe bijzonder!! En dat frisse borreltje….daar zeg je zeker geen nee tegen ?. Dikke knuffel voor jullie daar!!

Reacties zijn gesloten.