Dag 9 – Celebrate good times

Om Sanne en Ian in korte tijd kennis te laten maken met Florida hebben we een vol programma, topsport maar wat is het genieten! Ze begrijpen allebei heel goed waarom we het hier zo fijn vinden, vallen van de ene verbazing in de andere en hebben het ook over “als ze weer een keer hier zijn”. Mission accomplished dus …

Het is weer erg mooi weer en dat is ideaal om ze Celebration te laten zien. De sfeer rondom het meer, de prachtige huizen en de jaren ’50 uitstraling; ook dat vinden we het showen waard. We vergapen ons aan de huizen, de een nog mooier dan de ander. We parkeren de auto voor de Woof Gang Bakery en wandelen rond.

We lunchen en genieten en wat mooi om te zien hoe de sfeer tussen de kids helemaal als vanouds is toen ze nog allemaal thuis woonden. Na de lunch maken we uiteraard ook foto’s maken bij het meer.

 

We nemen ook nog lekker een duik in het zwembad want het huis is er tenslotte niet voor niks. Er is nog een boodschappenlijst, onder andere van het thuisfront, en daarvoor rijden we naar de Orlando International Premium Outlets. De tasjes stapelen zich op en ik heb een mooi plekje om er op te passen terwijl iedereen naar de winkel van zijn of haar gading gaat. Het met zijn 6-en bij elkaar blijven hebben we maar opgegeven, dat werkte niet.

Thuis aangekomen frissen we ons op want we hebben samen met de Gadetjes en de Moolenschotjes een minimeeting bij Bahama Breeze. De ouders hebben het erg gezellig, de jongeren kijken soms hoofdschuddend naar ons en mijn kids nemen de term “oepspunten” graag van Demi over want met ons gedrag verdienen we er daar genoeg van volgens hun.

Na het eten nemen wij afscheid want morgen is D-Day ; Harry wacht met smart op ons en we kennen de spreuken bijna uit ons hoofd ! Dus voor nu: Silencio, deze dreuzels duiken hun bed in, tot morgen !

20 antwoorden op “Dag 9 – Celebrate good times”

 1. Wat moet dat een rijk gevoel geven, de kinderen zo met zijn vieren op die schommelstoelen in Celebration! Ze zijn er gewoon allevier en dan in Florida Geweldig ! Shoppen hoort er ook bij natuurlijk en wat een gezelligheid en een grote groep zo met de Moolenschotjes en de Gadetjes wow. Geweldig.
  Morgen naar Harry, nou dat zullen ze ook vast amazing vinden, ze kijken hun ogen uit! Geniet er weer van met elkaar. En zo leuk om het blog te lezen!

 2. Toch heerlijk om te zien dat de kids zo genieten?
  Celebration is inderdaad altijd een bezoekje waard, de huizen zijn daar zo mooi.
  Gezellig hoor zo’n mini meeting met nog meer “Florida gekkies”?
  Dan morgen HP op het programma, dat wordt weer een top dag!
  Enjoy!!

 3. Wat een rijkdom alle kids zo bij jullie!
  De mini meeting ziet er heel gezellig uit!
  Doe de groeten aan Harry vandaag !

 4. Leuke dag weer, wat een mooie foto’s Celebration is echt mooi 🙂
  have fun!

 5. Wat heerlijk dat de kids er ook zo van genieten…..jammer dat het einde alweer bijna inzicht is ? maar dan staat er weer een nieuw avontuur te wachten.

 6. Copy paste van de vorige dagen! Top dag met geweldige foto’s. Heerlijk om je kids zo ver allemaal bij je te hebben, Caroline!

 7. Celebration, supermooi en altijd leuk om even doorheen te lopen. Ik mis ook hier een ijsje van Kilwins, die zijn zo lekker.

  Veel plezier met zn allen bij Harry.

  Gr. Ronald

 8. Wat een kado zo met zijn zessen op vakantie te zijn! De foto’s op de schommelstoelen bij Celebration vind ik echt super, geschikt om in een lijstje te doen!
  Gezellige afsluiting van de dag met Sas, Nicole en families.

 9. Wat een mooi gezicht vier kids bij elkaar op de schommelstoelen in Celebration. En wat een geweldig gezellige afsluiter van deze dag zo met een grote groep. Veel plezier bij Harry.

 10. Mooi stel zo bij elkaar je kids!
  Cocktails zien er lekker uit. Ben er nog nooit geweest en toevallig vandaag in Vegas nog langs gereden.

 11. Nog een heerlijke dag! En zo te lezen zien de laatste 2 Florida ook wel zitten. Ik ben bang dat je nu echt niet meer op vakantie naar La France gaat.

  Wil je Harry de groeten van ons doen?
  Accio hem maar snel naar je toe

 12. Wat een gezelligheid bij Bahama Breeze! En ook de andere foto’s stralen een heerlijk sfeertje uit. Celebration gaan wij komende trip ook eens bekijken. Ziet er erg mooi uit. Veel plezier bij Harry vandaag!

 13. Prachtige foto’s van je viertal, mission accomplished vermoed ik zo! Heerlijke dagen met elkaar. Gezellige afsluiter bij BB. Veel plezier vandaag!

 14. Wat zullen jullie veel foto’s hebben om in een lijstje te doen, ik denk dat je thuis geen behang meer nodig hebt 😉
  Geweldig die grote groep Dutchies die BB overnemen <3

 15. Wat een heerlijkheid moet dat zijn geweest om allevier je kinderen bij elkaar te hebben! Net als vroeger, ik kan me dat gevoel helemaal voorstellen!

  Ik wil nog wel even gezegd hebben dat je je kranig door het bezoeken van de outlet hebt geslagen! Is dat waar de tas van Tony is gescoord?

  1. Hans, de Tory heb ik gescoord bij de Vineland outlet. Bij deze heb ik geen Tory Burch zaak gezien.

 16. Ok, gelukt, de besmetting met het Florida virus 🙂
  Heerlijk zo’n vol programma, hou ervan. Gezellig groep zo, met zijn allen, leuk!

Reacties zijn gesloten.