Dag 8 – Isn’t she lovely

Op de eerste plaats, wat super en leuk dat jullie allemaal meelezen en dan ook nog vaak reageren. Net alsof jullie bij ons zijn, wat een hoop gezelligheid, dank daarvoor !!!

Om half 9 zitten we allemaal gewassen en gestreken in de auto, op weg naar Tampa.

Bij Magic Carpet Glide hebben we (groupon mag ik niet meer zeggen van Hans) een Segway tour geboekt. Laat er nou vlak achter het Segway gebeuren een Tampa Bay HISTORY Center zijn …. Julie voelen hem al aankomen; onze wegen scheiden zich hier en RJ met de kids maken een prachtige tour langs de Riverwalk van Tampa en zijn laaiend enthousiast. De gids vertelt veel en maakt een stop bij een soort foodhall (Heights Public Market) wat er ontzettend gezellig uitziet.

In the meantime loop ik intens gelukkig cultuur te snuiven en leer veel over de Seminole Wars, de oorlog waarbij de oorspronkelijke bevolking van Florida, de Seminole tribe, werd verdreven.

Allemaal happy en zo’n 2 uur later komen we weer samen en rijden we door Ybor City waar ik mijn opgedane kennis uit het museum graag deel. De ontwikkeling van dit deel van Tampa heeft veel bijgedragen aan de cultuur en economie van de stad. Het gekreun op de achterbank negeer ik wijselijk, always look on the bright side of life. Door naar Clearwater nu!

Het is intussen bijna 40 graden en we smeren, puffen en drinken liters water. Lunchen doen we aan de haven met heerlijke visgerechten.

En dan staat de boot van Little Toot voor ons klaar. We varen, zien prachtige huizen waar oa John Travolta en Tom Cruise wonen en spotten dolfijnen die we niet op de foto krijgen; volgend jaar nemen we Rick en Mandy mee. De dolfijnen komen af en toe boven maar ze springen niet mee met de golven van de boot waar Little Toot bekend om is. Ze bieden ons dan ook allemaal een gratis nieuwe tocht aan en het blijft een jaar geldig, wat een service! Terwijl het om wilde dieren gaat die je niet kunt sturen. Ik krijg medelijden met de bemanning als ik zie dat niemand wat in de tippot doet terwijl zij daar wel voor werken.

Terwijl wij op de terugweg gaan, is de heenweg richting strand een en al drukte. Behalve op het moment dat RJ een DQ ontwaart; dan ontstaat er op magische wijze een doorgang, een beetje a la Mozes met de rode zee, zodat hij linksaf kan slaan richting de Blizzard die hard zijn naam staat te roepen.

Eenmaal thuis wil iedereen douchen en is het opmerkelijk hoe snel Sanne en Ian weer gewend zijn aan was in de mand te gooien en dat die vervolgens vanzelf klaar is na enige tijd.

In de avond eten we bij de Outback; RJ wil Sanne en Ian nu de restaurants laten zien waar hij altijd zo naar uitkijkt. Dadelijk op de roadtrip kiezen we meer voor lokale zaken.

De naastgelegen Premium Outlets van Orlando Vineland zijn tot 23.00 uur open …. En dan krijg je gedonder … Ik loop braaf mee, bewonder, haal andere maten en sta zelfs in ellenlange rijen bij de kassa.

Dat ik daar niet blij van word, is niets nieuws, maar zo word je ontvankelijk voor andere prikkels. Al een paar jaar ben ik heel trouw aan mijn BFF en de sisterwives; niemand kwam tussen mij en de Kate Spades en we hadden echt een heel harmonieus huwelijk. En ik heb geprobeerd om sterk te blijven en de andere kant op te kijken. Negeren die hap, niet aan toegeven, denk aan de Kates die thuis trouw op je staan te wachten. Maar niets hielp … en nu heb ik dus een affaire; ze heeft precies de juiste teint en voelt heerlijk zacht aan … Tory Burch is haar naam en thuis heb ik nu iets uit te leggen …

22 antwoorden op “Dag 8 – Isn’t she lovely”

 1. Wat een heerlijke dag voor iedereen. Gelukzalige foto van vapo di tutti capi met zijn vlees, heerlijk. En die nieuwe BFF is tè cute, Carolien. Die mag mee.

 2. Oh nee… geen affaires zeg ? Je kunt Kate én Tory best samen hebben. Is heel normaal, zo’n second love ?
  Los van alle gekheid: wat een prachtige foto’s, alweer! Ik geniet mee, ik sla op want dat ik die kant van the USA wil zien wordt me steeds meer duidelijk.

 3. Oh die tassenwinkels zijn altijd zo leuk. Ik heb er ook al 2 gekocht en ben bang dat mijn dochter dezelfde tic heeft haha

 4. Ik zag een witje in het segway filmpje!!! Ik zag een witje in het segway filmpje!!! Ik zag een witje in het segway filmpje!!! Oh en jullie hadden weer een leuke dag ?. Had ik al geroepen dat ik een witje zag? ?????.

  Veel plezier!!!

 5. Een dag met voor ieder wat wils, hoe leuk die Segway tour en wat heerlijk dat jij ondertussen ook kan genieten en opslaan.
  Een nieuwe sisterwife kan er best bij hoor, er zitten genoeg dagen in een jaar voor elke dag een ander tassie ??

 6. Heerlijke dag, en slim om op te splitsen. Lastig anders om iets te vinden wat iedereen leuk vind. En mooie tas heb je gekocht. Veel plezier ermee!

 7. Weer een feest om vanaf de bank een beetje met jullie mee te reizen en jullie samen te zien genieten ??

 8. Ooohhh wij gaan graag mee volgend jaar , we houden van cultuur, natuur, shoppen ,Outback, DQ eigenlijk alles wat Florida te bieden heeft ??En we wilen jullie een moment voor jullie zelf geen probleem….??? hahahaha
  Effe zonder gekheid wat een heerlijke dag weer .
  Caroline ze is prachtig ??

 9. Wat een geweldige seghway tour, Tampa he’re we come. Eten bij de Outback, dat moet deel uitmaken van de “ontgroening”. Zo’n heerlijke union, het water loopt al langs mijn mond. En dan als afsluiting een verfrissende bui, hoe Floridiaans wil je het hebben. Wie was de gelukkige om de auto te halen ?

  Gr. Ronald

 10. Top dag, voor ieder wat wils!!
  Tja een affaire….in dit geval keur ik hem goed ?
  O ja en die Blizzard, ik kan RJ geen ongelijk geven, die is gewoon yummie ?

 11. Wat een goede verdeling. Jij lekker cultuur snuiven en de rest op de segway. Overigens een leuke route. Jammer van de dolfijnen. Lukt (bijna) nooit om ze vat te leggen op foto maar hee jullie hebben ze wel gezien. En ik vind het nogal gedurf om die tas aan te schaffen. Gelukkig heb je nog even de tijd om te bedenken hoe je dit tegenover je bff en aanhang gaat vertellen. Succes?

 12. Voor iedereen wat wils, heerlijk toch.
  Wat een verlekkerd gezicht van RJ bij Outback. Vinden Ian en Sanne het een beetje leuk in FL?
  Enne, je mag best een uitstapje doen naar Tory Burch hoor!

 13. Wat heerlijk geschreven weer! En wat een beauty! Kate vergeeft het je vast…
  Is dat Ybor City wat? Misschien dat wij ons toch ook eens op het water wagen om dolfijnen te spotten. Is het een erg wiebelig tochtje of kunnen niet van die sterke zeebenen het ook wel aan?

  1. Silvia, Ybor city is leuk om eens doorheen te lopen. Je hebt er ook wandelingen met gids en ik denk dat het zeker in de avond erg leuk is.
   Die dolfijnentour is voor iedereen goed te doen!

 14. Goede keuze TB, wat is ze mooi? . Top dag weer en een raincheck voor Little Toot inderdaad wat een service…

 15. Wat een top dag weer voor jullie allemaal. Lekker gevarieerd , avontuur en cultuur en voor Carolien de kers op de taart na een lange dag. “Tasje” gescoord. OMG wat een beauty.
  Beetje jaloers?
  Geniet de komende dagen

 16. Weer een topdag, jullie vullen ze wel heel leuk en iedereen geniet tot de max!
  Leuk die segwaytour en die steak ziet er ook wel heel lekker uit!
  Mooie tas, die heb je verdiend hoor en dat vind Kate vast niet erg!
  Fijne dag morgen!

 17. Wat een dag! Een porterhouse en een nieuwe sister wife! Heel netjes van Little Toot dat jullie nog een keer mogen!

 18. Leuk verslag weer. Jammer dat de dolfijnen zich niet lieten zien.
  Volgende keer hopelijk beter.

 19. Pracht verhaal weer vandaag, zo grappig! Wat is vakantie toch altijd genieten. Alleen maar doen wat jezelf wilt, alles mag, niks moet? en dan ook nog eens een super mooie TB scoren!
  Life is weer good!

 20. Heerlijke dag zo met elkaar en voor ieder iets wat hij leuk vindt te doen. Jammer dat de dolfijnen niet wilde springen, maar ja, dat heb je helaas niet on de hand.
  Mooie tas, de nieuwe trend is gezet ;-))

Reacties zijn gesloten.