Dag 7 – Raindrops keep falling on my head

Al vroeg wordt er weer lekker vers brood gehaald en zien we op de parkeerplaats een man wel heel uitdagend bezig op de vroege morgen. Het liefst had ik mijn klapstoeltje gehaald, want tig heliumballonnen en een te kleine kofferbak dat moet amusement opleveren.

Nadat Fleur en Ian de dag heel sportief zijn begonnen, moet natuurlijk ook het zwembad en de lazy river uitgeprobeerd worden. Het valt ons op dat gasten steeds beter de weg naar de resortfaciliteiten weten te vinden want het is al aardig druk. Hopelijk komen hier geen “handdoekjestactieken” bij om de hoek kijken in de toekomst.

De plannen die we hadden voor Celebration worden bijgesteld want de lucht begint steeds meer te betrekken en we zien een regenverwachting van 100%.

De jongens hadden van te voren aangegeven dat ze heel erg graag wilden schieten op zo’n shooting range. Zo gezegd zo gedaan en uiteraard had RJ een grouponnetje gevonden. De locatie was dan ook niet om over naar huis te schrijven, maar samen met nog een aantal andere Europese Groupon families togen we naar binnen. Binnen staan mannen waar we geen geintjes mee moeten uithalen en met mijn schattige hakjes en lichtroze Kate tas ben ik nog nooit ergens zo niet op mijn plek geweest. Maar goed; de kinderen schieten en vinden het vet, bruut en meer van dat soort woorden.

 

 

 

 

 

 

 

En dan is “de dag die je wist dat zou komen” aangebroken. Want regen en “laten we nu toevallig bij de mall in de buurt zijn” is een combinatie waar tegen ik geen argumenten meer heb. En zo waaiert iedereen uitgelaten rond, want yeah korting op korting, en in no time sta ik verloren rond te kijken. Goed dat er wifi is …

 

Er wordt druk geappt met Cheyenne, Robin en een vriendin van mij over kleuren, maten en die links … oh nee die daarnaast en na een hele tijd topsport staan we bepakt en bezakt buiten. En dat was alleen nog maar de Macy’s … Ik voel de moed in mijn schoenen zakken en vind een uitweg. We eten die avond bij Cheesecake Factory, maar daar zijn de wachttijden gigantisch. Met een heilig aureooltje boven mijn hoofd werp ik mij manmoedig op de taak om te gaan wachten op plek en de rest gaat zich vergapen aan de mooie merken, graaien bij Victoria Secret en andere zaken. Ik ben gered ….

En na een heerlijke maaltijd (ahi tuna met avocado is echt een aanrader) zijn Sanne en Ian helemaal enthousiast over de Mall, hebben Daan en Fleur zich ontpopt tot ware shoppers en is RJ dolgelukkig met zoveel medestanders. Terwijl thuis iedereen in slaap stort, had RJ nog een plekje over ….

21 antwoorden op “Dag 7 – Raindrops keep falling on my head”

 1. Fantastisch toch zo’n dag!? Schieten, shoppen en lekker eten, love it! Goed bezig, Genieten met grote G!

 2. Ik duim voor je dat het niet meer gaat regenen, dan hoef je in ieder geval niet meer te shoppen??

 3. Haha, ik zie het al helemaal voor me, jij helemaal in je uppie en iedereen loopt een andere winkel in. Maar je bent goed geslaagd toch?
  Dat schieten vinden mannen altijd wel macho?? Alhoewel de 2 jonge dames er ook wel lol in lijken te hebben ?
  Mooie dag weer geweest, lekker de $$$ laten rollen???

 4. Hilarisch die man met die ballonnen! Zou het hem gelukt zijn ze erin te krijgen ?
  Heerlijk dagje zo met elkaar, alleen voor jouw afzien, Caroline.. Maar ja, je moet alles over hebben om man en kids blij te maken… ??

 5. Dit was dan een dag die niet voor jou bestemd was, sporten, schieten en shoppen…Gelukkig maakt de tuna veel goed en hopelijk heb je jezelf getroost met een lekkere bel???

 6. Ow heerlijk die app conversatie… ? Iedereen tevreden terug naar de villa!

 7. En dit was dus Mall 1. Dus dan zijn er nog een heleboel over! Lekker dagje weer hoor, en ahi tuna is altijd lekker!

 8. Wat hebben de ANDEREN goed genoten van deze dag. Ik denk dat jij weer aan zet bent en een cultureel onderwep mag uitkiezen.

 9. Zo’n ballonnen actie zie je regelmatig voor de Party City, idd hilarisch.
  Schieten en shoppen is niet aan jou besteed begrijp ik.
  Gelukkig wel een lekkere afsluiter bij Cheescake factory.
  Hoe moet dat nou als ze ook nog naar de outlet willen?

 10. Wat een heerlijke dag weer. Ik ben in Nederland ook niet van het shoppen maar in Amerika is dat een ander verhaal.

 11. Die ballonnen en die auto, ik denk niet dat dat hem ging worden, zeker leuk om naar te kijken.
  Ja dat schieten hoort er ook bij , ik vind maar niks, maar is wel stoer om eens gedaan te hebben.
  Dan maar shoppen, heerlijk hoor en daarvan heb je snel de smaak te pakken. Een lekkere afsluiter, iedereen heeft zich meer dan vermaakt vandaag! Hopen op beter weer morgen!

 12. Dat jij niet van shoppen houdt en vooral daar………….ik ga vandaag in Vegas mijn laatste ruimte in de koffer nog ff vullen hahaha

 13. Ik leef zoooo met je mee. Hier ook een man die shoppen als hobby heeft en bij mij ontbreekt dat gen volledig. Maar je hebt je er moedig doorheen geslagen.
  Wat een geweldige foto van die balonnen. Terrasje ernaast en je kan mij ook opvegen. Wat heerlijk dat kensen je op deze manier kunnen vermaken.

 14. Alles uit liefde voor het hele gezin vandaag Caroline ?
  Hahaha ik ben benieuwd of de ballonnen allemaal mee zijn gegaan in de auto ..

 15. Geweldig…..
  Ik had een paar blogs gemist, maar ben weer helemaal bijgelezen.
  Ongelofelijk, al een week om, en al zoveel gedaan.
  Ik kan me voorstellen dat jij (Caroline) wel een week rust kan gebruiken, na de vakantie…..
  Geniet nog lekker met en van elkaar, en deze mooie omgeving.
  Liefs en een dikke kus voor jullie allemaal.??????

 16. Ach ik heb echt met je te doen… misschien dat het shopvirus ook nog een keer bij jou overslaat net als het floridavirus en anders gewoon lekker je eigen ding doen. Voordeel in deze mall is dat ze fijne zitplaatsjes hebben en het er lekker koel is.

 17. Och, dat je toch niet van shoppen houdt, ik kan daar zo van genieten, helemaal in Florida, uren kan ik ronddwalen. Hoef overigens niet eens wat te kopen haha.
  Heerlijke dag weer, met voor ieder wat wils.

 18. Schieten staat bij ons ook nog op het programma maar of we dat gaan redden……..
  Heerlijke dag weer en vooral die afsluiter bij de Cheesecake Factory, altijd lekker daar!

 19. Wat een geweldige tour hebben jullie gemaakt. Zo’n lazy river is toch heerlijk om in te dobberen., wie wil dat nu niet. Daarna shoppen en doet iedereen wat hij of zei wil, dat is toch pure vakantie.

  Is de groep “verslaafden” inmiddels uitgebreid met 2 ?

  Gr. Ronald

 20. Een “eigen” Lazy River, shopping in the rain en in de rij bij de Cheesecake Factory; en wéér twee Floridafans er bij. Een vakantiedag met een groot kaliber… alweer een schot in de roos!

 21. Oooh dat schieten ik vond het niks…. wij liepen toen de schietbaan op en ik hoorde schoten en wilde gelijk weg rennen….. maar er stond zo’n grote bink achter me?…..
  Groetjes Esther

Reacties zijn gesloten.