Dag 4 – Raindrops keep falling on my head

Inmiddels is ook Arthur met zijn gezin gearriveerd. Arthur is de oudste vriend van RJ en na alle Amerika verhalen van ons, gaan zij het dit jaar ook eens uitproberen. En net zoals ze vroeger iedere zaterdagochtend in hun studententijd deden, gaan ze nu ook in de ochtend even samen naar de Publix voor brood en koffie voor de smachtende vrouwen thuis. Arthur stapt met een grote boodschappentas (meegenomen van thuis) de auto in, niet voorbereid op het plastic-tasjes-beleid hier … en ook niet voorbereid op het feit dat iemand je tasjes inpakt bij de kassa en zelfs met je meeloopt naar de auto (red RJ: ik wilde het echt niet, maar de vrolijke vriendelijke man wilde zo graag …)

In een folder heb ik gelezen over Homeland Heritage Park, een soort openlucht museum en met gevaar voor eigen leven ga ik de kids mededelen dat we daar vandaag willen kijken. Maar met de belofte dat ze voor het eerst een donut van de Krispy Kreme mogen uitzoeken als lunch stappen ze verrassend gedwee in. Een 24/7 donut drive through (waar ze ook echt vers gemaakt worden aan een lopende band) aan de 192 brengt de achterbank in gelukzalige stemming en zo rijden we naar Homeland door een voor ons weer nieuw gebied.

 

 

Om kort te zijn; we hadden wat anders verwacht na alle reviews op Facebook en Tripadvisor (misschien had de ‘nummer 1 van 1 dingen te doen in Homeland’ me moeten waarschuwen …) maar we kwamen kennelijk op een verkeerd tijdstip … alles was gesloten, de activiteiten die op de facebookpagina te zien waren behoorden ook al tot de geschiedenis en het park omvatte  maar een stuk of 6, 7 gebouwen (red RJ: en in de miezerregen was het ook een beetje troosteloze aanblik …). Met samengeknepen billen kijk ik naar 3 man die sws liever waren gaan shoppen; dit zal ik nog lang moeten horen …

Hierdoor wilde ik eigenlijk zelfs al omkeren ….

Maar hé, we hebben een leuke rit gemaakt, het regende toch de hele middag in de Sunshine State en we kwamen nog langs een DQ waar ik voor de overige gezinsleden als boetedoening maar snel een ijs heb gekocht. Nog een pitstop bij de Target voor wat inkopen voor het huis (blijft leuk) en dan snel naar huis voor de visite.

 

Arthur, Marjo en de meisjes komen ons huis bekijken en daarna gaan we naar Kobe Japanese Steakhouse,  waar de meesten van ons de groente en vlees/vis eruit pikken want de berg noodles is gigantisch. De chef heeft er zin in, RJ straft mij nog maar eens voor vanmiddag door te zeggen dat ik jarig ben, wat helemaal niet zo is. De rest van de avond word ik dus aangesproken met ‘happy birthday mummy’ door de chef (red RJ: nu ik voor niets het shoppen heb opgegeven, mag ik haar best zo de rest van de vakantie noemen 😉 !) en uit/toe (haal door wat van toepassing is) gelachen door de rest van het gezelschap.

Daarna doen we nog 1 wijntje bij ons thuis onder de patio.

Na zoveel boetedoening vandaag durf ik best weer een geschiedenisactiviteit voor te stellen … denk ik …

23 antwoorden op “Dag 4 – Raindrops keep falling on my head”

 1. …denk ik… van wél! En geneer je niet, overkomt mij ook… regelmatig ? Stad in Zweden… winkelstraat… 2 kledingwinkels… voor dames… dunne dames… verder niets, helemaal niets… Ja, koffie drinken en wegwezen dus uit dat dorp. Blijf genieten samen!?‍♀️

 2. Verjaardag, korting, laat me raden wie met dat idee kwam. Jammer dat het niet zo leuk was in Homeland, dat werd meer dan goed gemaakt met een gezellige avond Kobe.

  Gr. Ronald

 3. Owww ik zou allang 2 dagen hebben gespendeerd in alle winkels met mijn couponnen app ???? .. smaken verschillen ??? fijne dag

 4. Och arme jij, ik voel met je mee.
  Is dat jullie kar bij de Target? Die heb je dan snel vol gekregen tijdens een pitstop.
  Have fun!

 5. Nog vol van het avondeten zie ik Kobe en ik krijg gewoon spontaan weer trek ???
  Aaahh arme Caroline had je zo’n leuk uitje in gedachte ….morgen maar shoppen ??????

 6. Haha, nou, dat museum komt niet op mijn lijstje 🙂 En wat zalig toch, shoppen voor je huis. Kan altijd verlangend rondlopen in Target/Walmart maar ook een Ross of TK Maxx, zulke leuke dingen voor in huis. Het eten bij Kobe lijkt me echt zalig!

 7. Zo jammer dat het uitje naar Homeland niet was wat vooral jij er van had gehoopt. Ben bang dat je dit nog lang moet horen, hahaha. Gelukkig was het etentje en de gezelligheid van jullie vrienden wel een succes. Enne nog gefeliciteerd hoor?

 8. Jammer van de regen, zelf vind ik dat soort dingen erg leuk?
  Ook shoppen maar ook eens wat anders??

 9. ??? soms zit het mee en soms zit het tegen ? maar dat eten zag er geweldig uit ?

 10. Wat jammer dat het openluchtmuseum wat zo leuk leek, helemaal niet leuk was, arme jij, maar het idee was leuk!
  Wat liggen die kids lekker uitgebreid achter in die auto! Hilarisch!
  Gezellig , dat de vriend van RJ er nu ook is, volgens mij is hij al besmet met het virus hoor, kan toch niet anders! Leuke afsluiter bij Kobe en iedereen vermaakt zich bij jullie thuis in de gameroom. Btw wat schrijf je leuk! Fijne dag morgen!

 11. Regen! Vonden jullie dat niet heerlijk! Ik weet echt niet meer hoe dat aanvoelt!

 12. Pracht verhaal weer, de kids zo languit achter in de auto, hebben er echt zin in?? Nog lekker wat geshopt, ook niet verkeerd.
  Gezellig met vrienden uit eten, life is good!??

 13. Leuk dat jullie naar Homeland zijn geweest en de foto’s ervan hebben geplaatst. Kan ik dat van ons lijstje strepen en ipv daarvan gaan…shoppen ?. Die Krispykrene op de 192 zit vlakbij het huis waar wij verblijven…ik denk dat we daar regelmatig even langs gaan. Was vorige keer altijd vaste prik na een rondje hardlopen.
  Gezellig dat er vrienden zijn. En dat shoppen voor je eigen stek….te leuk!

 14. Nu , hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag dan maar-:)) en volgens mij is de boetedoening nu wel genoeg hoor, nog 5 weesgegroetjes en dan klaar ermee. Wederom een leuk verslag! Enjoy.

 15. Leuk verslag weer! En gefeliciteerd met je verjaardag! We komen wel vlaai eten als jullie weer thuis zijn.

 16. Gezellig dat er vrienden zijn. Homeland was leuk geprobeerd, denk dat je dit lang gaat horen?.
  Leuke foto’s van Kobe’s, altijd een feestje!

 17. Nou ja zeg, zie ik Maurice hier boven staan. Hij reageert eigenlijk niet zo heel vaak maar dat is natuurlijk ter gelegenheid van je verjaardag??
  Jammer dat het park zo tegen viel.
  Wij vonden Dudley Farm Historic Statepark wel leuk. Niet voor pubers natuurlijk en ongeveer 2 uur rijden van Davenport. Erg jammer trouwens dat de mannen andere keuzes hebben gemaakt.

 18. Met een hubby als RJ ben je nog niet jarig….! De stemming zit er lekker in bij jullie en dat werkt voor de vrolijke Floridavakantievisite en voor de Kobé-kok kennelijk aanstekelijk. Voor de lezers van het blog gelukkig ook!

 19. Ha ha, dat wordt een hoop “Happy Birthday” aanhoren, deze vakantie vrees ik…
  Als het dan ook nog regent op zo’n locatie heb je wel alles tegen, Caroline. het eten bij Kobe ziet er gezellig en geweldig uit!!
  (Ik heb nog een leuk adresje voor de herkansing. In Christmas heb je Fort Christmas Historical Park. Vonden wij wel leuk even door heen te lopen, als je er in de buurt bent…)

Reacties zijn gesloten.