Take me home countryroads

Kennen jullie die mop van die vrouw die dacht dat ze om het jaar nog naar Frankrijk zou gaan ? Nou … die ging niet, dat mag duidelijk zijn. Sinds we samen zijn, heeft RJ mij volop besmet met het USA virus en volgzaam als ik ben, luister ik braaf.

Over 17 dagen vertrekken we en ….. tromgeroffel …. zowel Daan als Fleur gaan mee ! We hadden allerlei argumenten, maar Daan gaf de voorkeur aan een vakantie zonder ons. TOTDAT een vriend van hem EXACT dezelfde argumenten voorlegde en Daan opeens het licht zag. Hij ging mee. Helemaal happydepeppy dus. Maar ik mag niet klef doen, knuffelen of andere rare dingen waar ik goed in ben, dus ik vier het redelijk in stilte.

De eerste 11 dagen zijn we in ons huis Villa A touch of Dutch op Solterra, de eerste keer voor ons dat we vakantie gaan vieren sinds het huis van ons is en we verheugen ons er enorm op.

Sanne en Ian (mijn oudste 2 kinderen) komen ook nog een weekje met zijn tweëen en zo zal ik voor het eerst sinds jaren weer met de 4 kids op vakantie zijn, erg bijzonder!

Op de planning staan Universal Studios, Airboattour bij Marsh Landing Adventures, Dolphin Tour bij Little Toot, segway in Tampa en nog een heel aantal Floridiaanse zaken die we aan Sanne en Ian MOETEN laten zien.

Daarna gaan zij terug naar huis en begint onze rondreis, wat vinden we dat spannend ! Daan heeft de playlist al onder zijn beheer want God behoede dat zijn moeder (moi) de hele tocht met Abba mee gaat blèren.

Een greep uit de dingen die we gaan doen:

Historic tour in Savannah

Lasershow Stone Mountain

Vampire Diaries tour in Covington, uiteraard puur voor het culturele aspect …..

Aantal dagen Great Smokey Mountains

Nashville Songbird Tour

Vicksburg Military Park

SwamptourPlantage en bezoek New Orleans

USS Alabama in Mobile

Bear Creek Feline Center in Panama City

en uiteraard Graceland in Memphis (Elvis staat zeker op de playlist).

Het wordt dus een gevarieerde reis met hopelijk voor ieder wat wils. Omdat het de eerste keer is dat we zo gaan reizen, weten we nog niet precies hoe het blogtechnisch gaat … elke dag schrijven, fotoverslag, vlog …. we gaan het zien. We nemen jullie in ieder geval mee; You are always on my mind!

 

31 antwoorden op “Take me home countryroads”

 1. Het wordt vast een heerlijke vakantie en dan ook nog eens alle kinderen een week, daar worden mama’s blij van!

 2. Wat een geweldige reis hebben jullie in het vooruitzicht! De rondreis lijkt mij echt geweldig, ben ook reuze benieuwd hoe dat jullie bevalt. Maar eerst op pad met alle kids, dat is natuurlijk helemaal super en onwijs genieten!
  Wij zitten al klaar voor het blog in wat voor vorm dan ook!

 3. Leuk!!!! Ik kan niet wachten. Je schrijft altijd zo leuk. Fijn dat het spul weer mee gaat. De laatste loodjes. Nog eventjes!! Dan of even dat ding wat vliegtuig heet doorstaan en kan het grote genieten beginnen!

 4. Heerlijk vooruitzicht!
  Dat bloggen gaat vast goed komen. Ik deed het vaak ‘s ochtends vroeg als de kids nog sliepen. Maar die gaan niet meer mee. Hoop ze ooit eens ook weer mee te krijgen.
  En dat rondreizen komt ook wel goed. Na 2 dagen zit er een ritme in en loopt het op rolletjes ??

 5. Gaat een leuke reis worden!
  Leuk dat al jouw kinderen meereizen, dat is wel fijn als ze ouder zijn. Gelukkig gaat onze dochter dit jaar ook nog heel graag mee.

 6. Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer (hopelijk dagelijks) meelezen.

  Je zou kunnen proberen om ‘on the road’ te tikken. Zeker op rijdagen is dat goed te doen (als je er tenminste niet wagenziek van word 😉 )

 7. Wat een heerlijke tijd gaan jullie daar beleven. Na een geweldige start met zijn 6-en (en natuurlijk Harry want dat is toch de enige reden dat je naar Universal gaat ?) die fantastische roadtrip. Daar moet toch zeker iedereen wel aan zijn trekken bij komen. Zeker gezien het “culturele aspect” bij sommige tours.
  Ik zou zeker er zelf ook een playlist erop na houden en af en toe van kabel of Bluetooth wisselen. Want een roadtrip zonder Hazes sr of Anna is geen echte roadtrip ??

 8. Oeh zo gaaf… en dan met alle kids ook nog!!! Ik wacht met smart op de blogs 😉

 9. Wat een geweldig kado om al jouw kids bij je te mogen hebben in de vakantie. Volgens mij loop jij die tijd de hele dag met een gigantische smile rond. En daarna nog een prachtige rondreis. Ik zeg kom maar op, ik zit er klaar voor.

 10. Zo dat schiet al lekker op en wat een mooie planning natuurlijk reizen wij via het blog weer lekker mee. Wat fijn dat alle kids het eerste deel mee zijn , ook bij ons sinds jaren weer eens met z’n alle op reis dus ik herken je gevoel.

 11. Ziet er allemaal schitterend uit zeg! Dat wordt een heerlijke vakantie. Dan ook nog eens de kids even allemaal bij elkaar, dat is voor een moeder toch wel ff de “kers op de taart”;-)
  Die airboat tour ziet er goed uit, die houden wij ff als tip.
  Nog even en dan zitten jullie in je schitterende villa!

 12. Ontzettend fijn dat de kids er allemaal zijn het eerste deel van de vakantie .
  Wat een leuke plannen allemaal …ik kijk ernaar uit ?

 13. Ik reis graag met jullie mee, geniet van de geweldige schrijfstijl van Caroline! Nu alvast veel voorpret!

 14. Leuk hoor met al je kids!!! Voor mij een lesje in nederigheid want wij hebben er “maar” 1-tje. Vanzelfsprekend heb ik mijn tuigje aan en ga weer mee!!!! Verheug me nu al!!!!

 15. Wat een heerlijk vooruitzicht, lekker in jullie huis met zijn allen, en daarna een rondreis, top!
  Heel veel plezier alvast.

 16. Wordt zeker een fantastische vakantie! Genieten en dan ook nog met de kids erbij, hoe fijn kan het zijn!!!

 17. Geweldig dat je kids er zijn in Florida, iets met een kloek ;-). Wat een superreis gaat dat worden.
  Oh Graceland …

 18. Ooo geweldig geschreven weer…
  En tja wat boffen jullie dat ze allemaal meegaan,is echt de kers op de taart.
  Alleen wel gevaarlijk voor Sanne en Ian want jij spreekt nu zelf uit ervaring” Florida is verslavend”
  Dusvolgend jaar gewoon weer met z’n alle??
  Mooie trip wij reizen graag mee

 19. Leuk om jullie weer te volgen. De rondreis die jullie gaan doen stond bij ons vorig jaar ook gedeeltelijk op de planning. We hebben het uiteindelijk niet gedaan maar staat nog steeds op het wensenlijstje dus ik ga in ieder geval mee genieten. Ik ben benieuwd wat de kids ervan gaan vinden. Ik kan mij zo maar voorstellen dat de dagen in jullie villa wel heel goed gaan bevallen. Wie wil er trouwens nog naar Frankrijk als je eenmaal een keer in Florida bent geweest?

 20. Ik neem toch aan dat je bij die Songbird tour wel even een riedeltje mag mee blèren 😉
  Maar wat een heerlijke trip hebben jullie voor de boeg en wat een zalig om dit met de kids te delen!

 21. Geweldig dat de kids er allemaal zijn in Florida, hoe leuk is dat! En daarna de rondreis wat een heerlijk vooruitzicht!

 22. Bloggen en vloggen!! Heerlijk Caroline ik verheug me nu ook op jouw vakantie. Veel plezier en geniet met alle kids.

 23. Dat gaat een geweldige reis worden en dan ook nog lekker met al je kinderen, dat moet een geweldig gevoel geven. Ik denk dat jullie tijd te kort komen om al het moois te laten zien.

  Vraag mij alleen af wat er mis is met Abba ??

  Gr. Ronald

 24. Strak plan met volop variatie, familie en vrolijke Floridagen, dat zijn de fijne vooruitzichten….! Eerst genieten en dan bloggen, zou ik zeggen…. Goeie reis en veel plezier met de hele bubs!

 25. Wat een heerlijke reis gaan jullie maken. Ga weer fijn meegenieten alvast goede reis en veel plezier!!

Reacties zijn gesloten.