Dag 11 Warm dagje Animal Kingdom …

We vinden het zo leuk dat iedereen zo gezellig mee leest en mee op reis gaat! Dank voor al jullie reacties, dat is zo gezellig om te lezen. Erg lief dat jullie daar de tijd voor nemen !

Vandaag zijn we al snel up and running, klaar voor een dagje Animal Kingdom.  Vlak voor we vertrekken krijgt RJ mail dat we voor de vertraging op de heenvlucht 600 euro per persoon terugkrijgen !

Huppelend, met feestmuts op en slingers om, stappen we in de auto; dat is goed nieuws ! Bij de ingang richting parkeerplaats zeg ik nog tegen RJ dat het wel mee valt met de drukte. RJ zegt wijselijk niks en zodra de we de bocht om zijn begrijp ik waarom … Rijen en rijen auto’s zover je kunt kijken ! Bij de ingang kon je kiezen voor preferred parking (à raison van 40 dollar) en ik zie de meerwaarde ervan eigenlijk niet in.  Er rijdt een treintje van parkeerplaats naar ingang dus qua tijd scheelt het echt niet zoveel. Ook bij de ingang van het park, rijen en rijen mensen zover je kunt kijken 😉 ! RJ kijkt me glimlachend aan … Jaja, het is inderdaad wel druk …

We beginnen bij de Tree of Life, prachtig gemaakt met allerlei dieren erin verstopt. Lopende naar de 4d film van it’s a bugs life ontdekken we steeds wat nieuws. Met de Disneypas kunnen we overal foto’s laten maken die je online kunt downloaden. Ideaal !

Als we Dinosaur in gaan, ben ik nog redelijk relaxed. Een autootje rijden moet zelfs ik toch wel kunnen. Er is zelfs een netje voorin waar BFF gezellig in mee kan. Maar die auto gaat in het donker (voor mij) aardig heen en weer en op en neer en bange partypooper als ik ben vind ik dit al doodeng.. Als ik Fleur en RJ naderhand sniklachend naar de foto zie kijken (die gemaakt wordt terwijl T-Rex uit de bosje richting auto komt), probeer ik met het beetje waardigheid dat ik nog heb net te doen of ik het niet zie. Iedereen volledig relaxed behalve de kleuters van ca 4 jaar…en ik…  Op tassen passen en foto’s maken is toch meer mijn ding, ieder zijn talent.

Als RJ later de foto’s downloadt (de uitvergrote versie kwam volgens hem vanzelf op het blog erbij …) zie ik hem via app druk in gesprek met Sanne en liggen ze weer dubbel…van je familie moet je het hebben.

Het park is in verschillende landen opgedeeld en we kijken onze ogen uit naar hoe mooi alles is gemaakt. De combinatie van attracties en dieren vinden we erg leuk ! We hebben voor vandaag een aantal fastpasses en gaan het hele park door terwijl de temperatuur aardig oploopt.

Vanaf de brug andere mensen nog een extra laag water over ze heen geven, dat is pas leuk !

Hoewel de dieren met deze warmte uiteraard niet erg actief zijn, is de safari erg leuk!

RJ heeft een specifiek eettentje waar hij rond luchtijd wat wil eten.  Als we daar aankomen, komt de aap uit de mouw … het is het enige restaurant in het park met gratis refill (Restaurantosaurus). Logisch ….  dat ik daar zelf niet op kwam …

Het nieuwe Pandora gedeelte is prachtig! We hadden het al op foto’s gezien en ik denk dat als we de film zien dat het nog meer leeft. Maar we kijken onze ogen uit en ook de boottocht is magnifiek gemaakt. Voor de Flight of Passage staat een rij van 3 uur! Dat is echt te lang, we komen wel terug als we de fastpass hebben geboekt.

Op het moment dat ik bij ventilatoren met watersproeiers het “Ikea-op-2e-paasdag” gevoel krijg en in staat ben mensen een knietje te geven als ze voor mijn briesje gaan staan, is het tijd om naar huis te gaan voor we doorbakken zijn.

De rook in de omgeving was de stoom die van uit ons zwembad kwam nadat we daar in gesprongen zijn. En ondanks de giga hoeveelheid stappen van vandaag, voel ik niks aan mijn voeten! Heb ik al gezegd dat ik heel blij ben met mijn nieuwe Skechers?

In de avond hebben we nog een afspraak met een dame van een management company over wat er nou allemaal bij komt kijken als we hier zelf iets zouden gaan verhuren. Spannend om mee bezig te zijn, en alhoewel ik meer iemand ben die beren op de weg ziet, kan informatie nooit kwaad.

In de avond maakt RJ nog een toetje, op special verzoek, voor Fleur; kaneelijs, M&M’s en Magic Shell chocolade …

En zo zitten we al op de helft van onze vakantie, niet te geloven hoe snel de tijd hier gaat. En de to-do list is nog meters lang! Ik vraag me wel eens af hoe vaak je hier op vakantie moet komen om echt alles gedaan te hebben wat Florida te bieden heeft, is dat uberhaupt mogelijk?

43 antwoorden op “Dag 11 Warm dagje Animal Kingdom …”

  1. Het zal eens niet zo zijn zijn he? Wij hebben die 600 euro p.p. ook ooit gehad trouwens, hebben we weer uitgeven aan een paar lekkere nachten in New York City 🙂 Weet RJ ook vast wel raad mee.

    Dat gezicht van jou in die attractie, sorry, zelfs ik lig in een deuk! Je bent net zo´n held als ik.

    Misschien toch eens naar Florida als we jullie huis kunnen huren t.z.t. 🙂

  2. Whahaha, wat geweldig die foto, ik snap dat dat je nog lang gaat achtervolgen…
    Heerlijke, warme dag en die plannen voor een eigen stulp…ik voel een Florida ladies datum opkomen…;)

  3. Lukt het nog om later een Avatar fastpass te scoren? Online noppes nada! Kon je geen veto over de foto uitspreken? ? Jullie genieten wel weer op en top!!

    1. Nee, niet later. Maar we hebben op verschillende dagen fastpasses al staan. En die foto..ach.. Wat lol is ook niet gek?

  4. Wauw wat een prachtige reis alweer. Super om te lezen wat jullie allemaal meemaken en jouw gezicht Caro ? Heerlijk !!! En Fleur… die oren staan je geweldig. Have Fun ?

  5. Geweldige dag in AK, leuke foto’s van jullie, ah wat een enge ride die Dinosaur?. In Florida ben je eigenlijk nooit uitgekeken…

  6. Die foto…. dat die op het blog mocht?
    Ik had het niet laten gebeuren??

  7. Leuke dagen, het is geen t-rex maar een carnotaurus die uit het bosje komt (hoewel dat de pret niet mag drukken!)

  8. Sorry hoor, maar ik lig ook helemaal in een deuk om die foto van jou.
    Vind het wel humor dat je die laat staan. Maar eh, was er helemaal vanzelf opgekomen toch?
    Wat een toetjes specialist die man van jou. Elke keer iets nieuws met magic shell.
    Have fun!

  9. Zo, da’s mooi meegenomen die €600,-. Dit soort attractie foto’s komen mij wel errug bekent voor? Ben ook niet zo’n held hoor.
    Lekker afkoelen in de pool, heerlijk!

  10. Lieve Fleur,

    Zo jij die oortjes eens aan je mama willen uitlenen. En haar die op laten zetten……..dan graag een foto van haar online. Dan kan je haar mamamuis met grote oren noemen…….

    Groetjes uit een warm Spanje en de groeten van Klaas

  11. Wat een dag en wat een foto’s, heerlijk om te lezen!
    Lijkt me ook een mooi park, jammer dat het altijd zo heet is om deze tijd, maar jullie hebben je best gedaan !
    Fijn hé die Skechers, niets te veel gezegd, als pantoffeltjes !

  12. Sorry hoor, maar ik lig ook helemaal in een deuk om die foto van jou.
    Echt humor dat je die laat staan. Maar eh, was er helemaal spontaan opgekomen toch?
    Wat een toetjes specialist is die man van jou. Elke keer zie ik een nieuw toetje met magic shell.
    Have fun!

  13. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad in Animal Kingdom en super leuke foto’s. Zijn benieuwd hoe de toekomst gaat verlopen… en als jullie een villa gaan verhuren, willen wij graag huurders zijn 🙂

  14. Wat een leuke verslagen weer! Hier ook de slappe lach om de foto, en het verhaaltje erbij echt hilarisch! ???

    Wat fijn dat jullie de vergoeding krijgen, dat wordt vast weer uitgegeven aan een volgende leuke trip ?

    Enne nee, in Florida raak je volgens mij nooit uitgekeken. Wij in elk geval ook nog niet na een keer of 18. Het blijft verslavend ??

    Nog veel plezier!

  15. Heerlijk verslag weer! WT een leuke vrolijke foto’s van jullie! En die uitvergrootte foto is echt hilarisch! Ik ben precies hetzelfde ?Vind een kinder achtbaan al te eng..! Dus begrijp hoe je je voelt en passen op de tassen is ook heel belangrijk. Fijn dat jullie zo genieten. Top dat jullie goede vergoeding voor de vertraging krijgen!

  16. Heerlijk verslag weer! Wat een leuke vrolijke foto’s van jullie! En die uitvergrootte foto is echt hilarisch! Ik ben precies hetzelfde ?Vind een kinder achtbaan al te eng..! Dus begrijp hoe je je voelt en passen op de tassen is ook heel belangrijk. Fijn dat jullie zo genieten. Top dat jullie goede vergoeding voor de vertraging krijgen!

  17. Die foto, geweldig! Dit is tot nog toe de meest grappig blogpost haha! Kan denk ik niet geëvenaard worden 😉
    Maar goed, durf zelf niet in dit soort attracties dus leef met je mee hihi.
    Top, die 600 euro. Kunnen weer nieuwe tickets van gekocht worden.
    En zoveel te doen in Florida…. mijn lijst wordt elke keer maar langer, maar ja, ben er ook altijd maar een weekje. Heb plannen om volgende keer 2 weken te gaan (kijken of mijn heimwee dan niet de kop op komt steken…)

  18. Whahaha geweldig verslag en een geweldige foto! Ik heb echt dubbel gelegen. Florida verveelt volgens mij nooit. Veel plezier verder en ik kijk weer uit naar jullie volgende avonturen!

  19. Zo dat is kekker meegenomen om terug te krijgen.
    Snap die lach helemaal.
    En jeetje wat was het gisteren warm knal dat jullie het nog zo lang hebben volgehouden,maar ja op die lekkere schoenen is dat een makkie!!
    Ooo en spannend de visite van gisteren avond ben benieuwd..

  20. Whahahaha, die kop van jou! Geweldig! Ik lig hier helemaal in een kreuk. Wat een leuke verhalen weer. En ik dacht gelijk aan je skechers voor in het park, maar die had je gelukkig al aan. Veel plezier nog! ?

  21. Super dagje en tja met $1800,- in de pocket kan zo’n dag zeker niet meer stuk :-). Ik zie een extra tripje in het voor uitzicht. Zo’n park dag hakt er altijd wel in. Leuke foto’s.
    Have fun

  22. Heerlijk dat we mee mogen genieten van jullie vakantie. Ik herken de drukte bij AK wel. Gelukkig waaiert deze menigte in het park vanzelf uit.
    Niet eerlijk dat je niet ingelicht bent dat de ride ook wel spannend is, maar de foto is geweldig!! Ik ben ooit helemaal fijngeknepen door een onbekend meisje dat naast mij zat en verschrikkelijk schrok.
    pfff maar wat een hitte, dan is AK echt wel warm.
    Wat een schitterend gedeelte is dat Pandora!
    Super dat je je sketchers aan hebt. Dat scheelt echt als je zoveel moet lopen.

  23. Ooohh hoe lekker die vergoeding, dat is erg leuk om de dag mee te starten ??
    Hahahah geweldige foto Caroline ….hier ook zo’n held op sokken ( of skechers ?)

  24. Schitterend die foto, de angstige blik in je ogen??
    Je hebt de dag weer heerlijk beschreven, zo grappig.
    Inderdaad, je komt altijd tijd te kort om alles te doen in Florida, maar ook gelijk weer een excuus om terug te komen?
    Mocht het er van komen, hier nog een aanmelding om te huren?

  25. De combi dieren en attracties is bij ons ook favoriet zoals ook in Bush Gardens.
    Mooi hoor, die ingezoomde foto, ha, ha.
    Mij zie je er trouwens ook niet meer in dus ik zeg verder niets meer. Gewoon nog niet aan denken dat de vakantie al voor de helft om is. Geniet ervan!

  26. Ontzettend leuk om jullie belevenissen mee te maken. Ik blijf van de verhalen,en foto,s genieten.
    Gr Dirk

  27. Oh jongens, ik heb toch weer hartelijk gelachen om jullie blog. Dat gezicht van jou Ca!! ??

  28. Wat een leuke dag weer, al was ik naar de mall gegaan na het bericht van die 600,- pp. ?

  29. € 600,00 pp, dan moet je BFF toch wel een zusje kunnen krijgen? En die foto??

  30. Die 3x 600 euro is een leuk begin van de dag 😉

    Animal Kingdom is echt mooi, maar moet er niet aan denken om er nu in die hitte te moeten rondlopen. ( Ja, ook ik loop altijd op Sketchers overigens 😉 )

    Mochten jullie daar een stulpje gaan verhuren, dan willen wij ons graag aanmelden als tijdelijke huurders !

  31. Gaaf! Niemand een nat pak gehaald in Kali?
    Doen hoor zo’n eigen optrekje aanschaffen 😉 !!

  32. Leuke foto’s en verhalen weer van jullie!
    Het is goed warm de laatste dagen he?

  33. Wat een heerlijke dag, en het was idd erg heet? De tijd vliegt voorbij en nog zoveel te doen dat herken ik wel

  34. Hahaha heerlijk geschreven weer!
    Wat is het toch een fantastisch land hè ?
    Ga zo door met genieten!

  35. Wat een heerlijke dag AK hebben jullie gehad. Jammer dat het zo warm is ??
    Leuke foto’s en film.

    En een lekker zakcentje gekregen, daar kunnen jullie weer leuke dingen van doen.

    Gr. Ronald

  36. Wat geweldig om jullie belevenissen te lezen. We krijgen direct ook zin om naar Florida af te reizen. Als is het alleen al om de toetjes 😉

  37. Wat een leuke vakantie weer. Genoten van je verhalen Caroline en sorry maar ik heb ook echt moeten lachen om je foto! ?.
    Veel plezier nog met wat komen gaat. X Diana

Reacties zijn gesloten.