Dag 8, 9 en 10 Vanalles wat Florida te bieden heeft ;-) !

Dag 8 Vrienden !

De eerste dag in de villa begint met het lekkerste ontbijtje dat je je kunt bedenken. Heerlijk vers brood van de publix (Italina Five Grain)  met verse aardbeien er op (ik zal het maar niet meer over het zalige franse stokbrood hebben).

Fleur heeft ook de aardbeien ontdekt, maar dan met de Magic Shell erover heen.

“Even” naar de Wal-mart voor boodschappen..

De winkelwagentjes laten ze hier gewoon staan. Ik kan het ook wel begrijpen, de afstand naar waar ze geparkeerd moeten worden is zeker 6 stappen!

We worden uitgezwaaid

En RJ geniet van het goede leven (er zat ‘toevallig’ een Dairy Queen aan de overkant van de Walmart …) !

In de middag hebben we met de Moolenschotjes afgesproken. We smullen van de taart ter ere van de verjaardag van Nicole en kletsen gezellig terwijl de kids zich amuseren met de games. Toen ze laatst bij ons thuis waren, hadden we afgesproken dat Steef en ik zouden toosten met een cocktail bij de Bahama Breeze. Dus rond de klok van half 7 staan we bij het restaurant terwijl een reggaeband gezellig speelt. Heerlijk gegeten, de garnalen waren goddelijk.

Na afloop willen een aantal mensen nog een lekker ijsje en dat halen we bij de Twistee Treat.

Als afsluiter gaan we nog een drankje doen bij en bewonderen we de geweldig mooie villa van de Moolenschotjes !

Dag 9 Shoppen

RJ staat weer vroeg bij de Publix, want vandaag is shopdag ! Het brood komt net vers uit de oven.

Bij de Outlet is het een enorme drukte en rijen auto’s wachten op en zoeken naar een plek. Zelfs bij de valet parking (13 dollar!!!) staat een lange rij. RJ zou RJ niet zijn als er voor zijn neus natuurlijk niet net een auto wegrijdt die plaats biedt vlak voor de ingang van de outlet (tegenover de Ralph Lauren, voor de kenners). De grijns laat zijn gezicht bijna in tweeën breken !

Dat het even duidelijk is … Fleur dartelt vrolijk aan de arm van RJ en Ma Flodder sjouwt er achter aan. Maar alle gekheid op een stokje … wat geniet ik als ik ze zo samen zie!

Fleur is dit jaar nogal gegroeid en heeft dus in opdracht van ons vrij weinig meegenomen vanuit Nederland. Ze wilde voor haar verjaardag bv graag een t-shirt van Calvin Klein. Maar waar je daar in NL snel 40 euro voor betaalt, liggen ze hier op tafels voor ca 16 dollar…. Kijk, daar worden Nederlanders nou blij van !

Na uren shoppen hebben we bijna alle zaken van binnen en buiten gezien en Fleur is superblij met al haar aankopen ! We hebben weer tasjes genoeg voor ons vuilnis thuis …

Terug in de villa gaat RJ eens even kijken bij de modelhuizen op Solterra en verbazen wij ons erover dat de stoepen niet doorlopen maar gewoon met gras afgebakend zijn. Je kan gewoon eigenlijk niets lopend doen hier !

In de avond kiezen we voor de Bonefish Grill, waar we ons met name verheugen op het voorgerecht. Anita heeft in een van haar blogs verteld dat de Bang Bang shrimps zo heerlijk zijn en daar waren we het helemaal mee eens. Iedere vakantie in de US kiezen we in ieder geval 1x hiervoor en denken daarbij aan Anita.

En hoe hij het doet weet ik werkelijk niet, maar RJ geniet bij thuiskomst nog even van een “klein” toetje … Zelf gemaakt, met Magic Shell en verse aardbeitjes.

Dag 10 Nature trail en golf

Als ik in de ochtend voorstel om een trail te gaan lopen, valt Fleur bijna in katzwijm. “Of ze echt mee moet..”  Nou … als ik aan het gezicht denk dat dat gaat opleveren, besluiten we dat we lekker met zijn tweeën gaan!

De mensen die vorig jaar ons blog van NY hebben gelezen, weten misschien nog dat ik van Daan een absoluut verbod had gekregen op Skechers. Dat kon echt niet volgens mijn modebewuste zoon. MAAAAAAAR …. hij is er nu niet bij en ik heb mijn slag geslagen ! Zwarte skechers gisteren bij de outlet en ze zitten als pantoffeltjes ! Ik ga dus inmiddels niet meer op hakken de natuur in; soms leer ik best!

Ook de BFF blijft thuis, het was alleen handig geweest als ik in het vervolg aan een flesje water en muggenspul denk ….. Nog een paar keer en ik ben een pro op survivalgebied …

RJ probeert nog even een soort liaan uit, mijn eigen Tarzan … zucht … isn’t he lovely …

Later in de middag gaat RJ zijn nieuwe golfgadget uitproberen, geassisteerd door Fleur die als Max jr over de golfbaan scheurt. Volgens RJ was het geweldig golfweer; vooral bewolkt en zo nu en dan windje. Hij heeft op de prachtige baan van het Omni Championsgate, de International course gespeeld (voor het speciale online met GolfNow gevonden tarief van $ 18; een koopje voor deze baan). En ze hebben zelfs een alligator gezien, die vlakbij in het water lag en zich meer doodschrok van RJ toen die dichtbij het water zijn bal kwam zoeken …

Ondertussen lig ik heerlijk te lezen langs het zwembad en onderhoud ik even contact met het thuisfront. Daan en Ian zijn bij Sanne, die net in haar nieuwe appartement is getrokken.

Vanavond heeft ieder zo zijn voorkeur waar we willen eten. We maken een poll in de Facebook groep, erg leuk!!! Tenzij je zoiets met RJ doet ….. want hij wint uiteraard …

Hij de hoofdprijs, ik de troostprijs.

Op de terugweg gaan we keihard op de rem. Er loopt een schildpad over de weg; de dierenreddersclub komt in actie en we zetten het beduusde beestje snel in het gras.

En zo maken we ons op voor morgen, een dagje Animal Kingdom !

36 antwoorden op “Dag 8, 9 en 10 Vanalles wat Florida te bieden heeft ;-) !”

  1. Wat schrijf je toch ontzettend leuk, ik lach me elke keer weer rot! Dat van die schildpad herken ik wel, wij hebben er inmiddels ook een heleboel van een wisse dood gered (ze kijken alleen altijd boos, haha). Veel plezier morgen!

  2. Wat een heerlijke 3 dagen! Relaxen, shoppen, heerlijk eten. Wat wilt een mens nog meer?? Geniet er nog maar fijn verder van, Tarzan, Fleur en jij!

  3. Heerlijk toch weer die verhalen uit Florida?.
    Als Fleur al niet een trail meeloopt, nou laat ze dan maar niet lezen wat wij nu gedaan hebben???.
    Groetjes, Lein

  4. Florida op z’n best! Shoppen, wandelen door de natuur, genieten aan het zwembad en lekker eten! Jullie hebben een goede mix van alles. En Skechers zitten fantastisch! Ik kan je ook de lichtgewicht wandelschoenen van Timberland aanraden, dat zijn net de glazenmuiltjes van Assepoester, zo lekker zitten deze ?

  5. Heerlijke Orlando dagen! Wij houden er ook zo van dat je op 1 dag van alles kunt doen met natuurlijk TexasRoadhouse als afsluiter. Love it

  6. Zo wat een heerlijke dagen hebben jullie gehad!!!
    Mis alleen wel een foto van je nieuwe skechers of bewust niet erop gezet voor Daan..
    En goed geshopt fleur.

  7. Alsof ik erbij ben, zo voelt t als ik Julie verhalen lees

    Ik wil mijn stem corrigeren overigens. Ik stemde op Olive garden maart als ik RJ met steak op de foto zie….

    You get it…. Veel plezier verder en blijven schrijven hè

  8. Wat een heerlijke dagen hebben jullie weer achter de rug. Fleur goed geslaagd met shoppen en jij je sketchers ingelopen. Mocht je ze van Fleur eigenlijk wel aan? Of alleen maar als ze er niet naast hoeft te lopen?. Heerlijk gegeten en gedronken. Ik zeg hou vol!

  9. Heerlijk hoor al die dagen, ik krijg gewoon zelf zin in vakantie als ik jullie zo bezig zie…
    Goed geslaagd qua shoppen en jij op Sketchers zonder Bff brengt toch wel een shock teweeg hier achter mijn pjoetertje 😉
    Geweldig die (soepele) Tarzan, ik hoor de strijdkreet zelfs hier Hahaha
    Toe maar, je bent een waardig verliezer als je met big smile achter je cocktail (met extra Kicker) net doet of je het daar naar je zin hebt 😉

  10. Heerlijk weer even bijgelezen, zo grappig weer. Eindelijk je skechers gekocht en ik weet dat ze inderdaad als troffeltjes aan je voeten zitten ?? Koopje zeg de golfbaan, ik heb hem gelijk even op ons lijstje gezet. ⛳️ Fleur ook weer blij met haar nieuwe outfit ?? En dan die giga steak bij RJ op z’n bord ? Dat hij dan nog met droge ogen bij thuiskomst nog even een schaal met aardbeien en ijs weg krijgt? Jouw cocktail ziet er ook niet verkeerd uit?
    Dus…… maar lekker doorgaan met genieten!

  11. Elke keer als ik zie wat die man weg werkt aan eten, word ik jaloers! Ik kijk ernaar en voel de kilo’s al.

    Je straalt wel achter die cocktail hoor, morgen Olive Garden?

  12. Wat een heerlijke dagen! Het is net of jullie op vakantie zijn! Dus vandaag wordt het Olive Garden? Toch ook een favorietje hier, altijd de Zuppa Toscana! Jummie!

  13. Heerlijke dagen ….
    Fleur goed geslaagd met shoppen, goed gedaan ?
    Goed bezig Caroline om je hakken thuis te laten en de trail op patoffels te doen ?
    Ik stem vanavond op Olive Garden ??

  14. Wat een heerlijke dagen hebben jullie weer achter de rug met van alles wat. Het Omni roept hele mooie herinneringen op, geweldig hotel met mooie golfbaan. Ook voor het shoppen geslaagd en een gezellig etentje met de
    Moolenschotjes. Over de ijsjes zullen we het maar niet hebben ??

    Gr. Ronald

  15. Wat een leuke dagen heb en jullie!! Fijn om mee te lezen! Sorry ik heb ook gestemd voor Texas Roadhouse….. haha.

    Have fun!

  16. Jullie genieten echt van de vakantie, zo vrolijk geschreven en jullie stralen. Yeah Skechers, dat loopt toch zo lekker. Leuke foto´s, Fleur zit als een echte coureur achter het stuur. Bonefish is toch zo lekker, vandaag Olive Garden? Ik krijg acuut heimwee … Veel plezier vandaag!

  17. Zeg ehh, Tarzan had wel ff moeten slingeren hoor!
    Krijg helemaal heimwee als ik jullie foto’s bekijk.
    Lief dat jullie aan Anita denken.

  18. Ik had in het blog van de Moolenschotjes al gezien dat jullie ook in Florida waren, maar kwam vanmorgen pas jullie nlog tegen. Net even helemaal bijgelezen. Heerlijke vakantie en heel herkenbaar; zo’n puberende tiener!

  19. Wat heerlijk weer.
    De foto’s van de Walmart doen me verlangen naar een paar weken geleden. Ik zou daar nu wel weer eens boodschappen willen doen.
    Lekker zo’n dagje shoppen, ik kan me voorstellen dat Fleur in haar sas was.

  20. Wow, heerlijke dagen!
    Ik kan me voorstellen dat het genieten is als je Rj en Fleur zo lekker samen bezig ziet! ?
    En wat ben ik trots op je….Skechers! Eindelijk!
    Ik zou nog een reservepaar shoppen ?
    Gelukkig maakte de coctail een hoop goed bij Texas Roadhouse!
    Veel plezier Tarzan and You Caro en mooie Fleur! ?

  21. Texas roadhouse is niet echt de troostprijs maar ik zou ook liever naar Olive Garden gaan?
    Maar ik neem aan dat die lekkere cocktsil alles goed heeft gemaakt!

  22. Lekker hoor, shoppen, natuur en heerlijk eten. En voor zo’n troostprijs mag je me ‘s nachts wakker maken??

  23. Wat fijn om weer te kunnen mee genieten van jullie vakantie middels jullie leuke blog. Fijne vakantie verder.

  24. Wat een heerlijke dagen, gezellig bijkletsen met vrienden is altijd leuk. Trail lopen op skechers is top, ik heb ze in alle soorten en gooi ze ook gewoon in de wasmachine lopen zo lekker. Jammer dat het Olive Garden niet is geworden maar die cocktail moet een hoop goed maken toch? Have fun de komende dagen!

  25. Als je dat zo ziet, dan wil je ook weer naar vs! Natuur en outlet
    super. En kon niet missen texas roodhouse is the best!

  26. Wat zijn jullie lekker vakantie aan het vieren. Carolien, ik ben echt trots oo je zonder hakken de natuur in ????.
    De cocktail maakte de restaurant keuze vast weer goed! Je kijkt een heel stuk vrolijker oo die foto, ?.

  27. Wat is het heerlijk om het met humor doorspekte blog te lezen. En dan van 3 dagen! Mijn heimwee is aangewakkerd. Ik mag over 58 dagen weer.

  28. Zo, ik ben weer helemaal ingelezen….
    Ik vind het heerlijk om jullie vakantie belevenissen mee te beleven,
    dan voel ik me ook een beetje op vakantie in Florida 😉
    Fantastisch zo’n disney cruise, staat ook nog op ons verlanglijstje (met de kleinkids ). Even doorsparen dus.
    Ik blijf jullie volgen…en wens jullie verder heel veel pleZier 🙂

  29. Haha wat een leuk verslag weer, heerlijke dagen achter de rug. En eindelijk verstandig geworden en Skechers gekocht 🙂 (Nikes zitten ook erg lekker kan ik je vertellen)
    En sorry, had ook voor Texas Roadhouse gekozen haha!

  30. Carolien wat schrijf jij geweldig!. Zo herkenbaar om te lezen met pubers. Ik heb ze zelf niet maar wel meegewerkt. Daarnaast heerlijk om te lezen hoe jullie het beleven. Wij mogen over ruim 2 weken. Dus ik lees nog heerlijk even mee.

  31. Jullie hebben de afgelopen 3 dagen prima doorgebracht met relaxen, wandelen in de natuur, shoppen en lekker eten. Leuk dat Texas Roadhouse als winnaar van de poll uit de bus kwam, maar het is dan ook een pirma restaurant.

    Ook wij zijn lekker aan het aftellen, nog een kleine 46 dagen alvorens wij ook die kant op moeten, maar moet eerst nog even snel mn oude blog van vorig jaar af maken 😉

  32. Wat leuk om jullie weer te volgen heb het aan een stuk door lezen. Wat een heerlijke dagen hebben jullie al gehad met als begin een Disney cruise hoeveel beter kan je beginnen;-)…En nu lekker veder genieten in Orlando maar dat gaat jullie ook erg goed af….!!

  33. Leuk dat jullie Anita noemen. Wij kijken on nog regelmatig op haar restaurant blog.

  34. O wat een heerlijke dagen maken jullie er van! Nog een tip voor de tasjes van Calvin Klein etc: boeken kaften voor Fleur daar mee…hartstikke leuk? En hoe kan RJ NU al een toezegging hebben voor refund van 3x €600???. Het kostte mij heel veel klachtprocedures en afwijzingen voor ik dat rond had vorig jaar. What’s the way to handle those things please??

  35. Wat heerlijk jongens!! Echt, waren we nu dat weekendje maar overgekomen ??

    Zonet gilde ik hier in huis. Ryan: wat is er?
    Ik:”in het huis van RJ en Caroline hebben ze het melamine servies dat ik vorig jaar bij Target heb gekocht *squeek*!”
    (Die foto van RJ met z’n magic shell)
    Zo zijn we er toch een beetje bij!!

    Have fun!!!xxx

Reacties zijn gesloten.